Rapture Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

EVOLVE Storm 500W černý

Zobraziť katalóg
EVOLVE Storm 500W černý
Počítačový zdroj ATX 2.2, aktivní PFC, SLI, účinnost 80+, 14cm ventilátor, retail
Kód:  UE106 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

EVOLVE Storm 500W černý

Kvalitní počítačový zdroj dodávaný v elegantním, krabicovém retail balení o výkonu 500 W garantující účinnost větší než 80 %. Tento zdroj v černém provedení je ideální volbou pro pohon počítačových sestav, v kterých jsou ukryté výkonné komponenty jako např. několika jádrové procesory pracující na vysokých frekvencích nebo herní grafické karty v zapojení SLI vyžadující účinné a stabilní napájení. Zdroj splňuje standard EPS 12V 2.91 a ATX 2.2, má aktivní PFC a jeho význačným rysem je 140mm tichý ventilátor s regulací otáček, který zamezí přebytečnému hluku v případě nízkého zatížení systému. Zdroj nabídne 4 SATA konektory pro připojení více pevných disků a pro napájení grafických karet jsou připraveny dva 8pinové (6+2 pinů) PCI Express konektory. Samozřejmostí je pak napájecí konektor 20+4 pinů pro základní desku.

Parametry a specifikace:

Základní informace:
Formát: ATX 2.2
Výkon: 500 W
PFC: aktivní
Účinnost: 80+
Další vlastnosti: síťový vypínač

Chlazení:
Rozměr ventilátoru: 140 mm
Regulace otáček

Konektory a kabeláž:
kabeláž v délce 50cm
2x napájecí kabel VGA PCI-E 6+2pin
1x napájecí kabel pro MB 20+4pin
2x napájecí kabel s 2x MOLEX konektorem a 1x fd3
2x napájecí kabel s 2x MOLEX konektorem
1x napájecí kabel cpu 8 + 4pin
2x napájecí kabel s 2x S-ATA konektorem
  • Potrebný výkon zdroja je odvodený od toho, aké komponenty k nemu budú pripojené. Potrebný príkon pre jednotlivé komponenty nájdete v ich popise.

Moderná spoločnosť Evolveo sa vždy snaží nájsť nové smery a prešliapať doteraz neprešliapané cestičky. Je unikátna predovšetkým veľkou orientáciou na cieľovú skupinu zákazníkov - nesnaží sa oslovovať celý trh. Práve vďaka tomuto zameraniu získavajú produkty Evolveo značnú pridanú hodnotu. Či už v oblasti outdoorovej elektroniky, odolných mobilných telefónov alebo športových kamier - vždy ponúka niečo navyše, čím sa odlišuje od početnej konkurencie. Rovnako ako jej zákazníci, tiež Evolveo je dynamické, mladé a nesmierne aktívne a činorodé.

Poznámka:
» Všetky tuning zdroje

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre EVOLVE Storm 500W černý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVOLVE Storm 500W černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EVOLVE Storm 500W černý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EVOLVE Storm 500W černý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVOLVE Storm 500W černý.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií