Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Xiaomi Fan Festival

EVOLVEO FitBand B2 náramok modrý + oranžový + ružový

Zobraziť katalóg
EVOLVEO FitBand B2 náramok modrý + oranžový + ružový
3,5 2 hodnotení
Remienok na hodinky – z materiálu: silikón, typ zapojenia: EVOLVEO FitBand B2 náramok s kolískou
Kód:  XI290g39 Produktové číslo:  FTD-B2-RS2 Stránky výrobcu
EVOLVEO FitBand B2 náramok modrý + oranžový + ružový Predaj skončil

EVOLVEO FitBand B2 náramok modrý + oranžový + ružový

Originálny náhradný remienok EVOLVEO FitBand B2 rozšíri vašu existujúcu kolekciu o nádherné farby. Kombinácia modrej, oranžovej a ružovej farby vám ponúka možnosť zvoliť si remienok podľa nálady alebo aktivity. Výmena remienka je veľmi jednoduchá a intuitívna. Remienok je vhodný na nosenie na pravej aj ľavej ruke.

Kľúčové vlastnosti remienka EVOLVEO FitBand B2

  • Originálne náhradné remienky
  • 3 kusy v balení
  • Modrá, oranžová a ružová farba
  • Univerzálna veľkosť

Moderná spoločnosť Evolveo sa vždy snaží nájsť nové smery a prešliapať doteraz neprešliapané cestičky. Je unikátna predovšetkým veľkou orientáciou na cieľovú skupinu zákazníkov - nesnaží sa oslovovať celý trh. Práve vďaka tomuto zameraniu získavajú produkty Evolveo značnú pridanú hodnotu. Či už v oblasti outdoorovej elektroniky, odolných mobilných telefónov alebo športových kamier - vždy ponúka niečo navyše, čím sa odlišuje od početnej konkurencie. Rovnako ako jej zákazníci, tiež Evolveo je dynamické, mladé a nesmierne aktívne a činorodé.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prosím,potřebuji náhradní pásek na Evolveo FitBand 3,jsou již jen na model FitBand 2,nevite zda by mi pásová i tento? Děkuji, Kuchařová Bronislava

Dobrý den, bohužel není možné spárovat zařízení přes bluetooth na telefonech huawei. Zkoušeli jsme to na několika telefonech a bez výsledku. Dodrželi jsme veškeré instrukce z běžného troubleshootingu, který jsem na internetu nalezl, zařízení má vše povolené, aplikace v telefonu také, viditelné na BT je, ale nepáruje se. Prosím o konzultaci dalšího postupu.

Diskusia a poradňa k EVOLVEO FitBand B2 náramok modrý + oranžový + ružový
Príslušenstvo pre EVOLVEO FitBand B2 náramok modrý + oranžový + ružový Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVOLVEO FitBand B2 náramek modrý + oranžový + růžový . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EVOLVEO FitBand B2 Armband blau + orange + pink. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EVOLVEO FitBand B2 Armband blau + orange + pink. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVOLVEO FitBand B2 kék + narancs + rózsaszín karpánt.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií