Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

eTiger S3b Sim SECUAL

Zobraziť katalóg
eTiger S3b Sim SECUAL
Alarm bezdrôtový, GSM/SMS, pre iOS a Android, obsah balenia: 1x centrálna jednotka, 2x diaľkový ovládač, 2x detektor pohybu, 2x detektor pohybu na dvere a okná, 2x RFID kľúč
Kód:  ETI001b Produktové číslo:  S3b-S Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

eTiger S3b Sim SECUAL

Chráňte si svoj domov s týmto spoľahlivým bezdrôtovým domovým alarmom. Celý poplachový systém je možné ovládať na diaľku mobilným telefónom vďaka zabudovanému GSM modulu alebo pomocou pevnej linky. Do systému je možné naprogramovať až 50 senzorov ako sú detektor pohybu, detektor otvorenia dverí, prídavné sirény, detektory dymu, klávesnice alebo RFID diaľkové ovládače. Všetky senzory alarmu sú prepojené prostredníctvom rádiovej frekvencie a napájané batériami. Nastavenie systému je veľmi jednoduché - pomocou klávesnice.  

Hlavné výhody

  • bezdrôtový GSM domový alarm
  • sledovanie príchodov
  • nahrávanie zvukov
  • pripojenie až 50 senzorov
  • možnosť telefonovať

Viac ako alarm

Ovládať systém je možné ľubovoľným mobilným telefónom so systémom iOS a Android. Pomocou aplikácie je možné zapínať alebo vypínať systém, byť informovaný v prípade poplachu, počúvať, čo sa deje doma, nahrávať zvukové správy alebo uskutočňovať telefonáty.  Systém vám pošle SMS zakaždým, keď dôjde k narušeniu priestoru, a to až na 5 telefónnych čísel, alebo v prípade výpadku napájania a vybitia batérie.

Určite tiež uvítate možnosť sledovania napr. príchodov detí domov. Systém vám pošle SMS z RFID diaľkového ovládača, ktorý sa preukáže zabezpečovaciemu systému. Každý RFID tag môže byť premenovaný, takže viete, ktoré z detí prišlo bezpečne domov. Ak by náhodou prestala fungovať el. sieť, systém je zálohovaný záložnými lítium-iónovými batériami, ktoré udržia alarm až 8 hodín v pohotovostnom režime.

Špecifikácia

  • GSM frekvencie: 850/900/1800/1900 MHz
  • Rádiová frekvencia: 433 MHz (± 75 KHz)
  • Vstavaná siréna: 100 dB
  • Rozmery ovládacieho panelu: 188 × 132 × 25 mm
  • Hmotnosť: 320 g
  • 2× lítiová batéria: 3,7 V / 800 mAh
  • Rozsah detekcie pohybového senzora: 8 m / 110°
  • Dosah: 80 m (vo voľnom priestore)

Obsah balenia:
1× centrálna jednotka
2× diaľkový ovládač
2× detektor pohybu
2× detektor pohybu na dvere a okná
2× RFID tag

 

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Pripojenie
GSM Hotovo!
Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
GSM Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den. Mam zakupeny alarm e Tiger S3B. Zakupil som si novy pohybovy senzor k tomuto zariadeniu. Po pokuse sparovat toto zariadenie mi alarm poslal na tel. spravu Host Tamper a od tej doby alarm nereaguje ani na dialkove ovladanie a ked alarm uzamknem cez aplikaciu na tel. pohybovy ani okenny senzor nereaguje na pohyb. Poprosim o radu ako spojazdnit alarm. Dakujem

Diskusia a poradňa k eTiger S3b Sim SECUAL
Príslušenstvo pre eTiger S3b Sim SECUAL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si eTiger S3b Sim SECUAL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte eTiger S3b Sim SECUAL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte eTiger S3b Sim SECUAL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: eTiger S3b Sim SECUAL.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií