AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

EVITA Diamond MINI FC

Zobraziť katalóg
EVITA Diamond MINI FC
4,0 1 hodnotení
Glukomer Bluetooth pre Android / iOS zariadenia, bezdrôtový, online aplikácia Evita Lite, prenáša dáta do Evita systému aktívneho zdravie
Kód:  EVI105a Rozšírená záruka +36 mesiacov
EVITA Diamond MINI FC Predaj skončil

EVITA Diamond MINI FC

Jednoduše, rychle a přesně

Malý, elegantní glukometr slouží pro rychlé, přesné měření hladiny cukru v krvi a údaje zaznamenává pro ucelený přehled o vývoji zdravotního stavu. Byl vyvinut ve Švýcarsku ve spolupráci s odborníky na cukrovku, zdravotnickými zařízeními i samotnými pacienty. Díky moderním technologiím tento glukometr nepotřebuje kalibraci testovacích proužků, stačí mu jen kapka krve a výsledek máte za 5 sekund.

 

Klíčové vlastnosti

  • Malý, lehký, až nenápadný
  • Přesné měření s přehledem vývoje
  • Bez nutnosti kalibrace testovacích proužků
  • Paměť na 450 měření
  • Na displeji průměry za posledních 7, 14, 21, 28, 60 a 90 dnů
  • Online portál eVito jako plnohodnotný deník diabetika 

Detailní přehled

Glukometr zaznamená do paměti až 450 měření. Z nich nabízí na vlastním displeji přehled průměrů v posledních dnech nebo naměřená data odesílá bezdrátově přes Bluetooth do kompatibilní elektroniky a následně na portál eVito. eVito vyhodnocuje vaše měření, hodnoty je možné tisknout, exportovat a sdílet i konzultovat s odborníkem. Portál pojme i veličiny naměřené přístroji eVito - tlak, cukr v krvi, váhu včetně podílu tuků, svalu a vody.

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Poznámka:
» Všetky smart glukomery
» Všetky diagnostické prístroje
» Všetky glukomery

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si eVito Diamond MINI FC. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Evita Diamant MINI FC. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Evita Diamant MINI FC. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: eVito Diamond MINI FC.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií