Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

EVOLVEO HDD

Zobraziť katalóg
EVOLVEO HDD
4,5 17 hodnotení
Externá dokovacia stanica pre 3,5" a 2,5" disky, rozhranie USB 3.1 gen1, konektor USB-A, max. kapacita diskov 4 TB
Kód:  GK598b Produktové číslo:  BN-D4U3P Stránky výrobcu

EVOLVEO HDD

Dokovacia stanica pre SATA disky

Dokovacia stanica Evolveo umožňuje umiestniť disky veľkosti 2,5" a 3,5" s podporou kapacity 1× HDD do veľkosti 4 TB alebo 2× HDD do veľkosti 3 TB. Na prednom paneli sú umiestnené dve LED diódy, ktoré indikujú činnosti diskov a ďalšie štyri LED diódy, zobrazujúci stav klonovania. Na rýchle kopírovanie alebo zálohovanie sú k dispozícii tlačidlá Copy a Clone.


Rýchly prenos súborov cez USB 3.0

Stanicu prepojíte s PC cez rýchly USB port typu 3.0, ktorý umožňuje až 10-krát väčšiu rýchlosť a lepšiu správu napájania než USB 2.0. Napriek tomu je konektor spätne kompatibilný a vďaka tomu môžete použiť kombináciu zariadení a portov USB 2.0 a USB 3.0.


Dostatočné napájanie aj pre výkonné disky

Napájanie dokovacej stanice Evolveo je zabezpečené pomocou externého adaptéra, preto je zariadenie vhodné aj na zapojenie moderných výkonných desktopových diskov, ktoré sú náročnejšie na spotrebu.


Kľúčové vlastnosti

  • dokovacia stanica pre SATA disky 2,5" a 3,5"
  • pre kapacitu 1x HDD do 4 TB alebo 2x HDD do 3 TB
  • prenosová rýchlosť 5,0 Gbps
  • predný panel obsahuje - LED diódy ukazujúce stav klonovania HDD (25, 50, 75 a 100 %) - LED diódy pre HD1 a HD2 - tlačidlá Clone a Backup

Parametre a špecifikácia

Počet voľných pozícií pre disky
2 Hotovo!
Maximálna celková kapacita
4 TB Hotovo!
Konektory
USB-A Hotovo!
Štandardy
USB 3.2 Gen 1 Hotovo!

Podporované disky

Počet voľných pozícií pre disky
2 Hotovo!
Maximálna celková kapacita
4 TB Hotovo!

Konektory

Konektory
USB-A Hotovo!
Štandardy
USB 3.2 Gen 1 Hotovo!

Moderná spoločnosť Evolveo sa vždy snaží nájsť nové smery a prešliapať doteraz neprešliapané cestičky. Je unikátna predovšetkým veľkou orientáciou na cieľovú skupinu zákazníkov - nesnaží sa oslovovať celý trh. Práve vďaka tomuto zameraniu získavajú produkty Evolveo značnú pridanú hodnotu. Či už v oblasti outdoorovej elektroniky, odolných mobilných telefónov alebo športových kamier - vždy ponúka niečo navyše, čím sa odlišuje od početnej konkurencie. Rovnako ako jej zákazníci, tiež Evolveo je dynamické, mladé a nesmierne aktívne a činorodé.

Poznámka:
» Všetky interné disky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V jedné z recenzí jsem se dočetl, že nelze pracovat s oběma disky najednou. Potřebuji kopírovat velké objemy dat mezi disky navzájem nebo na oba najednou různá data ... prostě je používat zcela nezávisle a bez přerušení, často půjde o soubory v řádu TB. Jak je to tedy se souběžnou prací s oběma disky nezávisle? Děkuji

ak sa tento dock pripoji k pocitacu cez USB, budu na pocitaci viditelne oba disky? Funguje dock aj v MacOS? Je mozne pouzivat aj disky vyssich kapacit (>10TB a pod.) iba pre pripojenie k pocitacu (tzn. bez klonovacej funkcie)?

Dobrý den ,prosím naklonuji jenom operační systém z 500gb disku na manší ssd disk 120gb ,někde jsem četl ,že cílový disk musí být stejný nebo větší .děkuji za odpověď Jindra

Zdravím , doma mám 2 funkčné 3 ,5 hdd ktoré chcem používať ako externé disky do pc , bude to fungovať s týmto ?

Dá sa táto sranda pripojiť k wi-fi routru s usb ?

Můžu se zeptat na dostupnost? už dlouho tam tahle stanice není dostupná...

Dobrý den, máte prosím přesnější informace o znovunaskladneni? Děkuji

dobrý deň, je možne tam zapojit aj dva m2 ssd disky po tom co budu v obale na 2,5? ďakujem

Mohli by ste mi prosím vysvetliť prečo klonuje disk č.2 na disk č.1? Nemalo by to byť naopak??

Dobrý den, zakoupil jsem Evolveo HDD Docking station, naklonoval jsem dosk 32GB na 120 GB, vše proběhlo o.k. akorát ce mi ten nový disk 120GB chová a tváří jako 23 GB, nevíte co s tím?

123
Diskusia a poradňa k EVOLVEO HDD
Príslušenstvo pre EVOLVEO HDD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVOLVEO HDD . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVOLVEO HDD.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií