AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

ETA Poseidon 7865 90030

Zobraziť katalóg
ETA Poseidon 7865 90030
4,2 4 hodnotení
Viacúčelový vysávač – 4v1–suché a mokré vysávanie, čistenie kobercov, čistenie okien, vysávanie nečistôt a vody, výkon až 300W, príkon 1500W, objem prachového vrecka 5l, objem odpadovej nádoby 8l, štvornásobný filtračný systém, akčný rádius 11m, nádrž na čistiaci roztok s objemom 4l, držadlo na upevnenie prívodného kábla na vysávači, elektronická regulácia sacieho výkonu, svetelná signalizácia čerpadla, bezpečnostná tepelná poistka čerpadla, pripojovací priemer príslušenstva 35mm, príslušenstvo: univerzálna podlahová hubica s výsuvnou kefou, turbokefa, parketová hubica, hubica na umývanie okien, štrbinová a vankúšová hubica, kefka, hliníková sacia trubica (2×), malá šampónovacia hubica, veľká šampónovacia hubica, stierka, čistiaca súprava, syntetický prachový filter
Kód:  ETAVVIC01 Produktové číslo:  ETA786590030 Stránky výrobcu

ETA Poseidon 7865 90030


Viacúčelový vysávač ETA Poseidon

Vysávač ETA POSEIDON 7865 90030 sa stane hrdinom vo vašej domácnosti vždy, keď budete potrebovať vysávať aj vytierať podlahy zároveň. Zvládne suché i mokré vysávanie, šampónovanie, čistenie okien, hĺbkové čistenie, prepieranie kobercov aj čalúneného nábytku. Veľkou výhodou je rýchla zmena z mokrého režimu na suchý, ktorá trvá len pár minút.

Potešujúce parametre viacúčelového vysávača ETA POSEIDON

Ako prachové častice, tak aj iné nečistoty sa dostávajú do ľahko a rýchlo vymeniteľného syntetického vrecka s objemom 5 l, čím sa šetria náklady a minimalizuje nutnosť jeho výmeny. Ďalšie úžasné parametre vysávača ETA Poseidon sú napríklad objem prachovej/vodnej zbernej nádoby 8 l a objem nádrže na čistiaci roztok 4 l.

Niekoľkonásobná filtrácia

Vysávač ETA Poseidon sa ďalej pýši syntetickým prachovým sáčkom a 2 mikrofiltrami – ochranným motorovým a výstupným.

Upratovanie ľahko a rýchlo

Zostavenie vysávača ETA Poseidon je veľmi jednoduché. Dĺžka napájacieho kábla je 8 metrov a na jeho pripevnenie na vysávač slúži dômyselný držiakt. Vďaka káblu a dvojdielnej trubici získate veľký akčný rádius 11 m, vďaka čomu môžete vysávať aj vzdialené miesta bez nutnosti prepojovania kábla.

Viacúčelový vreckový vysávač ETA POSEIDON vám padne do rúk ako uliaty. Jeho ovládanie je veľmi komfortné a stabilné prostredníctvom 5 koliesok, ktoré zabezpečujú plynulý pohyb do všetkých strán. 

Bezpečnosť predovšetkým

Vysávač ETA Poseidon disponuje ochranou proti prehriatiu motora, ktorá aktívne chráni elektrický motor pred poškodením. Obsahuje aj bezpečnostnú tepelnú poistku čerpadla a bezpečnostný plavák, ktorý zabraňuje preplneniu odpadovej nádoby.

   

ETA Poseidon 7865 90030 4v1 – Množstvo nadstavcov v balení

Pre dokonalý výsledok pri upratovaní ponúka ETA Poseidon 7865 90030 množstvo ďalších pomôcok a nadstavcov, medzi ktoré patrí univerzálna podlahová hubica s výsuvnou kefou, nadstavec na tvrdé podlahy ako sú parkety, plávajúce podlahy, dlažby a linoleum. Okrem toho získate turbokefu na efektívnejšie vysávanie kobercov, účinné pozbieranie vlasov i zvieracej srsti, vankúšovú hubicu, ktorá šetrne vysáva mäkké textilné povrchy, ako je čalúnenie alebo vankúše, kovovú dvojdielnu trubicu umožňujúcu optimálne nastavenie výšky (maximálne 96 cm), štrbinovú hubicu, vďaka ktorej sa s vreckovým vysávačom bez väčších ťažkostí dostanete medzi rebrá radiátora a aj do iných škár, kefku s jemnými štetinkami vhodnú na upratovanie prachu a pavučín na nábytku, stenách či obrazoch, veľkú a malú šampónovaciu hubicu, hubicu na umývanie okien a k nej stierku. 

Sací výkon  môžete regulovať vďaka elektronickej regulácii zabezpečujúcej optimálne nastavenie. Mechanická regulácia sacieho výkonu na držadle umožní aj jeho okamžité zníženie.


Využite ponuku predĺženej záruky 5 rokov na motor, ktorú ETA na tento výrobok poskytuje. Neváhajte a zaregistrujte si ju na stránkach ETY.


Parametre a špecifikácia

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
8 m Hotovo!
Akčný rádius
11 m Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
8 m Hotovo!
Akčný rádius
11 m Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Na mokro-suché čistenie, Na okná, Na vodu, Parketová, Štrbinová Hotovo!
Kefy
Rotačná Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Mikrofilter Hotovo!

Príkon

Príkon
1 500 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
80 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
41,5 cm Hotovo!
Výška
56 cm Hotovo!
Hĺbka
43 cm Hotovo!
Hmotnosť
14,07 kg Hotovo!

Farba

Farba
Modrá, Sivá Hotovo!
Viac parametrov

ETA je česká značka, ktorej história siaha do roku 1943, kedy boli položené základy výroby elektrických spotrebičov v Hlinsku. ETA si zakladá najmä na troch aspektoch: KVALITA – ETA ako jediná firma v ČR má vlastnú profesionálnu skúšobňu, v ktorej zaisťuje vysoký štandard výrobkov aj servisu. INTELIGENTNÉ RIEŠENIA – produkty sú navrhnuté s maximálnym citom pre detail. DIZAJN – ETA si zakladá na prívetivom a atraktívnom dizajne všetkých výrobkov a spolupracuje s poprednými českými dizajnérmi. To je ETA – tradičná česká značka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, kúpili sme si váš výrobok ETA Poseidon 7865900030 a v príslušenstve sme namali čistiaci prostriedok. Aký prostriedok máme používať?

den jaké sáčky se používají k tomuto vysavači a jaká je cena ,potřebujeme vysávat zátěžové koberce v našem penzionu je tento vysavač na tyto koberce vhodný ? děkuji

Dobrý den, Chtěl bych ověřit informaci ohledně funkce vytírání. Opravdu lze použít tento produkt i k vytírání např. plovoucí podlahy?

Diskusia a poradňa k ETA Poseidon 7865 90030
Príslušenstvo pre ETA Poseidon 7865 90030 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA Poseidon 7865 90030. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ETA Poseidon 7865 90030.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií