MS hokej Aplikace

ETA Supersonic

Zobraziť katalóg
ETA Supersonic
Tyčový vysávač 2 v 1, na čistenie kobercov, aku, na všetky druhy podláh, doba nabíjania 4h, typ batérie: Li-Ion, doba chodu 25min, HEPA filter, hlučnosť 79dB, objem nádržky 0.45l, príslušenstvo: adaptér, držiak na stenu, hubica na čalúnenie, kefová hubica, LED osvetlenie, nabíjacia stanica, regulácia výkonu, rotačná kefa, sacie rúrky a štrbinová hubica, biela, čierna a červená farba
Kód:  ETATV526nad Stránky výrobcu

ETA Supersonic

Tyčový vysávač ETA Supersonic vám bude nápomocný na bežné upratovanie celého domu alebo bytu. Vďaka funkcii 2 v 1 s ním vysávate ako s tyčovým vysávačom alebo ako s malým ručným vysávačom, ktorým sa ľahko dostanete k hore prístupných nečistôt. Ak si vyberáte podľa toho, ako vie zvládnuť povrchy, ktoré musíte najčastejšie upratovať, tyčový vysávač ETA je správnou voľbou na všetky druhy podláh, na koberce, na tvrdé podlahy, na mäkké povrchy, na čalúnenie, na linoleum, na drevené podlahy a na plávajúce podlahy. Tento vysávač má HEPA filter. Prach a ďalšie nečistoty sa vysávajú do vyprázdniteľnej nádoby, ktorú budete môcť veľmi ľahko po upratovaní vysypať do koša a opäť vložiť do vysávača. O napájanie sa postará akumulátor, a tak neriešite blízkosť zásuviek. Jeho Li-Ion akumulátor môže zaručiť na plné nabitie 25 min prevádzky. Nabíjanie potom trvá 4 h.

Významné parametre tyčového vysávača ETA Supersonic

  • Li-Ion akumulátor
  • Na jediné nabitie dokáže vysávať až 25 min
  • Dobitie batérie zvládne za 4 h
  • Súčasťou balenia je: adaptér, držiak na stenu, hubica na čalúnenie, kefová hubica, LED osvetlenie, nabíjacia stanica, regulácia výkonu, rotačná kefa, sacie rúrky a štrbinová hubica
  • Vysávač tyčový ETA Supersonic má maximálnu hlučnosť 79 dB
  • Smeti zbiera do pripravenej nádoby
  • Tyčový vysávač ETA si na smeti pripravil priestor 0,45 l

Užitočné príslušenstvo tyčového vysávača batériového ETA Supersonic

Okrem klasickej výbavy na podlahu ponúkne tyčový vysavač aj iné príslušenstvo. Spravidla najdôležitejší sa stala tzv. štrbinová hubica, s ňou sa bezproblémovo dostanete nielen medzi skrine, ale aj do ďalších úzkych priestorov. Veľké ušetrenie práce je schopná ponúknuť tzv. turbo kefa, ktorá rýchlo sa otáčajúcimi štetinami v hubici pucuje kobercové krytiny aj čalúnenie dôkladne a hĺbkovo. Srsť zvierat a ďalšie nečistoty z koberca, čalúnenia aj diek bez problémov nasajete s pomocou hubice na vysávač vhodnej na čalúnenie. Kefová hubica uvádza všestranného pomocníka na vzorné popratanie neveľkých povrchov. Po práci ľahko zaparkujete tyčový vysávač ETA Supersonic do pripravenej nabíjacej stanice, ktorá funguje zároveň ako stojan vysávača.

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko Hotovo!
Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!
Typ upratovania
Vysávanie Hotovo!
Materiál trubice
Kov Hotovo!
Vlastnosti
LED displej, LED osvetlenie, Regulácia výkonu Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko Hotovo!

Určenie

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!
Typ upratovania
Vysávanie Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Vlastnosti
LED displej, LED osvetlenie, Regulácia výkonu Hotovo!
Typ motora
BLDC Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Mäkké povrchy, Čalúnenie, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Typ vysávača

Typ vysávača
Bezvreckový, Tyčový, Ručný, 2 v 1, Cyklónový Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Na čalúnenie, Štrbinová Hotovo!
Nabíjacia výbava
Nabíjací adaptér, Nabíjacia stanica Hotovo!
Násada
Predlžovacia trubica Hotovo!
Kefy
Na zvieracie chlpy, Rotačná Hotovo!
Ďalšie príslušenstvo
Držiak na stenu Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
79 dB Hotovo!

Zberná nádoba

Objem
0,45 l Hotovo!
Materiál
Kov Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
26 cm Hotovo!
Výška
109,5 cm, 110,5 cm Hotovo!
Hĺbka
22,5 cm, 23 cm Hotovo!
Hmotnosť
2,57 kg, 3,15 kg Hotovo!

Farba

Farba
Biela, Čierna, Červená Hotovo!
Viac parametrov

ETA je česká značka, ktorej história siaha do roku 1943, kedy boli položené základy výroby elektrických spotrebičov v Hlinsku. ETA si zakladá najmä na troch aspektoch: KVALITA – ETA ako jediná firma v ČR má vlastnú profesionálnu skúšobňu, v ktorej zaisťuje vysoký štandard výrobkov aj servisu. INTELIGENTNÉ RIEŠENIA – produkty sú navrhnuté s maximálnym citom pre detail. DIZAJN – ETA si zakladá na prívetivom a atraktívnom dizajne všetkých výrobkov a spolupracuje s poprednými českými dizajnérmi. To je ETA – tradičná česká značka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ETA Supersonic Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA Supersonic. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ETA Supersonic.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií