AD homeoffice PET

ETA Vital Pure 7781 90000

Zobraziť katalóg
ETA Vital Pure 7781 90000
4,9 11 hodnotení
Osobná váha – digitálna diagnostická, nosnosť 180 kg, meranie tuku, meranie svalov, meranie vody, uloženie dát a párovanie s mobilnou aplikáciou, možnosť pripojenia cez Bluetooth, materiál dosky sklo, kompatibilná s iOS a Android, na napájanie slúži AAA batéria, biela farba
Kód:  ETAOV392 Produktové číslo:  ETA778190000 Stránky výrobcu

ETA Vital Pure 7781 90000


Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!
Typ váhy
Digitálna diagnostická (s funkciami) Hotovo!
Nosnosť
180 kg Hotovo!
Funkcie
Meranie tuku, Meranie svalov, Meranie vody, Uloženie dát, Párovanie s mobilnou aplikáciou Hotovo!
Materiál dosky
Sklo Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Vlastnosti

Typ váhy
Digitálna diagnostická (s funkciami) Hotovo!
Nosnosť
180 kg Hotovo!
Funkcie
Meranie tuku, Meranie svalov, Meranie vody, Uloženie dát, Párovanie s mobilnou aplikáciou Hotovo!

Materiál

Materiál dosky
Sklo Hotovo!

Konektivita

Typ batérie
AAA Hotovo!
Konektivita
Bluetooth Hotovo!

Kompatibilný OS

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Viac parametrov

ETA je česká značka, ktorej história siaha do roku 1943, kedy boli položené základy výroby elektrických spotrebičov v Hlinsku. ETA si zakladá najmä na troch aspektoch: KVALITA – ETA ako jediná firma v ČR má vlastnú profesionálnu skúšobňu, v ktorej zaisťuje vysoký štandard výrobkov aj servisu. INTELIGENTNÉ RIEŠENIA – produkty sú navrhnuté s maximálnym citom pre detail. DIZAJN – ETA si zakladá na prívetivom a atraktívnom dizajne všetkých výrobkov a spolupracuje s poprednými českými dizajnérmi. To je ETA – tradičná česká značka.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dbrý den váha mi začala kolísat cca 4kg nahoru a dolu a hledá i když z ní sestoupím . Zkusila jsem jí restartovat ale dělá to pořád. Začalo to když se na ní vážili hosté. Děkuji za radu.RA

Komunikuje váha nebo aplikace s Huawei Healt

Dobrý den, lze váha spárovat s více mobilními telefony najednou, nebo pouze s jedním jako model ETA Vital Body 6780. Děkuji J.

Má Prosím češtinu?

Dobrý den. V popisu píšete, že disponuje módem pro měření dětí. To znamená, že i všechny měřené hodnoty (BMI) se měŕí pro dítě dle počtu roků? Dceři je 11 let. A je vše propojeno do aplikace?

Diskusia a poradňa k ETA Vital Pure 7781 90000
Príslušenstvo pre ETA Vital Pure 7781 90000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ETA Vital Pure 7781 90000 . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ETA Vital Pure 7781 90000.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií