Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
P&G boost Effaclar

EVOLVE XXtremeCord HDMI v1.4 propojovací lomený 3m

Zobraziť katalóg
EVOLVE XXtremeCord HDMI v1.4 propojovací lomený 3m
5 1 hodnotení
Video kábel - High Speed, zlacené konektory 24K, trojité stínění, podpora ethernet a 3D
Kód:  JT984c1 Produktové číslo:  XXTR3MP Stránky výrobcu
EVOLVE XXtremeCord HDMI v1.4 propojovací lomený 3m Predaj skončil

EVOLVE XXtremeCord HDMI v1.4 propojovací lomený 3m

Extrémně kvalitní kabel poskytující maximální audiovizuální zážitky pro všechna multimediální zařízení nové generace, jako jsou např. herní konzole, Blu-ray přehrávače, LCD a plasma televize, osobní počítače či DVB-T přijímače. Kabel se chlubí specifikací HDMI 1.4, která ho obohacuje o dva nové kanály. Ke stávající podpoře nekomprimovaného obrazového a zvukového signálu v digitálním formátu tak přibyl Fast Ethernetový (100 Mbit/s) kanál pro vysokorychlostní obousměrnou komunikaci a sdílení internetového připojení mezi dvěma HDMI zařízeními a zpětný zvukový kanál, který poskytuje přenos zvukového signálu z TV tuneru zpátky do externího zesilovače či domácího kina.

Specifikace standardu 1.4 dále umožňuje podporu až čtyřnásobného HD rozlišení (4x 1080p) a 3D protokolů pro 3D hry a 3D aplikace domácího kina. Kabel je trojnásobně stíněn, což radikálně zesiluje ochranu proti elektromagnetickému i rádiovému rušení. Jeho konektory jsou pozlaceny 24karátovým zlatem, zajišťují optimální připojení a maximální přenos signálu. Díky praktickému zalomení konektoru na jedné straně kabel využijete i u prostorově náročných instalací. To vše při doživotní záruce a certifikací HDMI asociace.

Kabel je z jedné strany ukončen 90° pevným lomeným konektorem pro instalaci do míst s nedostatkem místa pro klasický konektor.

Parametry a specifikace:

Konektory:
HDMI 1.4: Male zahnutý L / Male rovný (kompatibilní s HDMI 1.3)
24karátové zlato

Délka kabelu:

3 m

Ochrana vůči rušení:

3násobné stínění

Rozlišení:
4096 x 2160 při 24Hz
3840 x 2160 při 24Hz/25Hz/30Hz

Barevné profily:
YCC601

Moderná spoločnosť Evolveo sa vždy snaží nájsť nové smery a prešliapať doteraz neprešliapané cestičky. Je unikátna predovšetkým veľkou orientáciou na cieľovú skupinu zákazníkov - nesnaží sa oslovovať celý trh. Práve vďaka tomuto zameraniu získavajú produkty Evolveo značnú pridanú hodnotu. Či už v oblasti outdoorovej elektroniky, odolných mobilných telefónov alebo športových kamier - vždy ponúka niečo navyše, čím sa odlišuje od početnej konkurencie. Rovnako ako jej zákazníci, tiež Evolveo je dynamické, mladé a nesmierne aktívne a činorodé.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre EVOLVE XXtremeCord HDMI v1.4 propojovací lomený 3m
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVOLVE XXtremeCord HDMI v1.4 propojovací lomený 3m. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EVOLVE XXtremeCord HDMI v1.4 propojovací lomený 3m. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EVOLVE XXtremeCord HDMI v1.4 propojovací lomený 3m. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVOLVE XXtremeCord HDMI v1.4 propojovací lomený 3m.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií