Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

EVOLVEO MX310 Dual USB

Zobraziť katalóg
EVOLVEO MX310 Dual USB
4,2 8 hodnotení
Nabíjačka do auta – 2× USB, 1× USB adaptívny port s podporou rýchleho nabíjania Qualcomm Quick Charge 3.0, 1× USB 2.4A, ochrana proti elektrickému skratu, prehriatiu a prebitiu zariadenia, nabíja dve zariadenia naraz, LED indikácia
Kód:  RY133a2d2 Produktové číslo:  MX310 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

EVOLVEO MX310 Dual USB


Chcete si v aute nabíjať svoje obľúbené zariadenia? Predstavujeme vám nabíjačku do auta EVOLVEO MX310 Dual. Táto nabíjačka ponúka 2× USB výstup s napätím 2,4 A/1 A. Dokáže zabrániť rôznym nepríjemnostiam, pretože disponuje ochranou proti elektrickému skratu, prehriatiu a prebitiu zariadení. S touto nabíjačkou môžete nabíjať až 2 zariadenia súčasne. Že sa zariadenie nabíja, spoznáte vďaka LED indikácii.


Kľúčové vlastnosti nabíjačky do auta EVOLVEO MX310 Dual USB

  • Nabíjačka s dvoma USB výstupmi
  • Ochrana EVOLVEO MX310 Dual USB proti elektrickému skratu
  • Možnosť nabíjať až dve zariadenia súčasne
  • LED indikácia MX310
  • Ochrana proti prebitiu a prehriatiu zariadení
  • Dostupná v čiernej farbe

Nabíjačka do auta s množstvom predností

Nabíjačku stačí pripojiť k cigaretovému zapaľovaču (CL) a môžete začať nabíjať. Vstupné napätie tohto výrobku je 12 V/24 V DC. Výstupné napätie nabíjačky pri jednom výstupe je DC 5 V 2,4 A a pri druhom s podporou rýchleho adaptívneho nabíjania 6,5 – 9 V 2,5 A, 3,7 – 6,5 V 3 A. Dva USB výstupy môžete využiť súčasne a nabiť hoci aj svoje mobilné telefóny, tablety alebo fotoaparáty naraz.


 
  • Rýchlosť nabíjania závisí na celkovom výkone nabíjačky (W) a schopnosti nabíjaného zariadenia, akým maximálnym výkonom môže byť nabíjané. Ak nabíjačka disponuje väčším výkonom, než aký podporuje zariadenie, dodávaný výkon sa automaticky zníži a zariadenie nie je nijako poškodzované.

Parametre a špecifikácia

Typ nabíjačky
Do auta Hotovo!
Originálna/alternatívna
Alternatívna Hotovo!
Výkon
24 W Hotovo!
Počet výstupov
2 Hotovo!
Vlastnosti
Rýchlonabíjanie, Prepäťová ochrana, Podpäťová ochrana, Indikácia nabíjania Hotovo!

Typ

Typ nabíjačky
Do auta Hotovo!
Originálna/alternatívna
Alternatívna Hotovo!

Výkon a prúd

Výkon
24 W Hotovo!

Vstupy a výstupy

Počet výstupov
2 Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Rýchlonabíjanie, Prepäťová ochrana, Podpäťová ochrana, Indikácia nabíjania Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Moderná spoločnosť Evolveo sa vždy snaží nájsť nové smery a prešliapať doteraz neprešliapané cestičky. Je unikátna predovšetkým veľkou orientáciou na cieľovú skupinu zákazníkov - nesnaží sa oslovovať celý trh. Práve vďaka tomuto zameraniu získavajú produkty Evolveo značnú pridanú hodnotu. Či už v oblasti outdoorovej elektroniky, odolných mobilných telefónov alebo športových kamier - vždy ponúka niečo navyše, čím sa odlišuje od početnej konkurencie. Rovnako ako jej zákazníci, tiež Evolveo je dynamické, mladé a nesmierne aktívne a činorodé.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

za jak dlouho nabije z 0 na 50 a z 0 na 100 % iphone x. má někdo odukoušeno? jinak nerozumím voltům 9V je moc předpokládám kdybych do rychlého konektoru dal obyčejný mobil bez podpory nebo ten iphone nevypálí se?

Diskusia a poradňa k EVOLVEO MX310 Dual USB
Príslušenstvo pre EVOLVEO MX310 Dual USB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVOLVEO MX310 Dual USB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EVOLVEO MX310 Dual USB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EVOLVEO MX310 Dual USB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVOLVEO MX310 Dual USB.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií