Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

EVITA Profi + SL

Zobraziť katalóg
EVITA Profi + SL
5 1 hodnotení
Tlakomer pre Android/iOS zariadenia, bezdrôtový, online aplikácie Evita Lite, prenáša dáta do Evita systému aktívneho zdravie
Kód:  EVI103a Rozšírená záruka +36 mesiacov

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

EVITA Profi + SL

Bezdrátový tlakoměr

Bezdrátový pažní tlakoměr eVito Profi+ SL vám přesně změří váš krevní tlak a srdeční puls kdykoliv budete potřebovat. Naměřená data tlakoměr eVito Profi+ SL ihned interpretuje na barevné stupnici, která je umístěna po stranách displeje. Pomocí vnitřní paměti jsou naměřené hodnoty ukládány a díky tomu budete mít přehled o vašem průběžném zdravotním stavu.

Přenos 

Tlakoměr eVito Profi+ SL má zabudovanou komunikační technologii ANT+, díky které své naměřené hodnoty snadno a rychle přenesete, prostřednictvím PC do svého uživatelského účtu eVito, kde tyto záznamy můžete vyhodnocovat. Získaná data lze také přenášet i prostřednictvím adaptéru eVito Wahoo ANT+ do elektroniky od společnosti Apple. Další výhodou Tlakoměr eVito Profi+ SL je podpora 2 uživatelských profilů.

Android a iOS

Tlakoměr eVito Profi+ SL využijete na plno s operačním systém Android a iOS. Díky tomu bude mít přehled o svém zdravotním stavu kdekoliv. Aplikace eVito Lite má moderní design díky čemuž je velmi přehledná a snadno se ovládáZdarma získáte adaptér eVito USB ANT+ pro přenos dat do systému eVito v hodnotě 500 kč a voucher pro aktivaci online aplikace eVito Lite


 

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Poznámka:
» Všetky smart tlakomery
» Všetky tlakomery na rameno

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre EVITA Profi + SL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si eVito Profi+ SL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Evita Profi + SL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Evita Profi + SL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: eVito Profi+ SL.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií