Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

EVOLVEO Salvarix - bezdrôtová HD interiérová IP kamera

Zobraziť katalóg
EVOLVEO Salvarix - bezdrôtová HD interiérová IP kamera
4,0 3 hodnotení
IP kamera – s detekciu pohybu, WiFi pripojenie, integrovaný mikrofón a reproduktor (interkom), slot na microSD kartu, infračervený prísvit, montáž na stenu, automatické ostrenie/expozícia/vyváženie bielej, denný a nočný režim, podpora aplikácie pre Android & iOS, pripojenie k alarmu EVOLVEO Salvarix alebo možno využiť samostatne
Kód:  UE206a1 Produktové číslo:  CAM IN720P312 Stránky výrobcu
EVOLVEO Salvarix - bezdrôtová HD interiérová IP kamera Predaj skončil

EVOLVEO Salvarix - bezdrôtová HD interiérová IP kamera

Bezdrôtová HD interiérová IP kamera je rozšíriteľné príslušenstvo k alarmu EVOLVEO Salvarix

Kamera malých rozmerov je vhodná do interiérov na zhotovovanie video záznamov alebo na online sledovanie v aplikácii pomocou vášho mobilného telefónu. Táto vnútorná sieťová kamera zaobstará prvotriedne zábery v rozlíšení 1 280 × 720 pixelov (25 sn./s).



Široké možnosti umiestnenia IP kamery

Kameru EVOLVEO Salvarix je možné postaviť na stojan alebo je tiež možné stojan prirobiť na stenu či strop. Pre správny uhol záznamu možno kameru nakloniť a otočiť. Balenie obsahuje montážnu súpravu.



Kamera EVOLVEO Salvarix pracuje plnohodnotne samostatne

Ovládanie kamery EVOLVEO Salvarix je pomocou mobilnej aplikácie pre Android alebo iOS. Kamera sa k internetu pripája bezdrôtovo prihlásením do vašej WiFi siete. Pre správny chod kamery nie je vyžadovaná verejná IP adresa, do aplikácie možno pridať viac kamier.



Kľúčové vlastnosti HD interiérovej kamery EVOLVEO Salvarix

  • Vstavaný mikrofón, kamera vyhotovuje aj zvukový záznam
  • Slot na microSD kartu, podpora kariet až do kapacity 64 GB
  • Infračervený prísvit pomocou 10 diód s dosvitom až 15 metrov
  • Detekcia pohybu a upozornenia v aplikácii mobilného telefónu
  • Bezdrôtové pripojenie pomocou WiFi siete
  • Podpora obojsmernej komunikácie (interkom)
  • Upozornenie emailom so zaslaním fotografie
  • Automatické ostrenie/expozícia/vyváženie bielej
  • Denný a nočný režim

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Šírka
65 mm Hotovo!
Výška
110 mm Hotovo!
Hĺbka
65 mm Hotovo!
Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!
Podporované OS
Android, iOS Hotovo!

Rozmery

Šírka
65 mm Hotovo!
Výška
110 mm Hotovo!
Hĺbka
65 mm Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!

Konektivita

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Jazyk aplikácie
V češtine Hotovo!

Vlastnosti

Použitie
Vnútorná Hotovo!
Vyhotovenie
Fisheye Hotovo!
Detekcia
Pohybu Hotovo!
Zvuk
Vstavaný mikrofón, Vstavaný reproduktor Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie
1280 × 720 px Hotovo!
Max. dosvit nočného videnia
15 m Hotovo!
Kompresia videa
H.264 Hotovo!

Vstupy a výstupy

Rozhraní
MicroSD/SDHC slot, WiFi Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
MicroSD Hotovo!
Max. veľkosť SD karty
64 GB Hotovo!

Rozmery

Šírka
65 mm Hotovo!
Výška
110 mm Hotovo!
Hĺbka
65 mm Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Uzatvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!
Viac parametrov

Moderná spoločnosť Evolveo sa vždy snaží nájsť nové smery a prešliapať doteraz neprešliapané cestičky. Je unikátna predovšetkým veľkou orientáciou na cieľovú skupinu zákazníkov - nesnaží sa oslovovať celý trh. Práve vďaka tomuto zameraniu získavajú produkty Evolveo značnú pridanú hodnotu. Či už v oblasti outdoorovej elektroniky, odolných mobilných telefónov alebo športových kamier - vždy ponúka niečo navyše, čím sa odlišuje od početnej konkurencie. Rovnako ako jej zákazníci, tiež Evolveo je dynamické, mladé a nesmierne aktívne a činorodé.

Poznámka:
» Všetky bezpečnostné kamery s nahrávaním na SD kartu
» Všetky kamery s pohybovým senzorom
» Všetky bezpečnostné kamery s WiFi
» Všetky vnútorné IP kamery

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, kamera se mi po cca 20. pokusu pripojila na wifi sit, ovsem ani tak nefunguje, nebot mi porad hlasi “nestandardni sit”, pote co se na ni pripojim v aplikaci. Mam domu spoustu dalsich veci co na teto “nestandardni siti” normalne funguji ( roboticky vysavac, cisticka vzduchi atd ) doufam, ze mi pomuzete tento problem vyresit. Dekuju

Dobrý den, mám zabezpečovací systém EVOLVEO Securix a sleduji ho přes aplikaci v mobilu. Lze do aplikace přidat tuto kameru Salvarix? Děkuji.

Zdravím existuje k tejto kamere aj monitor tak aby nebolo nutné využívať telefón? Ďakujem

Dobry den, nahrava tato kamera v kombinacii s alarmom EVOLVEO Salvarix IN720P312 neustale (napr. v smycke), alebo sa zapina iba pri spusteni alarmu? A Je mozne sa ku kamere kedykolvek na dialku pripojit cez appku a teda vidiet, co sa v monitorovanom priestore deje? Dakujem

Dobrý den, zhruba po půl hodině sledování obrazu se spojení mezi kamerou a aplikací zasekne a přijde hláška “časový limit pro připojení vypršel”. Dá se to někak přenastavit aby se toto nedělo? Děkuji

Dobrý den, zhruba po půl hodině sledování obrazu se spojení mezi kamerou a aplikací zasekne a přijde hláška “časový limit pro připojení vypršel”. Dá se to někak přenastavit aby se toto nedělo? Děkuji

Dobrý den, na kameře je nastavitelný denní a noční režim. Co přesně to znamená? Mohu tímto ovládat zap/vyp ir přísvit? Děkuji

Diskusia a poradňa k EVOLVEO Salvarix - bezdrôtová HD interiérová IP kamera
Príslušenstvo pre EVOLVEO Salvarix - bezdrôtová HD interiérová IP kamera Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVOLVEO Salvarix - bezdrátová HD interiérová IP kamera. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EVOLVEO Salvarix - kabellose HD-IP-Innenkamera. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EVOLVEO Salvarix - kabellose HD-IP-Innenkamera. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVOLVEO Salvarix - vezeték nélküli HD beltéri IP kamera.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií