AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

ETA Victory 1272 90000

Zobraziť katalóg
ETA Victory 1272 90000
5 2 hodnotení
Žehlička typ: naparovacia, príkon 2400 W, vertikálne naparovanie, odvápňovanie, samočistenie, anti-drip systém (proti odkvapkávaniu), rýchle nahriatie a funkcia kropenia, objem nádržky 450 ml, parný výkon 40 g/min, parný ráz 160 g/min, materiál žehliacej plochy hliník, dĺžka kábla 3 m, fialová
Kód:  ETAZEN02 Produktové číslo:  ETA127290000 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ETA Victory 1272 90000


Ak hľadáte kvalitnú a výkonnú žehličku, potom vás iste zaujme žehlička ETA Victory 1272 90000, ktorá disponuje nielen kvalitným spracovaním, ale aj mnohými zaujímavými a užitočnými funkciami ako je naparovanie, samočistiaca schopnosť či systém zabraňujúci tvorbe vodného kameňa. ETA Victory obsahuje tiež svetelnú signalizáciu prevádzky a dosiahnutia teploty. Je možné žehliť na sucho či s naparovaním a vďaka funkcii kropenia možno žehličkou šetrne vyžehliť aj veľmi pokrčenú látku. 

Hlavné vlastnosti žehličky ETA Victory 1272 90000

  • Žehliaca plocha Eloxium premium
  • DRIP STOP systém zabraňuje nechcenému odkvapkávaniu vody z dosky
  • ANTI CALC systém bojuje proti vodnému kameňu
  • Žehlička ETA Victory má tiež samočistiacu schopnosť SELF CLEAN
  • Voliteľná regulácia teploty a pary
  • Funkcia kropenia

Žehlička ETA Victory ponúka mnoho praktických funkcií

Naparovacia žehlička ETA Victory 1272 90000 vám ponúka mnoho zaujímavých, praktických a užitočných funkcií. Žehliaca plocha Eloxium premium je vysokoodolná proti poškriabaniu, zabezpečuje rýchlu vodivosť tepla a optimálne rozloženie teploty po žehliacej ploche. DRIP STOP zabraňuje nechcenému odkvapkávaniu vody z dosky. Vďaka systému ANTI CALC sa nemusíte obávať tvorby a usadzovania vodného kameňa. Čas šetrí samočistiaca funkcia SELF CLEAN, vďaka ktorej sa už nebudete musieť starať o pravidelné čistenie vašej žehličky. Príkon 2 400 W poskytuje rýchle dosiahnutie prevádzkovej teploty a minimalizuje teplotné výkyvy. Objem nádržky 450 ml zaručuje dostatok vody pre pohodlné žehlenie. Parný šok je 160 g/min a variabilný výstup pary 0 – 40 g/min. Dĺžka prívodného kábla žehličky je 3 m.

Parametre a špecifikácia

Typ naparovania
Vertikálne Hotovo!
Funkčné prvky na žehlenie
Kropenie, Rýchle nahriatie Hotovo!
Funkcie súvisiace s vodou
Odvápňovanie Hotovo!
Ďalšie funkcie
Samočistenie Hotovo!

Typ žehličky

Typ naparovania
Vertikálne Hotovo!

Funkcie a vybavenie

Funkčné prvky na žehlenie
Kropenie, Rýchle nahriatie Hotovo!
Funkcie súvisiace s vodou
Odvápňovanie Hotovo!
Ďalšie funkcie
Samočistenie Hotovo!
Bezpečnostné prvky
Anti-drip systém (proti odkvapkávaniu) Hotovo!

Tech. špecifikácia

Príkon
2 400 W Hotovo!
Parný výkon
40 g/min Hotovo!
Parný ráz
160 g/min Hotovo!
Materiál žehliacej plochy
Hliník Hotovo!

Farba

Farba
Fialová Hotovo!
Viac parametrov

ETA je česká značka, ktorej história siaha do roku 1943, kedy boli položené základy výroby elektrických spotrebičov v Hlinsku. ETA si zakladá najmä na troch aspektoch: KVALITA – ETA ako jediná firma v ČR má vlastnú profesionálnu skúšobňu, v ktorej zaisťuje vysoký štandard výrobkov aj servisu. INTELIGENTNÉ RIEŠENIA – produkty sú navrhnuté s maximálnym citom pre detail. DIZAJN – ETA si zakladá na prívetivom a atraktívnom dizajne všetkých výrobkov a spolupracuje s poprednými českými dizajnérmi. To je ETA – tradičná česká značka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý večer, mám dotaz jestli žehlička má návod v češtině. Děkuji

Diskusia a poradňa k ETA Victory 1272 90000
Príslušenstvo pre ETA Victory 1272 90000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA Victory 1272 90000. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ETA Victory 1272 90000.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií