Rapture AP+ plus nový vizuál

EVOLVEO MG611

Zobraziť katalóg
EVOLVEO MG611
4,4 212 hodnotení
Herná myš herná, optická, 800/1200/1600/2400 DPI, 6x programovateľné tlačidlo, USB, ergonomický tvar pre pravákov aj ľavákov
Kód:  ML076e Produktové číslo:  MG611 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

EVOLVEO MG611

Kvalitná drôtová herná myš od známej firmy EVOLVEO predstavuje cenovo prívetivou voľbu nielen pre hráčov, ale aj pre bežne pracujúcich užívateľov. Jej špeciálna ergonómia a symetrické vyhotovenie vám totiž umožní používať ju pravou aj ľavou rukou. Pomocou tlačidla si zvolíte jej citlivosť presne podľa požiadaviek na danú situáciu a k dispozícii budete mať celkom 6 programovateľných tlačidiel. Žiadny špeciálny softvér navyše nie je potrebný, všetko prebieha priamo v myši.

Pre hráčov i pracantov

  • Jedinečné dizajnové spracovanie
  • Symetrická konštrukcia pre ľavákov i pravákov
  • 6 programovateľných tlačidiel a rolovacie koliesko
  • Možnosť zmeny citlivosti
  • Efektná modrá signalizácia citlivosti
  • Pozlátený USB konektor

Presné pohyby


Potrebujete nepriateľa zneškodniť skôr, ako zničí on vás? Surfujete po internete a chcete pohybovať kurzorom s maximálnou presnosťou? Či už budete na PC robiť čokoľvek, zmenou citlivosti od 800 až do 2400 DPI v štyroch krokoch si ovládanie myši nielen zjednodušíte, ale aj spresníte. Aktuálna hodnota citlivosti je navyše efektne signalizovaná modrými diódami.

Programovateľné tlačidlá


Na tele myši nájdete hneď 6 programovateľných tlačidiel na každú situáciu. Okrem tlačidla na zmenu citlivosti, klasického ľavého, pravého a stredového (súčasťou rolovacieho kolieska) tlačidla na svoju funkciu čakajú tiež dve postranné.

Skvele padne do ruky


Myš MG611 vďaka svojej prepracovanej a symetrickej ergonómii ocenia nielen hráči počítačových hier, ale aj užívatelia pracujúci v kancelárskych či iných aplikáciách.

Myš skvele padne do ruky, príjemne sa drží a je pripravená ako pre ľavákov, tak pre pravákov.

Kábel s pozláteným konektorom


Nenechajte sa obmedzovať krátkymi káblami k myši, ktoré vám v tých najťažších momentoch môžu zablokovať jej pohyb. Dostatočná dĺžka 1,6 metra a pozlátený USB konektor vám poskytnú dostatok priestoru na pohyb myši a tiež eliminujú nežiadúce rušenie.

Jednoduché sprevádzkovanie


Žiadne špeciálne programy nie sú na sprevádzkovanie myši potrebné. Stačí mať jeden z najbežnejších operačných systému Microsoft Windows (pozri podporované operačné systémy) a myš sa behom okamihu nainštaluje a sprevádzkuje automaticky.

Parametre a špecifikácia:

Rozlíšenie snímača:
800/1200/1600/2400 DPI (so signalizáciou pomocou modrého LED svetla)

Podporované operačné systémy:
Microsoft Windows 95/98/ME/2000/ XP/ Vista/ 7/8

Rozhranie:
USB 2.0 (pozlátený konektor)

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Šírka
6,5 cm Hotovo!
Výška
3,3 cm Hotovo!
Hĺbka
12,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
115 g Hotovo!
Typ
Herná Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
6,5 cm Hotovo!
Výška
3,3 cm Hotovo!
Hĺbka
12,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
115 g Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
2 400 DPI Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie
Jednofarebné Hotovo!
Dĺžka kábla
1,6 m Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Moderná spoločnosť Evolveo sa vždy snaží nájsť nové smery a prešliapať doteraz neprešliapané cestičky. Je unikátna predovšetkým veľkou orientáciou na cieľovú skupinu zákazníkov - nesnaží sa oslovovať celý trh. Práve vďaka tomuto zameraniu získavajú produkty Evolveo značnú pridanú hodnotu. Či už v oblasti outdoorovej elektroniky, odolných mobilných telefónov alebo športových kamier - vždy ponúka niečo navyše, čím sa odlišuje od početnej konkurencie. Rovnako ako jej zákazníci, tiež Evolveo je dynamické, mladé a nesmierne aktívne a činorodé.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jaká je přibližná životnost nebo poruchovost myši? A pokud víte tak i počet kliknutí, což je vlastně i ta životnost

ľudia poradte ked mam vypnuty pocitac tak myska ide teda svieti ten senzor na spodnej strane mysky ide a ked zapnem pc tak prestane fungovat plz help

Jak je velká tato myš ?

de na windows 10

Diskusia a poradňa k EVOLVEO MG611
Príslušenstvo pre EVOLVEO MG611 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVOLVEO MG611. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EVOLVEO MG611. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EVOLVEO MG611. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVOLVEO MG611.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií