Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Aplikace

EVERKI CONTEMPRO ROLL TOP 15,6" ČIERNY

Zobraziť katalóg
EVERKI CONTEMPRO ROLL TOP 15,6" ČIERNY
Batoh na notebook s maximálnou uhlopriečkou do 15.6", materiál: polyester, nastaviteľné ramenné popruhy, anatomicky tvarovaný chrbát, vrecko na fľašu, reflexné prvky, odvetraný chrbát a rolovacie zatváranie, objem 23 l, vonkajšie rozmery (V׊×H) 57 cm×32 cm×18 cm, hmotnosť 0.86kg, farba čierna
Kód:  EVERc8 Produktové číslo:  BAG-EVR-CPRT-15BL

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

EVERKI CONTEMPRO ROLL TOP 15,6" ČIERNY Predaj skončil

EVERKI CONTEMPRO ROLL TOP 15,6" ČIERNY

Pred objednaním overte rozmery vášho zariadenia, či je preň vami vybraný batoh dostačujúci..

Nosíte so sebou notebook denne a nechcete riskovať jeho poškodenie či dokonca krádež? EVERKI CONTEMPRO ROLL TOP 15,6" ČIERNY bol navrhnutý ako model určený na komfortné nosenie vášho notebooku v špeciálnej časti na zariadenie s uhlopriečkou 15,6". Stranou záujmu nezostane jeho pôsobivý vzhľad, ruksak na notebook EVERKI CONTEMPRO ROLL TOP 15,6" ČIERNY sa stane nenahraditeľným pomocníkom na cestách do práce či kamkoľvek inam. Aj za súmraku sa potom nemusíte báť, že by ste napr. pri chôdzi pozdĺž cesty neboli viditeľní. Odrazkové prvky batoha vám totiž doslova kryjú chrbát.

Dôležité prvky batoha na notebook EVERKI CONTEMPRO ROLL TOP 15,6" ČIERNY

  • Vyšperkovaný dizajn na notebooky veľkosti do 15,6"
  • EVERKI CONTEMPRO ROLL TOP 15,6" ČIERNY má na väčšiu bezpečnosť reflexné prvky
  • Vyhotovenie batoha na notebook je vymyslené tak, aby ste doň jednoducho schovali aj príslušenstvo a ďalšie potrebné veci
  • Dôležité sú nastavovacie ramenné popruhy
  • Maximálna ochrana všetkého, čo do batoha schováte, voči vonkajším vplyvom
  • Výhodou prenášania PC v batohu sú voľné ruky, ktoré môžete využiť v preplnenej verejnej doprave alebo na nákupoch
  • Vrecovitý tvar

Výbava batoha na notebook EVERKI CONTEMPRO ROLL TOP 15,6" ČIERNY

U tohto ruksaku na notebook môžete počítať aj s nastaviteľnými ramennými popruhmi. Možno si tak jeho pozíciu na chrbte nastaviť podľa svojich potrieb. Vo svojej konštrukcii má zabudované vrecko na fľašu. Neprídete tak o pitný režim. Model od výrobcu EVERKI je opatrený anatomicky tvarovaným chrbtom, takže vás pri jeho nosení nebudú trápiť bolesti. Hlavne v letných mesiacoch príde vhod odvetrávaný chrbát, vďaka ktorému sa nebudete pod batohom potiť. Tento typ ruksaku na notebook disponuje rolovacím zatváraním.

Parametre a špecifikácia

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Unisex Hotovo!
Materiál
Polyester Hotovo!
Hmotnosť
0,86 kg Hotovo!
Vrecká
Vrecko na notebook, Vrecko na fľašu Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre EVERKI CONTEMPRO ROLL TOP 15,6" ČIERNY Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVERKI CONTEMPRO ROLL TOP 15.6" ČERNÁ. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EVERKI CONTEMPRO ROLL TOP 15.6" SCHWARZ. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EVERKI CONTEMPRO ROLL TOP 15.6" SCHWARZ. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVERKI CONTEMPRO ROLL TOP 15.6" fekete.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií