AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

EVOLVEO DF095

Zobraziť katalóg
EVOLVEO DF095
4,4 169 hodnotení
Redukcia –
Kód:  GK595e Produktové číslo:  DF095 Stránky výrobcu

EVOLVEO DF095

Zvýšte si úložný priestor pomocou ďalšieho HDD alebo si zrýchlite počítač pridaním moderného SSD disku. Rámik pre disky je určený do notebookov, kde zaujme pozíciu CD/DVD mechaniky. Tá musí von pre vytvorenie dostatočného priestoru. Kto predsa len potrebuje aj mechaniku, ponúka sa riešenie v podobe dokúpenia externého boxu pre mechaniku. Rámik je určený pre notebooky s výškou 9,5 mm a SATA rozhraním.


Parametre a špecifikácia:

Podporované disky:
Rozhranie: Serial ATA
Formát: 2,5"
Typ: HDD, SSD

Podporované notebooky:
Výška 9,5 mm
Pozícia pre optickú mechaniku

Fyzické údaje:
9,5 × 129 × 128 mm
Hmotnosť: 230 g

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Formát rámčeka
NB mechanika Hotovo!
Šírka
128 mm Hotovo!
Výška
129 mm Hotovo!
Hĺbka
9,5 mm Hotovo!
Určenie
Pre PC Hotovo!

Rozmery

Formát rámčeka
NB mechanika Hotovo!
Šírka
128 mm Hotovo!
Výška
129 mm Hotovo!
Hĺbka
9,5 mm Hotovo!
Určenie
Pre PC Hotovo!

Podporované disky

Podporovaný formát diskov
2,5" Hotovo!
Maximálna hrúbka disku
9,5 mm Hotovo!
Maximálny počet diskov
1 ks Hotovo!

Rozhraní

Pripojenie disku
SATA Hotovo!
Viac parametrov

Moderná spoločnosť Evolveo sa vždy snaží nájsť nové smery a prešliapať doteraz neprešliapané cestičky. Je unikátna predovšetkým veľkou orientáciou na cieľovú skupinu zákazníkov - nesnaží sa oslovovať celý trh. Práve vďaka tomuto zameraniu získavajú produkty Evolveo značnú pridanú hodnotu. Či už v oblasti outdoorovej elektroniky, odolných mobilných telefónov alebo športových kamier - vždy ponúka niečo navyše, čím sa odlišuje od početnej konkurencie. Rovnako ako jej zákazníci, tiež Evolveo je dynamické, mladé a nesmierne aktívne a činorodé.

Poznámka:
» Všetky interné disky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den chci se zeptat jestli je tento výrobek kompatibilní pro notebook X555L Díky

dobry den, kupil som tuto redukciu k notebooku HP 250 g4, ale bohuzial mi to necce ist. pozeral som aj recenzie, tam jeden pan pise, ze s tymto notasom dany ramacek funguje, ale u mna bohuzial nie. viete mi poradit ci tam treba nejaky driver alebo nieco? bios je updatovany, ale disk neide. v disk managemente disk nevidno, vo vlastnostiach pc tiez nie. v biose vobec nie je riadok vidiet ziadny disk - ani ten hlavny. inak nove ssd na mieste hlavneho disku ide vporiadku. dakujem za pomoc

Dobrý deň, chcem sa opýtať či sa mi zmesti rámček EVOLVEO DF095, do môjho notebooku Asus K50ID. Namiesto optickej mechaniky by som chcel použiť tento rámček a do neho ssd: https://www.alza.sk/adata-premier-sp550-120gb-d2921602.htm?catid=18845887 . Poprípade keby ste mi vybrali rámček ktorý by tam sedel. Ďakujem za odpoveď, a prajem pekný deň :) .

Dobrý den mohu se zeptat zda bude pasovat do Acer Aspire es1-512 25zz

zdravim bude to pasovat aj do lenovo G50 ???

Dobrý den, chci rozšířit úložné místo u svého noteboku Lenovo420s podobný rámeček který jsem chtěl použít je bohužel vyšší. Má tento typ skutečně výšku jen 9,5 mm? Taková je totiž výška dvd mechaniky v tomto noteboku. Děkuji za informaci.

prosím jde to použit na notebook NB Packard bell Easynote TM94-SB-344CZ nebo jinej co mate děkuji za reakci

Dobrý den. Mám jednu otazku, chci vyměnit dvd za SSD, ale nechapu jaký optibay mám přesně zvolit dle rozměru a sata portu. Model dvd je da-8aesh-24b, výška:9mm;šířka:12,8mm;délka:12,5mm

Dobrý den, chci se zeptat jestli je tento produkt kompatabilní s notebookem: Odkaz do neznáma

123...
Diskusia a poradňa k EVOLVEO DF095
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVOLVEO DF095. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVOLVEO DF095.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií