Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

EVOLVEO RoboTrex H9

Zobraziť katalóg
EVOLVEO RoboTrex H9
4,1 14 hodnotení
Robotický vysávač na umývanie podláh, na vodu, s mopom, na koberce, na zvieracie chlpy, na zbieranie nečistôt, na všetky druhy podláh, tvrdé podlahy a hladké podlahy, automatické dobíjanie, funkcia proti zamotaniu káblov, senzor proti pádu zo schodov, odolnosť kief proti namotávaniu vlasov, senzor proti nárazu a prispôsobenie povrchu podlahy, objem nádoby 0.6 l, počet bočných štetcov 2, prekoná prekážku do 1,5 cm, spôsob navigácie: gyro, BLDC motor, typ ovládania na tele, spôsob čistenia: kefy, programy a mopovanie, čas nabíjania 4 h, typ batérie Li-Ion, dĺžka prevádzky 120 min, HEPA filter, hlučnosť 59 dB, mobilná aplikácia, bočná kefa, diaľkové ovládanie, hepa filter, mopovacia textília (2ks), nabíjací adaptér, nabíjacia stanica, nádobka na vodu na mokré čistenie a náhradné bočné kefy (2 ks), farba čierna – s možnosťou mokrého vytrenia podlahy, SMART gyroskopická navigácia s virtuálnou mapou, možnosť ovládania cez mobilnú aplikáciu Android/iOS v slovenskom jazyku, centrálna TURBO kefa s tromi režimami sacieho
Kód:  EVORV250 Produktové číslo:  RTX-H9 Stránky výrobcu

EVOLVEO RoboTrex H9

Robotický vysávač Evolveo RoboTrex H9 je skvelý pomocník do každej domácnosti, v ktorej sa už nikomu nechce dookola vysávať. Vysávač Evolveo RoboTrex H9 si vezme kompletne na starosť vaše dlážky a koberce. S ladnosťou a eleganciou zaistí automatické upratovanie domácnosti vrátane mokrého mopovania. Jeho moderný dvojstupňový BLDC motor s režimami ECO & MAX uľahčí nastavenie výkonu podľa povrchu. Infračervené snímače zabránia pádu robotického vysávača Evolveo RoboTrex H9 zo schodov. Dvojstupňová filtrácia s HEPA filtrom zase zachytí jemné prachové častice a alergény. Vďaka výmenným nádobám na nečistoty a na vodu získate v jednom prístroji pomocníka, ktorý vie vysávať aj mopovať.

Dokonale povysávané a umyté vodou

Výmenný zásobník na vodu s mopom z mikrovlákna a inteligentný elektronický systém zabezpečí plynulý prísun vody bez nadmerného premočenia, vďaka čomu je robotický vysávač Evolveo RoboTrex H9 vhodný aj na drevené podlahy a parkety. Tri páry senzorov zabránia pádu vysávača zo schodov a desať senzorov proti nárazu ochráni váš nábytok aj vysávač pred nárazmi a poškodením. Veľké odpružené kolesá umožnia pohyb po všetkých typoch podláh a ľahko prekonajú aj prechodové lišty či iné nerovnosti.

Čistota je základ

Vďaka zásobníku na 350 ml vody zvládne robotický vysávač Evolveo RoboTrex H9 zotrieť podlahu mokrým mopom z mikrovlákna. To je kľúčová výhoda, ktorú porovnateľné zariadenia obyčajne neponúkajú. V režime mopovania naďalej fungujú rotačné kefy, ktoré zaisťujú ešte účinnejšie upratovanie.

Batéria s dlhou výdržou

Základom robotického vysávača Evolveo RoboTrex H9 je okrem inteligentných senzorov aj vysokokapacitná Li-Ion batéria. S jej pomocou dokáže pracovať na vašich podlahách až 120 minút vkuse – pokojne aj niekoľkokrát za deň. Inteligentná ochrana robotického vysávača Evolveo RoboTrex H9 zároveň zabraňuje prebíjaniu batérie.

Inteligentná aplikácia pre dokonalý prehľad a kontrolu

Robotický vysávač Evolveo RoboTrex H9 disponuje WiFi modulom, ktorý slúži na pripojenie vysávača do vašej siete, aby ste mohli vysávač ovládať pomocou mobilnej aplikácie vo vašom telefóne alebo tablete. V aplikácii je možné nastaviť rôzne úrovne sily vysávania, zadávať vysávaču úlohy alebo skontrolovať uprataný priestor na virtuálnej mape. Taktiež budete mať prehľad o stave batérie vysávača Evolveo RoboTrex H9. Aplikácia je dostupná v rôznych jazykoch a je určená pre operačné systémy Android a iOS

Dve kefy na efektívne upratovanie

Skvelé výsledky vysávania zabezpečuje centrálna rotačná kefa, ktorá disponuje troma gumovými lamelami. Tie zaistia precízne povysávanie nielen hladkých podláh, ale aj kobercov. Dve bočné antistatické kefy si hravo poradia s nečistotami nachádzajúcimi sa v blízkosti nábytku alebo v rohoch miestnosti.

HEPA filtrácia

Dvojúrovňová filtrácia je už v dnešnej dobe štandardom. Robotický vysávač Evolveo RoboTrex H9 je vybavený primárnym filtrom a prídavným HEPA filtrom zachytávajúcim aj ten najjemnejší prach a nečistoty.

Dlhšia životnosť

Robotický vysávač Evolveo RoboTrex H9 je vybavený novým typom motora BLDC s o tretinu dlhšou životnosťou. Motor je zároveň naladený na nižšiu hlučnosť.


Parametre a špecifikácia

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!
Spôsob navigácie
Gyroskopická Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!
Prekonanie prekážky do výšky
1,5 cm Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Spôsob navigácie
Gyroskopická Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!
Prekonanie prekážky do výšky
1,5 cm Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Senzor proti pádu zo schodov, Prispôsobenie povrchu podlahy, Funkcia proti zamotaniu káblov Hotovo!

Vlastnosti

Typ ovládania
Na tele, Diaľkový ovládač, Mobilná aplikácia Hotovo!
Kompatibilita
WiFi Hotovo!
Vlastnosti
Diaľkové ovládanie, Odolnosť kief proti namotávaniu vlasov Hotovo!
Typ motora
BLDC Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava
Nabíjací adaptér, Nabíjacia stanica Hotovo!
Kefy
Bočná Hotovo!
Ďalšie príslušenstvo
Mopovacia textília, Nádobka na vodu Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Príkon

Príkon
36 W Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Mobilná aplikácia

Mobilná aplikácia
Áno Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
59 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Výška
7,6 cm Hotovo!
Šírka
33 cm Hotovo!
Hmotnosť
2,5 kg Hotovo!
Viac parametrov

Moderná spoločnosť Evolveo sa vždy snaží nájsť nové smery a prešliapať doteraz neprešliapané cestičky. Je unikátna predovšetkým veľkou orientáciou na cieľovú skupinu zákazníkov - nesnaží sa oslovovať celý trh. Práve vďaka tomuto zameraniu získavajú produkty Evolveo značnú pridanú hodnotu. Či už v oblasti outdoorovej elektroniky, odolných mobilných telefónov alebo športových kamier - vždy ponúka niečo navyše, čím sa odlišuje od početnej konkurencie. Rovnako ako jej zákazníci, tiež Evolveo je dynamické, mladé a nesmierne aktívne a činorodé.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lze u tohoto robota přednastavit vícero programů, třeba na celý týden? Děkuji

daju sa pouzit pri tomto type vysavaca magneticke pasky?

dobry den, v aplikacii sa mi nezobrazuje vobec mapa. kde moze byt problem resp. ako ju nastavit aby som mohol sledovat pohyb po byte?

Neustále se odpojuje od WiFi a nedá se pak ovládáat mobilem, co s tím? Děkuji.

Dobrý den, prosím který z RV Evolveo byste mi doporučili a proč - H6, H9 nebo H11? Potřebuji, aby si především dobře poradil s krátkými psími chlupy a lidskými vlasy (celý byt plovoucí podlaha a dlažba). Děkuji.

Dobrý den, mám dotaz k tomu hadříku - mopu a 50ti metrové místnosti: ten mop přístroj jen namáčí nebo z něho tu vytřenou nečistotu nějak "stahuje" nebo ten hadr rotuje v souvislosti s nádobkou na vodu? Nevím, jak lépe formulovat dotaz, jde mi o to, zda přístroj podlahu jen namočí případně setřené rozšmudlá nebo fakt vytře? :) Děkuji.

Dobry den, vytiera a vysava naraz, alebo je nutne vzdy vymenit nadobu? pripadne iny ukon navyse. Dakujem

Dobrý den, mám dotaz. Máme od vás od těchto Vánoc 2020 tento vysavač evolveo H9 a nemůžeme nikde sehnat ani náhradní filtry a ani náhradní kartáče. Prostě se neprodávají. Jak je to možné? Kde to tedy máme sehnat? Děkuji.

Dobry den. Jak poznam, ze se vysavac nabiji? Jak poznam, ze je nabity? Ma byt vysavac pri nabijeni zapnuty? Na nabijeci zakladne blika zelena kontrolka. Na vysavaci neni pri nabijeni a nabiti zadna led kontrolka, ktera by ukazovala stav nabijeni, nabiti? Dekuji.

Dobry den, prosim, kde je mozne stahnout aplikaci na mobil, abych mohla ovladat vysavac pres mobil? Jak se jmenuji? Kde ji najdu? Dekuji.

123...
Diskusia a poradňa k EVOLVEO RoboTrex H9
Príslušenstvo pre EVOLVEO RoboTrex H9 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVOLVEO RoboTrex H9. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EVOLVEO RoboTrex H9. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EVOLVEO RoboTrex H9. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVOLVEO RoboTrex H9.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií