Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

EVOLVEO Ptero ZX Cooled čierno/červená

Zobraziť katalóg
EVOLVEO Ptero ZX Cooled čierno/červená
4,6 7 hodnotení
Herná stolička – materiály poťahu: textilné a syntetická koža, hojdacia mechanika, s aretáciou,, bedrová a hlavová opierka, výškovo nastaviteľné a s rotáciou vrchnej časti podrúčky, otočná a kovová konštrukcia, výplň sedadla molitan (PUR pena), kovový kríž, pogumované kolieska, čierna a červená farba, nosnosť 150 kg
Kód:  ML015a3 Produktové číslo:  ptero-zx-red Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

EVOLVEO Ptero ZX Cooled čierno/červená

Profesionálna herná stolička, ktorá vďaka svojej konštrukcii a funkciám zlepšuje pohodlie pri pracovnej či hernej činnosti. Správne držanie tela je zaistené vďaka masážnej bedrovej podpierke s ôsmimi masážnymi módmi. K hernej stoličke EVOLVEO Ptero ZX Cooled je tiež dodávaná opierka hlavy. Medzi najdôležitejšie funkcie stoličky patrí chladenie jej sedacej časti. Na spodnej strane sedadla stoličky sa nachádzajú dva 80 mm ventilátory, ktoré prefukujú sedacou časťou hernej stoličky EVOLVEO Ptero ZX Cooled a pomáhajú s ochladením. Stoličku Evolveo možno nakloniť až do 180° vďaka hojdaciemu mechanizmu s aretáciou. Nadštandardnú 150 kg nosnosť zaisťuje kvalitný kovový rám kresla.


Herná stolička EVOLVEO Ptero ZX Cooled má masážnu bedrovú opierku a 80 mm ventilátory

K hernej stoličke je dodávaná masážna bedrová opierka, ktorá napomáha lepšiemu držaniu tela a navyše disponuje špeciálnymi masážnymi funkciami. K dispozícii budete mať celkom 8 rôznych módov nastavenia. V spodnej časti stoličky sú nainštalované dva 80 mm ventilátory s rýchlosťou otáčok 1 800 RPM. Ventilátory prefukujú sedacou časťou stoličky a pomáhajú s ochladením pri mnohohodinovom sedení. Napájanie ventilátora zabezpečuje USB kábel. Opierky rúk možno nastaviť výškovo a do strán. Hernú stoličku EVOLVEO Ptero ZX Cooled môžete napájať priamo z USB portu na počítači alebo pomocou powerbanku. Odber kresla je 1,8 W, to znamená, že powerbank by mal mať na výstupe minimálne 5 V/0,5 A a USB-A konektor. Na dlhšiu dobu vetrania by kapacita nemala byť nižšia ako 10 000 mAh.

Materiály hernej stoličky EVOLVEO Ptero ZX Cooled

Na poťah stoličky EVOLVEO Ptero ZX Cooled sú použité tri odlišné typy materiálov, ktoré vždy rešpektujú miesto použitia. Sedacia a chrbtová oporná časť je potiahnutá špeciálnym priedušným materiálom, ktorý pomáha lepšie odvetrávať kontaktné plochy a účinne pomáha proti poteniu pri dlhom sedení. Bočné strany hernej stoličky EVOLVEO Ptero ZX Cooled sú potiahnuté sivou priedušnou PU kožou na lepšie odvetrávanie. Zvyšok hernej stoličky EVOLVEO Ptero ZX Cooled je zase potiahnutý čiernou PU kožou s dominantným pevným prešitím.

EVOLVEO Ptero ZX Cooled má 60 mm pogumované kolieska

Herná stolička Ptero ZX Cooled využíva špeciálne 60 mm kolieska s pogumovaným povrchom. Stoličku teda môžete úplne bez obáv umiestniť na mäkké aj tvrdé podlahy bez strachu z poškodenia či poškrabania.

Kľúčové vlastnosti hernej stoličky EVOLVEO Ptero ZX Cooled

  • Masážna bedrová opierka – 8 režimov
  • 2× 80 mm ventilátor – 1 800 RPM
  • Špeciálne pogumované 60 mm kolieska
  • Priedušný double mesh materiál
  • Spoľahlivá kovová konštrukcia
  • Nastaviteľné opierky rúk
  • Nakláňanie až do 180° vďaka hojdaciemu mechanizmu
  • Nosnosť 150 kg
  • Súčasťou balenia predlžovací USB kábel s dĺžkou 3 m

Rozmery stoličky:
Celková výška hernej stoličky: 127 – 135 cm
Celková výška sedadla: 46 – 54 cm
Výška podrúčiek z úrovne sedadla: 18 – 26 cm

Rozmery sedacia časť:
Šírka rovnej sedacej časti (okrem skosenej časti): 41 cm
Šírka sedadla medzi opierkami: 57 cm
Hĺbka: 52 cm

Rozmery opornej časti:
Výška: 86 cm
Šírka: 60 cm

Parametre a špecifikácia

Podrúčky

Nastavenie podrúčok
Výška, Rotácia hornej časti Hotovo!

Kolieska

Kolieska
Na kolieskach Hotovo!
Materiál koliesok
Pogumované Hotovo!
Povrch podľa koliesok
Univerzálne Hotovo!

Materiál

Materiál kríža/nôh
Kov Hotovo!
Materiál konštrukcie
Kovová Hotovo!
Materiál poťahu
Textil, Syntetická koža Hotovo!
Materiál výplne sedadla
Molitan (PUR pena) Hotovo!

Nosnosť

Maximálna nosnosť
150 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Červená Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka stoličky/kresla
57 cm Hotovo!
Výška sedadla min.
46 cm Hotovo!
Výška sedadla max.
54 cm Hotovo!
Výška operadla max.
86 cm Hotovo!
Hmotnosť stoličky/kresla
23,4 kg Hotovo!
Viac parametrov

Moderná spoločnosť Evolveo sa vždy snaží nájsť nové smery a prešliapať doteraz neprešliapané cestičky. Je unikátna predovšetkým veľkou orientáciou na cieľovú skupinu zákazníkov - nesnaží sa oslovovať celý trh. Práve vďaka tomuto zameraniu získavajú produkty Evolveo značnú pridanú hodnotu. Či už v oblasti outdoorovej elektroniky, odolných mobilných telefónov alebo športových kamier - vždy ponúka niečo navyše, čím sa odlišuje od početnej konkurencie. Rovnako ako jej zákazníci, tiež Evolveo je dynamické, mladé a nesmierne aktívne a činorodé.

Poznámka:
» Všetky herné stoličky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, pokud napájecí kabel pro ventilátory není součástí balení, můžete mi nějaký doporučit prosím (Do 2 m k zasuvce)? Případně jiné řešení (powerbanka + kapsa)? Jde mi o to, udělat celý nákup na 1 zátah a nemuset pak nic řešit a dokupovat....

Dobrý den, vše jsem složil ale soucasti baleni nebyl prodluzovaci USB kabel a chybi i kabel ktery je viditelny na fotkach a vede od vetraku do kapsy a je prichycen binder paskami ke konstrukci. takze to proc jsem si koupil toto kreslo ani nemohu vyzkouset. Vibracni posltarek ma popruhy ktere nikde nejsou videt a jen prekazi.

sotva jsem na to poprvé sednul (mám cca 50kg) a větráky hned dělaj rachot jak by v nich něco zavázelo, ale když se zvednu tak jsou tiché, čím to je a co s tím?

Diskusia a poradňa k EVOLVEO Ptero ZX Cooled čierno/červená
Príslušenstvo pre EVOLVEO Ptero ZX Cooled čierno/červená Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVOLVEO Ptero ZX Cooled černo/červená. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVOLVEO Ptero ZX Cooled fekete/piros.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií