Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

EVE AQUA Smart Water Controller (2020) 

Zobraziť katalóg
EVE AQUA Smart Water Controller (2020) 
5 2 hodnotení
Detektor – ovládač postrekovača, ovládanie dotykom, hlasom alebo cez aplikáciu, nastavenie dĺžky zavlažovania s automatickým vypnutím, napájanie 2× AA batéria, krytie IPX4, UV ochrana, Bluetooth pripojenie, podpora HomeKit
Kód:  Eve1020 Produktové číslo:  10EBM8101
EVE AQUA Smart Water Controller (2020)  Predaj skončil

EVE AQUA Smart Water Controller (2020) 

Zavlažovač je určený na polievanie záhrady, záhonov a kvetináčov. Detektor EVE AQUA Smart Water Controller má toľko funkcií a ponúka toľko možností, že si ho rýchlo obľúbite nielen vy, ale predovšetkým vaša záhrada. Zariadenie jednoducho namontujete na vonkajší kohútik a potom už si len nastavíte, ako najlepšie udržať trávnik stále svieži a záhony a kvetináče primerane zaliate. Ovládať môžete EVE AQUA Smart Water Controller dotykom, hlasom alebo pomocou aplikácie v smartfóne. Nastavte si pravidelné zavlažovanie trávnika, dĺžku zalievania, automatické vypnutie alebo pripojte rozdeľovač a doprajte každej časti záhrady vlahu podľa individuálnych potrieb.

Kľúčové vlastnosti postrekovača EVE AQUA Smart Water Controller

  • Zariadenie je určené na umiestnenie na vonkajší vodovodný kohútik
  • EVE AQUA ponúka veľa funkcií a možností
  • Ovládanie dotykom, hlasom alebo pomocou aplikácie v mobile
  • Možnosť nastavenia automatického zalievania v pravidelných časových úsekoch
  • Funkcia nastavenia dĺžky zalievania a automatického vypnutia
  • Možnosť napojenia rozdeľovača a zalievania rôznych častí záhrady podľa individuálnych potrieb
  • EVE AQUA Smart Water Controller môžete ovládať podľa aktuálneho počasia aj z rôznych častí sveta
  • Kompatibilný s klasickými hadicami aj väčšinou zavlažovacích systémov
  • Integrované tlačidlo na spustenie alebo zastavenie
  • S technológiou HomeKit a Bluetooth pripojením
  • UV ochrana

Jedinečná aplikácia EVE AQUA pre vašu záhradu

Zavlažovač je možné jednoducho ovládať pomocou tlačidla, ale ďaleko viac možností ponúka aplikácia Eve Aqua prostredníctvom iPhonu, iPadu, Apple Watch a dokonca aj pomocou Siri. Aplikácia Eve vám umožňuje nastaviť až sedem jednotlivých zalievacích období denne, vytváranie individuálnych zavlažovacích plánov a ich ukladanie, alebo vypočítať optimálnu spotrebu vody. Už nikdy nemusíte mať obavy o vašu záhradu, keď odídete na víkend alebo na dovolenku. EVE AQUA Smart Water Controller sa o ňu postará za vás.

Napájanie:
2× AA batérie

Krytie:
IPX4,

Tlak:
min. 1 bar/14,5 psi – max. 5 bar/72,5 psi

Bezdrôtové pripojenie:
Bluetooth s nízkou spotrebou energie

Rozmery:
94 × 123 × 80 mm

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Poznámka:

Viac informácií o prepojení s Apple HomeKit nájdete v našom článku.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Use Case: Privod vody bude permanentne otevren (samozrejme mimo zimu, kvuli zamrznuti vody). Jelikoz ma zarizeni baterky, tak co se stane pokud dojdou za predpokladu, ze je ventil EVE uzavren. Otevre se EVE ventil a voda bude proudit a nebo EVE ventil zustane uzavreny? A co kdyz bude EVE ventil otevren a dojdou baterky? Uzavre se a nebo zustane otevren?

Musím si koupit i něaký hub. Protože dle mého nazoru nemusí, ale raději se zeptám. Děkuji předem

Diskusia a poradňa k EVE AQUA Smart Water Controller (2020) 
Príslušenstvo pre EVE AQUA Smart Water Controller (2020)  Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Eve Aqua Smart Water Controller - Thread compatible. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EVE AQUA Smart Water Controller (2020). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EVE AQUA Smart Water Controller (2020). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVE AQUA intelligens vízszabályozó (2020).
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií