EVOLVEO Salvarix – bezdrôtový WiFi a GSM alarm s čítačkou RFID

Zobraziť katalóg
EVOLVEO Salvarix – bezdrôtový WiFi a GSM alarm s čítačkou RFID
3,4 7 hodnotení
Alarm domový, pripojenie: WiFi 2,4 GHz a GSM, aplikácia v slovenčine a v angličtine pre Android a iOS
Kód:  RY202aAPD3 Produktové číslo:  ALM303 Stránky výrobcu
EVOLVEO Salvarix – bezdrôtový WiFi a GSM alarm s čítačkou RFID Predaj skončil

EVOLVEO Salvarix – bezdrôtový WiFi a GSM alarm s čítačkou RFID

Alarm EVOLVEO Salvarix v modernom dizajne ponúka komplexnú ochranu vášho majetku v domácnosti či budove. Alarm má lokalizované české a slovenské prostredie. Navyše ho môžete ovládať pomocou aplikácie vo vašom smartfóne Android alebo iOS. Zariadenie ponúka okrem iného tiež podporu s Wifi, GSM, RFID, bezpečnostnými kamerami a pripojenie na Pult Centrálnej Ochrany. Alarm si zapamätá až 8 bezdrôtových diaľkových ovládačov a 10 RFID čipov.


Kľúčové vlastnosti alarmu EVOLVEO Salvarix

  • Alarm EVOLVEO Salvarix v modernom dizajne
  • Vstavaná vysokokapacitná lítiová batéria
  • Môžete ovládať pomocou aplikácie vo vašom smartfóne
  • Zariadenie ponúka okrem iného tiež podporu s Wifi, GSM, RFID, bezpečnostnými kamerami a pripojenie na Pult Centrálnej Ochrany
  • Zapamätá si až 8 bezdrôtových diaľkových ovládačov a 10 RFID čipov
  • Zabezpečovací systém novej generácie
  • Jednoduchá inštalácia a zapojenie
  • Zariadenie je kompletne v českom alebo slovenskom jazyku
  • Bezdrôtové senzory disponujú dlhou výdržou batérie
  • Možnosť nastaviť čas, kedy bude alarm aktívny/neaktívny
  • LCD displej a kapacitné dotykové tlačidlá
  • 3 mesiace zadarmo napojenie na PCO
  • Možnosť pripojenia širokého spektra príslušenstva

Ochrana vášho majetku

Bezdrôtový alarm EVOLVEO Salvarix je zabezpečovací systém novej generácie, ktorý vám ochráni váš majetok. Využiť ho môžete prakticky kdekoľvek, od zabezpečenia kancelárie, obchodu, garáže, dielne, domu, bytu až po vašu útulnú chatu. Vďaka tomuto zabezpečeniu budete mať svoje objekty a majetok vždy pod kontrolou. Alarm je vybavený upozornením na výpadok elektrického prúdu s vydrží na batériu až 6 hodín.

Jednoduchá inštalácia a zapojenie

Nastavenie alarmu EVOLVEO Salvarix je jednoduché a zvládne ho naozaj každý. Nemusíte sa báť, že by ste si so zapojením nevedeli rady. Zariadenie má plnú českú alebo slovenskú lokalizáciu. Veľkou výhodou tohto zabezpečenia je absencia elektrických rozvodov. Bezdrôtové senzory disponujú dlhou výdržou batérie, vďaka ktorej môžete prístroj umiestniť kdekoľvek v objekte alebo aj mimo neho až do vzdialenosti 100 metrov. Okrem iného si môžete tiež nastaviť čas, kedy bude alarm aktívny/neaktívne alebo možno nastaviť oneskorenie aktivácie alarmu.


Ovládanie alarmu EVOLVEO

Ovládanie alarmu EVOLVEO Salvarix možno ovládať a nastavovať pomocou mobilnej aplikácie vo vašom smartfóne alebo ho môžete nastaviť ručne. Ďalšou možnosťou je aj ovládanie pomocou priloženého ovládača, RFID čipu alebo na klávesnici hlavnej jednotky. Zariadenie je vybavené LCD displejom a kapacitnými dotykovými tlačidlami. V prípade, že dôjde k narušeniu bezpečnosti, vás alarm bude informovať prostredníctvom SMS správy/volania alebo pomocou mobilnej aplikácie. Alarm môže tiež kontaktovať pult centrálnej ochrany.

Bezpečnosť na prvom mieste

Alarm EVOLVEO Salvarix ponúka pult centrálnej ochrany na 3 mesiace zdarma s pokrytím celej Českej a Slovenskej republiky. Vaša domácnosť či budova bude chránená 24 hodín, 7 dní v týždni po celý rok. Služba nie je závislá od žiadneho konkrétneho mobilného operátora alebo od káblového pripojenia. Každá zóna môže byť strážená nezávisle, takže je možné nastaviť 6 skupín čísiel na zaslanie upozornenia o spustení alarmu.

Bohaté príslušenstvo

Súčasťou sady Alarmu EVOLVEO sú detektory, kľúčenky a ostatné príslušenstvo k základnému zabezpečeniu objektu. Alarm navyše ponúka aj možnosť pripojenia širokého spektra príslušenstva, snímačov, detektorov, vrátane kamerového systému.V balení sa tiež nachádza používateľský manuál a napájací adaptér.


Balenie obsahuje:

1× Bezdrôtový detektor na okná/dvere
1× Bezdrôtový infra červený detektor pohybu
2× Diaľkové ovládanie (kľúčenka)
2× RFID čip (prívesok)
1× Drôtová mini siréna
1× Napájací adaptér
1× Voucher na 3 mesiace PCO zadarmo
1× Používateľský manuál


TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz, GSM Hotovo!
Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine, V češtine, V slovenčine Hotovo!
Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz, GSM Hotovo!

Konektivita

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine, V češtine, V slovenčine Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!

Moderná spoločnosť Evolveo sa vždy snaží nájsť nové smery a prešliapať doteraz neprešliapané cestičky. Je unikátna predovšetkým veľkou orientáciou na cieľovú skupinu zákazníkov - nesnaží sa oslovovať celý trh. Práve vďaka tomuto zameraniu získavajú produkty Evolveo značnú pridanú hodnotu. Či už v oblasti outdoorovej elektroniky, odolných mobilných telefónov alebo športových kamier - vždy ponúka niečo navyše, čím sa odlišuje od početnej konkurencie. Rovnako ako jej zákazníci, tiež Evolveo je dynamické, mladé a nesmierne aktívne a činorodé.

Poznámka:
» Všetky smart alarmy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mám problém. Po vložení SIM, zapojení do zásuvky a spuštění.(Vše podle návodu) Mi na displeji hned naskočí hláška Systém Aktivován, ikdyž jsem ještě nic nezmáčkl. Po zadání výchozí hesel z návodu se nic neděje. Díky tomu nejsem schopný zařízení vůbec nastavit. Nefunguje ani kód pro obnovu továrního hesla.(opět hned píše Systém aktivován) Dá se zařízení nějak vyresetovat ?

Dobry den, mohol by mi niekto opisat postup pripojenia wifi spolu s applikaciou? Wifi siet chce po mne heslo a neviem kde ho mam odpisat. Dakujem

Dobry den, planujem pouzit tento alarm v garazi kde nemam wifi z bytu. Ak si vytvorim v garazi wifi hotspot na mobile co ma data, mozem tento alarm pripojit na vytvoreny wifi hotspot a tym nastavit alram cez android aplikaciu? Potom po nastaveni alarmu, musi byt alarm pripojeny na ten dany wifi hotspot, alebo wifi sa pouziva iba na nastavovanie? Dakujem.

Dobrý den, jsou s Evolveo Salvarix kompatibilní čidla dodávaná se starším systém Evolveo Sonix ? Děkuji za odpověď.

Evolveo Salvarix bezpečnostní systémy,jak funguje, když je vypnutý el.proud ?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli ústředna a jednotlivé komponenty systému PZTS splňují kritéria minimálně 2. stupně zabezpečení podle ČSN EN 50131-1 – Poplachové zabezpečovací a tísňové systémy. Děkuji

dobrý den. potřeboval bych radu ohledně aktivace a deaktivace alarmu pomocí telefonu nebo SMS. Zkoušel jsem psát na podporu Evolveo jo ale tam mi připadá že si píšu s automatem. Simkarta má deaktivovaný pin,nabitý kredit a signál je na polovině.zasílané SMS aktivaci alarmu nereagují. Při spuštění alarmu mi normálně přijde SMS i volání na mobil. Podle návodu mi to prostě nefunguje. Děkuji za každou radu

Dobrý den, kolik podsystémů (zón) je možno nastavit?

Dobrý den, chcem sa opýtať či zariadenie umožňuje na diaľku spínať el. obvod ako to bolo pri Sonicu. Napríklad spínať WiFi zásuvku. Existuje takáto zásuvka ako príslušenstvo ?

Dobrý den, existuje program pro nastavení EVOLVEO Salvarix pro PC (Win10)? V jaké sekci nastavení lze zajistit přenos dat prostřednictvím GSM volání ve formátu CID? Děkuji.

123...
Diskusia a poradňa k EVOLVEO Salvarix – bezdrôtový WiFi a GSM alarm s čítačkou RFID
Príslušenstvo pre EVOLVEO Salvarix – bezdrôtový WiFi a GSM alarm s čítačkou RFID Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVOLVEO Salvarix - bezdrátový WiFi a GSM alarm s čtečkou RFID. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EVOLVEO Salvarix - drahtloser WiFi und GSM Alarm mit RFID Leser. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EVOLVEO Salvarix - drahtloser WiFi und GSM Alarm mit RFID Leser. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVOLVEO Salvarix - vezeték nélküli WiFi és GSM riasztó RFID olvasóval.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií