EVOLVEO AudioConverter XS

Zobraziť katalóg
EVOLVEO AudioConverter XS
4,4 13 hodnotení
DAC prevodník – Digital to Analog (DAC) a Analog to Digital (ADC), vstup Optický a Jack 3,5 mm, výstup Optický a Jack 3,5 mm, maximálna vzorkovacia frekvencia 98 kHz, podporované formáty aptX HD a aptX LL, rozmery 29 × 120 × 94 mm (V׊×H), hmotnosť 130 g
Kód:  ML022d3 Produktové číslo:  ACXS-DAC-BT Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

EVOLVEO AudioConverter XS

Pokiaľ ste herný či filmový fanúšik, určite sa vám bude hodiť prevodník audiosignálu. Stačí, keď pripojíte svoj televízor alebo hernú konzolu do prevodníka, ktorý následne prepojíte so slúchadlami či reprobedňami. Potom už len sadnite do kresla a nechajte sa unášať výnimočným zvukovým zážitkom. Prevodník EVOLVEO si hravo poradí s prevodom zvukového signálu všetkými možnými smermi. Ide o multifunkčný prístroj, ktorý zvládne pracovať ako DAC aj ADC prevodník. Zaisťuje kompatibilitu pre 98kHz/24bit audio signál. Jeho výhodou je, že dokáže bez problémov fungovať zároveň ako Bluetooth vysielač a prijímač s NFC bezdrôtovou komunikáciou. Pomocou NFC technológie prevodník prepojíte veľmi rýchlo a pohodlne s mobilným telefónom. Pripojíte k nemu aj bezdrôtové zariadenia, ako slúchadlá, reproduktory, soundbary a ďalšie podobné zariadenia. Aby bolo možné počúvať hudbu z mobilného telefónu na HiFi zostave, stačí spárovať mobil s prevodníkom cez Bluetooth a HiFi systém len prepojíte káblom k prevodníku. Využiť ho môžete ako na počúvanie hudby, tak aj na sledovanie filmov či hranie PC hier. Iste sa vám bude hodiť aj podporovaný aptX-HD kodek s veľmi nízkym časovým oneskorením. Jeho čierna farba vás očarí vkusnou nadčasovosťou, zvolené materiály svojím kvalitným spracovaním. Rozmery prevodníka EVOLVEO dosahujú 29 × 120 × 94 mm (v × š × h). Hmotnosť boxu sa rovná 130 g. V balení nájdete napájací kábel a USB kábel. S prevodníkom získate niekoľkonásobne lepší hudobný zážitok.

DAC prevodník EVOLVEO AudioConverter XS ...
DAC prevodník EVOLVEO AudioConverter XS ...

Hlavné vlastnosti prevodníka EVOLVEO AudioConverter XS

  • Prevodník EVOLVEO premení audiosignál všetkými smermi
  • Prevodník zvládne 98kHz/24bit audio signál
  • Disponuje Bluetooth technológiou vrátane NFC bezdrôtovej komunikácie
  • Vybavený na vstupe aj na výstupe 3,5 mm Jackom
  • Hravo k nemu pripojíte bezdrôtové zariadenia
  • Prevodník podporuje aptX-HD kodek s veľmi nízkym časovým oneskorením
  • V každom priestore sa bude vynímať jeho čierna farba
  • Rozmery prevodníka dosahujú 29 × 120 × 94 mm (v × š × h)
  • Prevodník EVOLVEO váži 130 g
  • Súčasťou balenia je napájací kábel a USB kábel

Podporované formáty:

aptX HD a aptX LL

DAC prevodník EVOLVEO AudioConverter XS ...
DAC prevodník EVOLVEO AudioConverter XS ...

Vstupy:

optický a jack 3,5 mm

Výstupy:

optický a jack 3,5 mm

DAC prevodník EVOLVEO AudioConverter XS ...

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Vstupy
Jack 3,5 mm, Optický Hotovo!
Výstupy
Jack 3,5 mm, Optický Hotovo!
Podporované formáty
AAC, SBC, aptX, aptX_HD, MP3, A2DP Hotovo!
Pripojenie
Bezdrôtové, Káblové Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vstupy a výstupy

Vstupy
Jack 3,5 mm, Optický Hotovo!
Výstupy
Jack 3,5 mm, Optický Hotovo!

Vlastnosti

Podporované formáty
AAC, SBC, aptX, aptX_HD, MP3, A2DP Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
Bezdrôtové, Káblové Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
120 mm Hotovo!
Výška
29 mm Hotovo!
Hĺbka
94 mm Hotovo!
Hmotnosť
130 g Hotovo!

Vlastnosti

Vzorkovacia frekvencia (bit)
24 bit Hotovo!
Maximálna vzorkovacia frekvencia (kHz)
98 kHz Hotovo!
Konverzia
Digital to Analog (DAC), Analog to Digital (ADC) Hotovo!
Podporované formáty
aptX HD, aptX LL Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth, NFC Hotovo!

Vstupy a výstupy

Vstupy
Optický, Jack 3,5 mm Hotovo!
Výstupy
Optický, Jack 3,5 mm Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Napájací kábel, USB kábel Hotovo!
Viac parametrov

Moderná spoločnosť Evolveo sa vždy snaží nájsť nové smery a prešliapať doteraz neprešliapané cestičky. Je unikátna predovšetkým veľkou orientáciou na cieľovú skupinu zákazníkov - nesnaží sa oslovovať celý trh. Práve vďaka tomuto zameraniu získavajú produkty Evolveo značnú pridanú hodnotu. Či už v oblasti outdoorovej elektroniky, odolných mobilných telefónov alebo športových kamier - vždy ponúka niečo navyše, čím sa odlišuje od početnej konkurencie. Rovnako ako jej zákazníci, tiež Evolveo je dynamické, mladé a nesmierne aktívne a činorodé.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den. Poku jsem spravne pochopil z manualu, je potrebne televizi (vysilac) nastavit do modu PCM, coz je starsi format pro stereo (2 kanaly). System tudiz NEPODPORUJE Dolby Digital® technology ktera vyuziva 5.1 (6 kanalu). Umite tuto informaci potvrdit? Umite doporcuit zarizeni, ktere by podporovalo zvuk ve formatu 5.1? Predem diky

nejde mi spárovať na pc HP ProDesk 600 G2 i5 6500T win 10 s Creative Bluetooth BT-W2 neviete kde by mohol byť problém?

Dobrý den, aptX-HD funguje na přijímači i na vysílači?

Dobrý den, jen si chci ověřit, že kupuji co potřebuji. Z výstupu audio out cinch (RCA) staršího tv příjmače Panasonic připojím audio signál do vstupu jack 3,5 mm EVOLVEO AudioConverter. Converter přepnu do režimu vysílání TX. Spáruji bluetooth sluchátka a poslouchám. Jak ovládám hlasitost ve sluchátkách ? Je možné ovládat hlasitost reproduktorů v tv příjmači nezávisle na hlasitosti sluchátek ? Prosím o radu. Děkuji předem a omlouvám se za moji ignoranci. K. Schneider

Dobry den, potreboval bych vstup zvuku z bluetooth (audio z mobilu) a vstup zvuku z kabelove z jack (mikrofon) na vystup bluetooth (prenosne repro). Bude mi to fungovat?

Dobry den, da se nejak vypnout to otravne pipnuti pri pripojeni nebo odpojeni bluetooth v rezimu prijimace? Dekuji.

Dobrý den,mám starou sestavu Technics,a v ní receiver SA-GX370. Ten nemá vzadu AUX vstup.Lze tuto sestavu připojit třeba přes vstup PHONO?Nebo nějaká jiná možnost,jak propojit sestavu přes bluetooth s jinými zařízeními?Děkuji Petr

Dobrý den, mám 2 dotazy: - Bude mi to fungovat i jako přijímač z telefonu do TV (video + zvuk)? - Mohu to připojit do TV, kde je jediný vstup = na zvuk Jack 3,5? Děkuji, Císařová.

Dobrý den, rodiče si moupili televizi LG, která má jenom bluetooth připojení na jedna sluchátka. Potřebují připojení na dvoje. Televize má optický výstup, čili by neměl být problém připojit je oboje přes bluetooth k tomuto zařízení? Děkuji za odpověď.

Hezký den, bude z TV s optickým audio na vstupu convectoru a na výstupu bluetoothu sluchatka dostatečný výkon s regulací hlasitosti.

12
Diskusia a poradňa k EVOLVEO AudioConverter XS
Príslušenstvo pre EVOLVEO AudioConverter XS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVOLVEO AudioConverter XS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EVOLVEO AudioConverter XS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EVOLVEO AudioConverter XS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVOLVEO AudioConverter XS.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií