Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

Eufy kamera + homebase

Zobraziť katalóg
Eufy kamera + homebase
5 5 hodnotení
Zabezpečovací systém – s centrálnou jednotkou a prídavnou kamerou pre Eufy homebase s rozlíšením 1080p, 140° zorný uhol, nočné videnie, výdrž batérie až 1 rok na jedno nabitie, WiFi 2.4G, 8× zoom, mikrofón a reproduktor, IP66, IP DHCP, microSD 16GB až 128GB, USB fast Charging 9V – 2A/5V – 2A, 2W reproduktor, iOS/Android
Kód:  EUF01d
Eufy kamera + homebase Predaj skončil

Eufy kamera + homebase

Revolučná bezdrôtová kamera eufyCam

Bezdrôtová bezpečnostná Full HD kamera eufyCam bola navrhnutá pre maximálne jednoduchú inštaláciu. Vďaka dômyselnej konštrukcii sa zaobídete bez vŕtania a obťažujúcich káblov, takže môžete kameru nainštalovať prakticky kdekoľvek. Stačí pripevniť magnetický držiak na akýkoľvek rovný povrch, zacvaknúť, prepojiť zariadenie s mobilnou aplikáciou a kamera je pripravená na použitie.

Sada obsahuje: 1× kamera eufyCam a 1× centrálna jednotka Home Base


Kľúčové vlastnosti bezpečnostnej kamery eufyCam

  • Bezdrôtová prevádzka na batériu
  • Veľmi jednoduchá inštalácia
  • Žiadne mesačné poplatky
  • Záznam vo Full HD rozlíšení 1080 p
  • Široký 140° zorný uhol
  • Bezdrôtové rozhranie WiFi 2,4 G
  • Ochrana proti nepriaznivým poveternostným vplyvom (IP66)
  • Vstavaný mikrofón a reproduktor pre obojsmernú komunikáciu
  • Dlhá výdrž batérie až 365 dní
  • Slot na pamäťové kary microSD (až 128 GB)
  • Mobilná aplikácia Eufy Security (Android, iOS)
  • Nie je funkčná bez Eufy homebase

Mobilná aplikácia Eufy Security

Kameru ľahko prepojíte s mobilnou aplikáciou Eufy Security, ktorá umožní okrem nastavenia vášho používateľského konta sledovať tiež monitorovaný priestor v reálnom čase, prezerať predtým získané záznamy, alebo pristupovať k ďalším kamerám pripojeným vo vašej domácej siete. V prípade zaznamenania podozrivej situácie ihneď obdržíte notifikáciu na váš mobilný telefón.


Eufy kamera + homebase

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Výdrž batérie až 365 dní

Bezdrôtová kamera eufyCam je vybavená vysokokapacitným akumulátorom, ktorý sa pýši veľmi dlhou výdržou. V bežnej prevádzke dokáže kamera na jedno nabitie pracovať až 365 dní. V prípade pohotovostného režimu sa výdrž batérie predĺži až na neuveriteľné 3 roky.

Eufy kamera + homebase

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Špičková optika kamery eufyCam

Záznamy sú zhotovované vo vysokom Full HD rozlíšení v kvalitnom formáte H.264, takže vám neunikne žiadny dôležitý detail. 140° širokouhlý objektív poskytuje panoramatický výhľad, vďaka ktorému budete mať vždy dokonalý prehľad o monitorovanom priestore.

Režim nočného videnia

Režim nočného videnia kamery eufyCam

Špičkový senzor Sony Exmor a clona s vysokou svetelnosťou F2.2 zaznamenávajú ostré a jasné nahrávky aj za nepriaznivých svetelných podmienok. Počas nočného záznamu je kamera prepnutá do režimu čiernobieleho videnia, pričom zaistí kvalitný a ostrý obraz a viditeľnosť až na vzdialenosť 10 metrov.

Eufy kamera + homebase

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Technológia rozpoznania tváre

Kamera eufyCam využíva trojfázový proces skenovania a filtrovania, vďaka čomu znižuje počet falošných poplachov až o 95 %. Najprv je nutné zaregistrovať na účet vašich priateľov a rodinných príslušníkov a vložiť fotografiu ich tváre. Kamera v prípade pohybu osoby v sledovanom priestore bleskovo porovná jej tvár s fotografiami v databáze a ak nájde zhodu, poplach sa nespustí.

Eufy kamera + homebase

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Odolná konštrukcia kamery eufyCam

Telo kamery je vyrobené z najmodernejšieho kompozitného ASA materiálu, ktorý zaručuje jej bezkonkurenčnú pevnosť a maximálnu odolnosť proti vode alebo extrémnym teplotám od -20 °C do +50 °C. Vďaka tomu môžete zabezpečovací systém eufyCam používať bez obáv ako v interiéri, tak aj v exteriéri.

Šifrovaný prenos dát

Vaše dáta zostanú v bezpečí

Aby bola zaistená úplne bezpečná prevádzka a prenos dát, sú vaše údaje zabezpečené 128-bitovým šifrovaním AES. Prístup k záznamu vyžaduje, aby bola pamäťová microSD karta vložená do centrálnej jednotky, v ktorej je zaregistrovaná a zároveň bol používateľ prihlásený k svojmu účtu. Vždy tak budete mať istotu, že k záznamom máte prístup len vy a nikto iný.

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!
Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Hlasoví asistenti
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine Hotovo!
Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!

Konektivita

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Hlasoví asistenti
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!

Počet zariadení

Max. počet zariadení
50 Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetko inteligentné zabezpečenie pre Google Assistant
» Všetko inteligentné zabezpečenie pre Amazon Alexa

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň. Ako je možné že kamera vydrží na jedno nabitie až jeden rok? Štefan Kotuľák

Hcem sa spýtať na predaj iba samostatnej kamery Eufy. Tento produkt už nemáte v ponuke. Už ho nebudete ďalej ponúkať ?

Dobrý deň, prosím vás, odkedy sa začne predávať 2 generácia tejto kamery? V inom vlakne bolo spomínané (v polke januára) že cca o 3 týždne. Pýtam sa ci mam čakať na dostupnosť alebo objednat zo zahraničia.

Diskusia a poradňa k Eufy kamera + homebase
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Eufy kamera + homebase. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Eufy Kamera + Homebase. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Eufy Kamera + Homebase. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Eufy kamera + homebase.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií