AD homeoffice PET

EVOLVEO DoubleDock HD-205DDX

Zobraziť katalóg
EVOLVEO DoubleDock HD-205DDX
3,8 4 hodnotení
Dokovacia stanica pre 2x 2.5 "alebo 2x 3.5" SATA pevné disky, možno kopírovať bez použitia PC - 1x USB 2.0, 1x eSATA
Kód:  GK597e Produktové číslo:  HD-205DDX Stránky výrobcu

EVOLVEO DoubleDock HD-205DDX

Elegantná a praktická dokovacia stanica pre dva pevné disky Serial ATA formátov 3,5'' aj 2,5'', ktorá má funkciu duplikácie diskov bez použitia počítača.Iba zasuniete do správnych slotov disky (zdroj, cieľ), pripojíte napájanie, stanicu zapnete a stlačíte tlačidlo Duplicate.Možno používať pre klasické rotačné pevné disky, ale aj moderné rýchle SSD.Pri použití rozhrania eSATA nestrácate na výkone pevných diskov, USB 2.0 je prítomné, ak by Váš počítač eSATA port nemal.

Parametre a špecifikácie:

Kompatibilné pevné disky:
2x 2,5'' alebo 3,5'' Serial ATA s kapacitou až 2 TB
Podpora Serial ATA revízie 2.6
Podpora diskov SSD i rotačných
Podpora pripájanie za behu hotplug

Funkcia:
Rýchle prenášanie dát, striedanie pevných diskov
Duplikácia diskov bez použitia počítača
Veľmi jednoduché používanie

Napájanie:
Dodávaným adaptérom
Možnosť zapnutia a vypnutia tlačidlom

Rozhranie:
USB 2.0
eSATA
Podpora funkcie bez ovládačov Plug'n'Play

Podporované OS:
Microsoft Windows XP, Vista, 7

Rozmery:
168 x 108 x 80 mm

Moderná spoločnosť Evolveo sa vždy snaží nájsť nové smery a prešliapať doteraz neprešliapané cestičky. Je unikátna predovšetkým veľkou orientáciou na cieľovú skupinu zákazníkov - nesnaží sa oslovovať celý trh. Práve vďaka tomuto zameraniu získavajú produkty Evolveo značnú pridanú hodnotu. Či už v oblasti outdoorovej elektroniky, odolných mobilných telefónov alebo športových kamier - vždy ponúka niečo navyše, čím sa odlišuje od početnej konkurencie. Rovnako ako jej zákazníci, tiež Evolveo je dynamické, mladé a nesmierne aktívne a činorodé.

Poznámka:

Pri nákupe USB-C dokovacej stanice alebo replikátora portov je dôležité mať na vedomí, že nie všetky notebooky sa nabíjajú alebo prenášajú obraz cez port USB-C. Ak je to jeden z vašich nákupných argumentov, je dobré si túto vlastnosť notebooku vopred preveriť.

Na pripojenie monitora(ov) je dôležité poznať ich počet, rozlíšenie, obnovovaciu frekvenciu a konektor. Dokovacie stanice a replikátory portov majú rôzne možnosti pripojenia a nie všetky konfigurácie monitorov sú všetkými stanicami podporované. Môže dôjsť napríklad k zníženiu rozlíšenia alebo obnovovacej frekvencie monitora.

» Všetky dokovacie stanica pre notebooky
» Všetky alternatívne dokovacie stanice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre EVOLVEO DoubleDock HD-205DDX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVOLVEO DoubleDock HD-205DDX. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EVOLVEO DoubleDock HD-205DDX. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EVOLVEO DoubleDock HD-205DDX. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVOLVEO DoubleDock HD-205DDX.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií