AD homeoffice AlzaBoxy Q1

EVOLVEO MultiMedia Stick Y2

Zobraziť katalóg
EVOLVEO MultiMedia Stick Y2
3,7 3 hodnotení
Multimediálne centrum – s podporou 4K Ultra HD, úložisko 8 GB, operačný systém Android OS, 2 GB RAM, aplikácia Google Play Store, Bluetooth a WiFi, HDMI 2.1, MicroSDHC slot a MicroSDXC slot, v balení diaľkový ovládač a napájací adaptér
Kód:  JD180f Produktové číslo:  ANDSTK-Y2 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

EVOLVEO MultiMedia Stick Y2

Nemáte doma inteligentný televízor? Jednoducho si ho vytvorte zasunutím hardvérového kľúča EVOLVEO MultiMedia Stick Y2 do konektora HDMI. Okamžite sa tak môžete ocitnúť vo svete online streamovacích aplikácií, napríklad iVysielanie, Skylink, iPrima, Stream, Voyo, O2TV, HBO, Youtube, Spotify. Multimediálne centrum EVOLVEO MultiMedia Stick Y2 funguje prostredníctvom bezdrôtového pripojenia k domácej WiFi sieti v pásme 2, alebo 5 GHz. Pracuje s operačným systémom Google Android 9 Pie, ktorý poznáte z mobilného telefónu, alebo tabletu, takže je zabezpečený bezproblémový prístup ku Google Play.


Kľúčové vlastnosti multimediálneho centra EVOLVEO MultiMedia Stick Y2

  • Multimediálne centrum EVOLVEO MultiMedia Stick Y2 premení váš televízor na inteligentný
  • Sprístupní online streamovacie aplikácie
  • Pripojenie k domácej WiFi sieti
  • Operačný systém Google Android 9 Pie, prístup ku Google Play
  • Prehrávanie videí vo vysokom 4K Ultra HD rozlíšení
  • Tichá prevádzka bez ventilátora
  • Možnosť pripojenia externého disku, klávesnice, myši

Široké možnosti pripojenia externých zariadení k EVOLVEO MultiMedia Stick Y2

Multimediálne centrum EVOLVEO MultiMedia Stick Y2 je vybavené štvorjadrovým 64-bitovým procesorom 1.5 GHz ARM Cortex A53 a podporuje prehrávanie videí vo vysokom 4K Ultra HD rozlíšení s až 75 snímkami za sekundu. Vnútorná eMMC 5.0 úložná pamäť má kapacitu 8 GB a je ju možné rozšíriť micro SDHC kartou. Jednotlivé funkcie EVOLVEO MultiMedia Stick Y2 sa aktivujú diaľkovým ovládačom, prevádzka bez ventilátora je úplne tichá. Pripojiť môžete USB flash, alebo externý disk. Na jednoduchšie ovládanie má prehrávač podporu na pripojenie externej klávesnice, myši, alebo gamepadu.



Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
Podporované rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Operačný systém
Android OS Hotovo!
Kapacita úložiska
8 GB Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Základné parametre

Podporované rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Operačný systém
Android OS Hotovo!
Kapacita úložiska
8 GB Hotovo!
Pamäť RAM
2 GB Hotovo!

Pripojenie a prehrávanie

Rozhraní
HDMI 2.1, MicroSDHC slot, MicroSDXC slot Hotovo!
Konektivita
Bluetooth, WiFi Hotovo!
Počet USB
1 × Hotovo!
Podporované video formáty
H.265, HEVC, HDR 10+ Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Miracast Hotovo!
Aplikácia
Google Play Store Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Diaľkový ovládač, Napájací adaptér Hotovo!
Viac parametrov

Moderná spoločnosť Evolveo sa vždy snaží nájsť nové smery a prešliapať doteraz neprešliapané cestičky. Je unikátna predovšetkým veľkou orientáciou na cieľovú skupinu zákazníkov - nesnaží sa oslovovať celý trh. Práve vďaka tomuto zameraniu získavajú produkty Evolveo značnú pridanú hodnotu. Či už v oblasti outdoorovej elektroniky, odolných mobilných telefónov alebo športových kamier - vždy ponúka niečo navyše, čím sa odlišuje od početnej konkurencie. Rovnako ako jej zákazníci, tiež Evolveo je dynamické, mladé a nesmierne aktívne a činorodé.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je u tohoto zařízení možnost nastavit dobu uspání? Třeba když zobrazím stránku v prohlížeči, tak aby se zobrazovala stále. Aby se zařízení neuspávalo. Díky

Je možné toto zariadenie používať aj ako mini prehrávač filmov z SD karty na TV bez pripojenia na internet?

Lze sledovat na zařízení TV přes aplikaci Skylink Live TV CZ?

Dobrý den, umí toto zařízení přehrávat T-mobile TV GO, O2 TVGO a zda lze nainstalovat Google Chrome a zda je plnohodnotný Google play. Předem děkuji za odpověď.

Je možné toto zariadenie pripojiť na projektor a spúšťať z neho prezentácie spracované v PowerPointe, nahraté na USB kľúči alebo SD karte? Bude zariadenie fungovať aj na starších projektoroch pri použití redukcie HDMI vs. VGA?

Dobry den, je mozene pripojit k prehravacu aj kablovy internet z rooteru pomocou redukcie USB na RJ45?

Dobrý den Na obrázku je napájecí trafo. Znamená to, že zařízení potřebuje k provozu napájení 220V ?

Dobry den, pojde mi to spojit s DVB-t tunerom evolveo mars ? ten tuner sa das spojit s android telefonom a pozerat tv cez aplikaciu AerialTv, obdobne som to chcel rozbehat aj na chromebooku, ale v obchode (google play store) ta aplikacia nebola dostupna(zobrazuju sa len kompatibilne aplikacie)....tak ci nebude rovnaky problem aj pri tomto zariadeni, ze tam sice je android ale nie je dostupne vsetko co je v mobilnom store ? resp existuje ina aplikacia ktora podoruje oba produkty evolveo Mars aj tento multimedia stick ? Dakujem

Proč je ve sticku neaktuální verze Obchodu Google Play (verze: 7.4.12.L-all ...) a nelze jí nijak aktualizovat? Aktuálně je verze 23. a něco. Pak jestli jde změnit nebo alespoň upravit výchozí Launcher.

Funguje na tomto multimediálním centru internetová TV KUKY?

12
Diskusia a poradňa k EVOLVEO MultiMedia Stick Y2
Príslušenstvo pre EVOLVEO MultiMedia Stick Y2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVOLVEO MultiMedia Stick Y2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EVOLVEO MultiMedia Stick Y2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EVOLVEO MultiMedia Stick Y2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVOLVEO MultiMedia Stick Y2.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií