AD homeoffice Aplikace

EVOLVEO Fairy 12C Rainbow 5V RGB LED 120 mm

Zobraziť katalóg
EVOLVEO Fairy 12C Rainbow 5V RGB LED 120 mm
5 4 hodnotení
Ventilátor do PC 120×26mm, 1100RPM–1100RPM, 5V, maximálna hlučnosť 15dB, 6pin, RGB podsvietenie, ARGB podsvietenie (5 V)
Kód:  UE117c1 Produktové číslo:  fairy12c Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

EVOLVEO Fairy 12C Rainbow 5V RGB LED 120 mm Predaj skončil

EVOLVEO Fairy 12C Rainbow 5V RGB LED 120 mm

Účinný ventilátor do počítača ponúka okrem možnosti, ako zlepšiť obeh vzduchu vo svojej PC skrini, osvetlenie interiéru s pomocou LED osvetlenia. EVOLVEO Fairy 12C Rainbow 5V RGB LED 120 mm vás zaujme svojím nevídaným vzhľadom, ktorý vylepšuje RGB farba podsvietenia. Ak teda vlastníte počítač s transparentnou bočnicou, je pre vás EVOLVEO Fairy 12C Rainbow 5V RGB LED 120 mm perfektným riešením. Veľkosť 120 mm umožňuje pripnutie do takmer každého počítača od MiniTower po BigTower. Jedným z najzásadnejších parametrov je jeho napätie potrebné na chod, u tohto ventilátora do počítača je to 5 V. V tejto súprave objavíte jeden ventilátor.

Kľúčové parametre ventilátora do PC EVOLVEO Fairy 12C Rainbow 5V RGB LED 120 mm

  • Vzduchový prietok 32 CFM je postačujúci na zníženie teplôt vo vašom PC
  • Originálny vzhľad ventilátora do počítača EVOLVEO vás poteší takisto podsvietením LED
  • RGB podsvietenie spája červenú, zelenú a modrú farbu
  • Tichý ventilátor do počítača skrýva jedinečné ložiská zaisťujúce dlhšiu životnosť produktu
  • Na prácu potrebuje napätie 5 V

Ventilátor do PC EVOLVEO je ako stvorený pre všetky počítače

V prípade, že máte záujem o diaľkové ovládanie na jednoduché prepínanie farieb, musí počítač vlastniť softvér alebo radič od výrobcu. Na zapojenie PC ventilátora EVOLVEO Fairy 12C Rainbow 5V RGB LED 120 mm musí váš PC obsahovať 6pin konektor.

Parametre a špecifikácia

Podsvietenie

Farba podsvietenia
RGB Hotovo!
RGB ovládanie
ASRock RGB LED, ASUS Aura Sync, Gigabyte RGB Fusion, MSI Mystic Light Hotovo!

Rýchlosť ventilátorov

Minimálna rýchlosť
1 100 RPM Hotovo!
Maximálna rýchlosť
1 100 RPM Hotovo!
Minimálna hlučnosť
15 dB Hotovo!
Maximálna hlučnosť
15 dB Hotovo!
Prietok vzduchu
32 CFM (54,37 m3/h) Hotovo!
Priemer ventilátora
120 mm Hotovo!
Operačná voltáž
5 V Hotovo!

Rozmery

Veľkosť ventilátora
120 × 120 mm Hotovo!
Hĺbka
26 mm Hotovo!

Balenie

Počet ventilátorov v balení
1 ks Hotovo!

Konektory

Napájací konektor
6pin Hotovo!
Viac parametrov

Moderná spoločnosť Evolveo sa vždy snaží nájsť nové smery a prešliapať doteraz neprešliapané cestičky. Je unikátna predovšetkým veľkou orientáciou na cieľovú skupinu zákazníkov - nesnaží sa oslovovať celý trh. Práve vďaka tomuto zameraniu získavajú produkty Evolveo značnú pridanú hodnotu. Či už v oblasti outdoorovej elektroniky, odolných mobilných telefónov alebo športových kamier - vždy ponúka niečo navyše, čím sa odlišuje od početnej konkurencie. Rovnako ako jej zákazníci, tiež Evolveo je dynamické, mladé a nesmierne aktívne a činorodé.

Poznámka:
» Všetky PC ventilátory 5 V
» Všetky RGB ventilátory do PC
» Všetky tiché ventilátory do PC
» Všetky chladiče do skríň 120 × 120 mm

Tento výrobok nieje samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, Podporuje tenhle větráček RGB Sync? Třeba, že ho budu moct ovládat přes nějakou aplikaci na pc? Děkuji za odpověď

Dobry den prosim Vas nevim kde se uz zeptat potreboval bych poradit chcu vymenit vetracek nejaky kvalitni s RGB pro me vodni chlazeni na CPU mam silentium ARGB 120ku coz znamena ze ktomu mam fan silentium ARGB pomerne kvalitni ale nikdy mi nesla zmenit barva od novoty jelikoz meneni barev tam je pouze na software a to moje deska nepodporuje prave tady zasilam odkaz presne na muj typ MB Odkaz do neznáma Prosil bych o radu o nejaky kvalitni 120x120 vetracek na muj CPU vlastne vodni chlazeni klidne i drazsi hlavne at ma funkcni dalkove ovladani a daji se menit barvy atd bez podpory na desce. Mam rozpocet 1000-, takze muze byt i neco drazsi. Jinac mam jiz zapojeny jeden stropni fan do 3pin. Dekuji za jakykoliv tip a radu nevim si uz rady a ten muj RGB fan nechcu ani reklamovat protoze bych dostal novej a opet bych nebyl schopen menit ty barvy... Mam take moznost zapojeni pres Molex jen pro info Dekuji za rychlou odpoved. S pozdravem Fajkus.

Diskusia a poradňa k EVOLVEO Fairy 12C Rainbow 5V RGB LED 120 mm
Príslušenstvo pre EVOLVEO Fairy 12C Rainbow 5V RGB LED 120 mm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVOLVEO Fairy 12C Rainbow 5V RGB LED 120mm. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EVOLVEO Fairy 12C Rainbow 5V RGB LED 120mm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EVOLVEO Fairy 12C Rainbow 5V RGB LED 120mm. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVOLVEO Fairy 12C Rainbow 5V RGB LED 120mm.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií