Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

EVOLVEO C1 RGB FAN radič

Zobraziť katalóg
EVOLVEO C1 RGB FAN radič
4,3 13 hodnotení
RGB príslušenstvo – pre ventilátor EVOLVEO 12R1R, diaľkový ovládač, napájací konektor
Kód:  UE118b1 Produktové číslo:  rgb-contr-c1 Stránky výrobcu

EVOLVEO C1 RGB FAN radič

Radič EVOLVEO C1 RGB je určený pre užívateľov so základnou doskou, ktorá nepodporuje RGB ventilátory. Radič slúži primárne na pripojenie ventilátora EVOLVEO 12R1R. Spoločne s radičom je v balení diaľkové ovládanie, pomocou ktorého je možné meniť farbu podsvietenia ventilátora, svetelné efekty, ale aj zvýšiť alebo znížiť otáčky ventilátora. Je možné nastaviť postupné rozsvecovanie alebo prelínanie farieb.

Kľúčové vlastnosti regulátora otáčok EVOLVEO C1 RGB

  • Radič Evolveo pre pripojenie RGB ventilátorov
  • Diaľkové ovládanie v balení
  • Diaľkovým ovládaním je možné meniť intenzitu podsvietenia a rýchlosť ventilátora
  • Výber z 8 farieb a 10 svetelných efektov
  • Napájanie radiča pomocou Molex konektora
  • 10× 6-pin male pre pripojenie RGB ventilátorov

Parametre a špecifikácia

Svetelné efekty
Prelínanie farieb, Striedanie farieb, Pulzovanie Hotovo!

Farba a funkcie

Svetelné efekty
Prelínanie farieb, Striedanie farieb, Pulzovanie Hotovo!

Moderná spoločnosť Evolveo sa vždy snaží nájsť nové smery a prešliapať doteraz neprešliapané cestičky. Je unikátna predovšetkým veľkou orientáciou na cieľovú skupinu zákazníkov - nesnaží sa oslovovať celý trh. Práve vďaka tomuto zameraniu získavajú produkty Evolveo značnú pridanú hodnotu. Či už v oblasti outdoorovej elektroniky, odolných mobilných telefónov alebo športových kamier - vždy ponúka niečo navyše, čím sa odlišuje od početnej konkurencie. Rovnako ako jej zákazníci, tiež Evolveo je dynamické, mladé a nesmierne aktívne a činorodé.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Ještě jednou dobrý den. prosím vás můžete mi sem dat odkazy jaký kabely k tomu musím zakoupit ? Bohužel se v tom vůbec nevyznám. pochopil jsem jen molex a nějaký pin kabel budu na to chtít napojit dva ty RGB ventilátory. moc děkuji za pomoc! :)

Dobrý deň, takže tento radič slúži iba na jeden typ vetráku evolveo 12R1R, či by fungoval aj na vetráky od iného výrobcu? Ďakujem, za odpoveď

Dobry den da se stahnout nejaky software abych vydel rychlost otacek ventylatoru nebo to umi software od vyrobce zakladovky predem dekuji za odpoved

Dobrý den bude fungovat kdyz zapojim ventilator s 12?

Dobry den, je mozne pripojit zalman fany zp1225a-rgb ? Potrebujem aby svietili rovnakou farbou vsetky a neblikali

Je možné tenhle adaptér použít na desku Asus 320m která nemá RGB. Mám větráček lyra 140 zakoupený na alze lze s tím propojit aby pasovaly kabely

Dobrý den. Koupil jsem skříň Evolveo Ray 4R, jejíž součástí je Evolveo C1 RGB a 3 fany. Zapojil jsem vše dle schématu (pozice fan 1-3, molex, 4pin). Když zapojím jakýkoliv z těch tří větráčků do pozice 1, tak svítí, ale ostatní ne. Všechny tři se ale otáčejí. Věděl byste někdo, v čem je problém? Děkuji moc.

Dobrý den, k produktu jsem nedsotal návod a ni není nikde k nalezení na webu. Můžete mi ho prosím poskytnout? Děkuji

Dobrý deň Ja som kúpil evolveo c1 a pre jemu evolveo 30s2 rgb strip a nefungujú . Ani ovládač nič neurobý.

Dobrý den, je to kompatibilní s touto základní deskou: GYGABYTE A320M-H. A jak se to všechno spojuje. Děkuji

123
Diskusia a poradňa k EVOLVEO C1 RGB FAN radič
Príslušenstvo pre EVOLVEO C1 RGB FAN radič Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVOLVEO C1 RGB FAN řadič 5V. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EVOLVEO C1 RGB Lüftersteuerung. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EVOLVEO C1 RGB Lüftersteuerung. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVOLVEO C1 RGB FAN 5V vezérlő.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií