Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Rapture

EVOLVEO PTERO GMX90

Zobraziť katalóg
EVOLVEO PTERO GMX90
4,4 6 hodnotení
Herná myš drôtová, USB, vhodná pre pravákov, optická, 7 tlačidiel, zmena DPI, RGB podsvietenie, 3200DPI, dĺžka kábla 1.8 m, veľkosť M, čierna
Kód:  ME700a14 Produktové číslo:  PGMX90 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

EVOLVEO PTERO GMX90

EVOLVEO PTERO GMX90 je herná RGB myš s prepracovanou ergonómiou a prepínateľným rozlíšením až 3 200 DPI, ktorá je vhodná aj na bežnú prácu. 7 tlačidiel a 1 koliesko umožní komfortné ovládanie všetkých aplikácií. Hernú myš EVOLVEO PTERO GMX90 ocenia hráči aj vďaka špeciálnemu tlačidlu s funkciou „Turbo fire“, ktorá jedným kliknutím vystrelí v akčných hrách 3 náboje naraz. Tlačidlo teda funguje v akčných hrách ako „BURST“. Hernú myš EVOLVEO PTERO GMX90 možno vďaka RGB podsvieteniu prepnúť medzi 6 farebnými variantmi a doplniť tak atmosféru hernej zostavy.


7 citlivých tlačidiel hernej myši EVOLVEO PTERO GMX90

Herná myš EVOLVEO PTERO GMX90 ponúka 7 tlačidiel, vrátane tlačidla s funkciou funkciou „triple-click“ alebo „Turbo Fire“. Vďaka tomuto tlačidlu, slúžiacemu ako trojklik, budete v FPS akčných hrách neprekonateľní.

RGB nastavenie hernej myši EVOLVEO PTERO GMX90

Pri používaní hernej myši EVOLVEO PTERO GMX90 môžete vyberať podsvietenie myši v 6 rôznych farbách. Vďaka tomu skvele doplníte atmosféru vašej PC zostavy a umocníte tak herný zážitok.

Ergonomický tvar hernej myši EVOLVEO

Tvar hernej myši EVOLVEO PTERO GMX90 dokonale kopíruje vašu ruku, vďaka čomu je zaručená lepšia stabilita a ovládanie pohybu myši. Pevný a stabilný úchop je základom pre najlepší herný výkon. Toto tvarovanie využijú hráči, ktorí chcú mať všetko pevne vo svojich rukách.

Integrovaná pamäť hernej myši EVOLVEO PTERO GMX90

Herná myš EVOLVEO PTERO GMX90 disponuje zabudovanou pamäťou, ktorá slúži na uloženie vášho obľúbeného herného nastavenia priamo v myši. Preferované nastavenie citlivosti myši alebo RGB podsvietenia si tak môžete nosiť stále so sebou a mať ho bez dodatočného nastavovania pripravené pre všetky zariadenia, a to v práci, doma či v škole.

Kľúčové vlastnosti hernej myši EVOLVEO PTERO GMX90

  • Herná myš EVOLVEO má 7 tlačidiel a 1 rolovacie koliesko
  • „Turbo fire“ funkcia pre rýchlu streľbu
  • Voliteľné rozlíšenie 800 – 3 200 DPI
  • Citlivé nastavenie vlastností jednotlivých tlačidiel
  • Dĺžka kábla 1,8 m
  • SW pre nastavenie vlastností
  • Hmotnosť 140 g
  • Kompatibilita s Windows 95/98/NT/ME/2000/XP/Vista/W7/W8/W10

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
8,5 cm Hotovo!
Výška
4 cm Hotovo!
Hĺbka
12,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
140 g Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Kompatibilita

Kompatibilita
Windows 7, Windows 10, Windows 11 Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
3 200 DPI Hotovo!
Doba odozvy
1 ms Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Dĺžka kábla
1,8 m Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Moderná spoločnosť Evolveo sa vždy snaží nájsť nové smery a prešliapať doteraz neprešliapané cestičky. Je unikátna predovšetkým veľkou orientáciou na cieľovú skupinu zákazníkov - nesnaží sa oslovovať celý trh. Práve vďaka tomuto zameraniu získavajú produkty Evolveo značnú pridanú hodnotu. Či už v oblasti outdoorovej elektroniky, odolných mobilných telefónov alebo športových kamier - vždy ponúka niečo navyše, čím sa odlišuje od početnej konkurencie. Rovnako ako jej zákazníci, tiež Evolveo je dynamické, mladé a nesmierne aktívne a činorodé.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý Den, Tuhle Myš už mám docela dlouho a nedávno mi začala jinak fungovat. ovládání myši je ted obráceně nevím co stím mám dělat a jestli ještě nekdo sem napíše tak budu rád děkuju

Dobrý den chci se zeptat kolik má mít myš programovatelných tlačítek? Děkuji

Dobrý den, jak nastavit vetší frekvenci než 124Hz? Myš není vhodná pro hry a způsobuje sekání.

Dobrý den chtěl jsem se zeptat, nefunguje mi doubleclick jenom mi zapíná a vypíná podsvícení. Vyhrazený SW nafunguje stále mi to píše : The mouse manufacturer or product id error. Už nevím co stím mám dělat ani po odstranění ovladačů to nefunguje. Děkuji za jakoukoliv pomoc.

Dobrý den, kurzor mi sám najednou jezdí obráceně ke směru pohybu myši. Co s tím? Výměna zboží? Děkuji

Dobrý den, mám na Vás dotaz, v zadní části myšky (zadní kryt) není dobře dosazený a lehkým kliknutím dlaně se hýbe, (cvaká, nahoru a dolů). Pokud bude nějaká možnost pošlu foto. Díky

Dobry den, poprosim odkaz na nejaky ovladac pre tuto mys. Ovladac v predoslom prispevku na stranke EVOLVEO je vo formate ".rar" a je chybny (neda sa rozbalit) Dakujem

Dobrý den, bude fungovat s macOS?

Prosím kde stahnu konfigurator na myš GMX90.Děkuju

Dobrý večer, na co je potřeba ovladač k herní myši? Děkuji

Diskusia a poradňa k EVOLVEO PTERO GMX90
Príslušenstvo pre EVOLVEO PTERO GMX90 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVOLVEO PTERO GMX90. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EVOLVEO PTERO GMX90. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EVOLVEO PTERO GMX90. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVOLVEO PTERO GMX90.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií