PET AD homeoffice

ETA Poseidon 2865 90030

Zobraziť katalóg
ETA Poseidon 2865 90030
3,5 4 hodnotení
Viacúčelový vysávač – 3v1 – suché a mokré vysávanie, čistenie kobercov, možnosť vysávania nečistôt a vody, výkon až 300W, príkon 1500W, objem prachového vrecka 5l, objem odpadovej nádoby 8l, štvornásobný filtračný systém, veľký akčný rádius 9m, nádrž na čistiaci roztok s objemom 4l, príchytka na upevnenie prívodného kábla na vysávači, svetelná signalizácia čerpadla, bezpečnostná tepelná poistka čerpadla, pripojovací priemer príslušenstva 35mm, príslušenstvo: univerzálna podlahová hubica s výsuvnou kefou, turbokefa, štrbinová a vankúšová hubica, kefka, hliníková sacia rúrka (2×), malá šampónovacia hubica, veľká šampónovacia hubica, stierka, čistiaca súprava, syntetický prachový filter
Kód:  ETAVVIC02 Produktové číslo:  ETA286590030 Stránky výrobcu

ETA Poseidon 2865 90030


Všestranný vysávač do domácnosti alebo kancelárie

Vysávač ETA Poseidon disponuje vysokým sacím výkonom v kategórii vysávačov 3 v 1. S jeho funkciami suchého a mokrého vysávania, šampónovania, možnosťou vysávania tekutín alebo vysávania nečistôt a tekutín, sa vysporiada aj s tým najväčším znečistením.


Príslušenstvo súčasťou balenia

Univerzálna podlahová hubica s výsuvnou kefou je vhodná pre všetky typy hladkých podláh alebo kobercov s nízkym vlasom. Turbokefa účinne pozbiera zo všetkých druhov kobercov vlasy aj zvieraciu srsť. Na šampónovanie nájdete v balení veľkú a malú šampónovaciu hubicu, ďalej vankúšovú hubicu na vysávanie mäkkých textilných povrchov a štrbinovú hubicu pre upratovanie v úzkych a ťažko prístupných miestach.


Pohodlné vysávanie s ETA Poseidon 2865 90030

Objem prachového vrecka je 5 litrov, čo minimalizuje nutnosť jeho častej výmeny. Odpadová nádoba na prach/vodu má 8 litrov a je tu zabudovaný bezpečnostný plavák proti preplneniu. Objem nádrže na čistiaci roztok sú 4 litre. Čistiaci roztok možno plniť bez nutnosti demontáže vysávača a integrované čerpadlo sa postará o účinné dávkovanie čistiaceho roztoku. V prípade potreby možno zmeniť režim vysávania zo suchého na mokrý behom pár minút. S veľkým akčným rádiom až 9 metrov pohodlne upracete aj väčšie miestnosti bez nutnosti prepojovania napájacieho kábla.

Parametre a špecifikácia

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
6 m Hotovo!
Akčný rádius
9 m Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
6 m Hotovo!
Akčný rádius
9 m Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Na vodu, Podlahová, Vankúšová – na mäkké textílie, Štrbinová Hotovo!
Kefy
Rotačná Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Mikrofilter Hotovo!

Príkon

Príkon
1 500 W Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
41 cm Hotovo!
Výška
57 cm Hotovo!
Hĺbka
43 cm Hotovo!
Hmotnosť
13,5 kg Hotovo!

Farba

Farba
Biela, Modrá, Sivá Hotovo!
Viac parametrov

ETA je česká značka, ktorej história siaha do roku 1943, kedy boli položené základy výroby elektrických spotrebičov v Hlinsku. ETA si zakladá najmä na troch aspektoch: KVALITA – ETA ako jediná firma v ČR má vlastnú profesionálnu skúšobňu, v ktorej zaisťuje vysoký štandard výrobkov aj servisu. INTELIGENTNÉ RIEŠENIA – produkty sú navrhnuté s maximálnym citom pre detail. DIZAJN – ETA si zakladá na prívetivom a atraktívnom dizajne všetkých výrobkov a spolupracuje s poprednými českými dizajnérmi. To je ETA – tradičná česká značka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, je s tymto vysavacom mozne vysavat aj male mnozstvo pilin alebo betonoveho prachu? (necistoty okolo kozuba, prip. po vrtani do steny), je vhodny aj na vacsie mnozstvo takyhcto necistot (napr. po vymene okien)? Dakujem, Zita

jaké sáčky mám zakoupit prosím?

Dobrý den, lze vysávat nečistoty pouze do vody, bez použití sáčku? Nebo je vysávání do vody určeno pouze pro tepování, či vysávání tekutin? Děkuji

Diskusia a poradňa k ETA Poseidon 2865 90030
Príslušenstvo pre ETA Poseidon 2865 90030 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA Poseidon 2865 90030. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ETA Poseidon 2865 90030.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií