EVOLVEO NEXT

Zobraziť katalóg
EVOLVEO NEXT
3,8 79 hodnotení
Alkohol tester elektronický alkohol tester, farebný displej so zobrazovaním hodnoty, vrátane grafických symbolov, kontrola merania objemu vdychovaného vzduchu, možnosť kalibrácie
Kód:  JD195n Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

EVOLVEO NEXT

Elektronický alkoholtester vybavený farebným displejom vám umožní orientačné meranie obsahu alkoholu v dychu v rozsahu od 0,2 do 1,5 ‰.

Parametre a špecifikácia:

Rozsah merania:
0,2 - 1,5 ‰ alkoholu v dychu

Ďalšie vlastnosti:
Meranie alkoholu v dychu - kontinuálne päť sekundové meranie pomocou veľmi presného elektronického plynového senzora
Kontrola merania objemu vdychovaného vzduchu, ak je menší vdýchnutý objem ako cca 2 l, prístroj zahlási chybu a požaduje opakovanie merania. (objem pľúc dospelého človeka má cca 6 l)
Samočistiaci proces senzora pri každom zapnutí prístroja
Umožňuje vykonať kalibráciu, odporúča sa po každých 500 vykonaných meraniach, alebo po cca 3 - 6 mesiacoch používania
Ďalšie (opakované) meranie je možné vykonať po cca 30 sekundách
Certifikácia CE

Napájanie:
3x 1,5 V AAA batéria (mikrotužková)

Rozmery:
105 x 45 x 23 mm

Váha:
cca 50 g (bez batérií)

Obsah balenia:
Český návod
6 ks trubičiek
Minipipeta na kalibráciu

» Ešte ste si nevybrali? Skúste sa pozrieť na kompletnú ponuku v kategórii Alkoholtestery.

Moderná spoločnosť Evolveo sa vždy snaží nájsť nové smery a prešliapať doteraz neprešliapané cestičky. Je unikátna predovšetkým veľkou orientáciou na cieľovú skupinu zákazníkov - nesnaží sa oslovovať celý trh. Práve vďaka tomuto zameraniu získavajú produkty Evolveo značnú pridanú hodnotu. Či už v oblasti outdoorovej elektroniky, odolných mobilných telefónov alebo športových kamier - vždy ponúka niečo navyše, čím sa odlišuje od početnej konkurencie. Rovnako ako jej zákazníci, tiež Evolveo je dynamické, mladé a nesmierne aktívne a činorodé.

Poznámka:
» Všetky alkohol testery

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobre rano, chcem sa opytat ja mam zaujem o Alkohol tester EVOLVEO NEXT a chcem sa opytat to prislusenstvo je kompletne? je to vsetko co k tomu potrebujem?aj tie trubicky cim sa tam vdychuje? a ked to objednam dnes, kedy si to mozem vyzdvihnut na holesoviciach? dakujem za info

Diskusia a poradňa k EVOLVEO NEXT
Príslušenstvo pre EVOLVEO NEXT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVOLVEO NEXT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EVOLVEO WEITER. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EVOLVEO WEITER. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVOLVEO NEXT.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií