Rapture AD homeoffice

EVOLVEO kľúčenka Securix

Zobraziť katalóg
EVOLVEO kľúčenka Securix
Diaľkové ovládanie – kompatibilná so sytémom Securix, obsahuje tri tlačidlá, aktivácia, deaktivácia a alarm SOS
Kód:  EVolv04 Produktové číslo:  ACS RMS Stránky výrobcu
EVOLVEO kľúčenka Securix Predaj skončil

EVOLVEO kľúčenka Securix

Elegantný kovový diaľkový ovládač vo vyhotovení kľúčenka EVOLVEO Securix rozšíri váš GSM alarm systém o ďalšie bezdrôtové diaľkové ovládanie. Funguje po ľahkom spárovaní s hlavnou jednotkou EVOLVEO Securix. Obsahuje 3 tlačidlá. Tlačidlo celkovej aktivácie uvedie všetky senzory do aktívneho stavu pre situáciu, keď nie je nikto doma. Tlačidlo deaktivácia deaktivuje všetky senzory aj hlavnú jednotku. Tlačidlo alarm SOS aktivuje okamžitý núdzový poplach napríklad v prípade lúpežného prepadnutia za situácie, kedy je alarm vypnutý v deaktivovanom režime. Diaľkové ovládanie EVOLVEO kľúčenka Securix sa napája batériou 12 V 27 A.

Kľúčové vlastnosti diaľkového ovládania EVOLVEO kľúčenka Securix

  • Kľúčenka EVOLVEO Securix ako ďalšie bezdrôtové diaľkové ovládanie alarm systému
  • Páruje sa s hlavnou jednotkou EVOLVEO Securix
  • Tlačidlo celkovej aktivácie
  • Tlačidlo deaktivácie
  • Tlačidlo alarm SOS pre okamžitý núdzový poplach

Moderná spoločnosť Evolveo sa vždy snaží nájsť nové smery a prešliapať doteraz neprešliapané cestičky. Je unikátna predovšetkým veľkou orientáciou na cieľovú skupinu zákazníkov - nesnaží sa oslovovať celý trh. Práve vďaka tomuto zameraniu získavajú produkty Evolveo značnú pridanú hodnotu. Či už v oblasti outdoorovej elektroniky, odolných mobilných telefónov alebo športových kamier - vždy ponúka niečo navyše, čím sa odlišuje od početnej konkurencie. Rovnako ako jej zákazníci, tiež Evolveo je dynamické, mladé a nesmierne aktívne a činorodé.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lze použít i k alarmu Evolveo Sonix?

Diskusia a poradňa k EVOLVEO kľúčenka Securix
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVOLVEO klíčenka Securix. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EVOLVEO Securix Schlüsselanhänger. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EVOLVEO Securix Schlüsselanhänger. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVOLVEO Securix kulcstartó.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií