Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

EVOLVEO Salvarix - RFID čip, bílá barva

Zobraziť katalóg
EVOLVEO Salvarix - RFID čip, bílá barva
Bezdrôtový modul - k alarmu Evolveo Salvarix, biely prívesok na kľúče, s ktorým sa dá aktivovať alebo deaktivovať alarm, miesto zadávania PIN kódu, prívesok priložíte k panelu a bezkontaktne odomknete či zamknete alarm
Kód:  UE201a1 Produktové číslo:  ACS RFIDTAG1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

EVOLVEO Salvarix - RFID čip, bílá barva Predaj skončil

EVOLVEO Salvarix - RFID čip, bílá barva

RFID čip je rozšíriteľným príslušenstvom k bezdrôtovému alarmu EVOLVEO Salvarix. Predstavuje malý a elegantný prívesok na kľúče bielej farby, pomocou ktorého môžete ľahko a bezpečne odomknúť alebo zamknúť alarm miesto zadávania PIN kódu. Stačí ho len priložiť k panelu a bezkontaktne alarm aktivovať alebo deaktivovať. Pre svoje jednoduché použitie je tak ideálny najmä pre deti. Každý prívesok do systému alarmu prihlasuje samostatne.

Kľúčové vlastnosti bezdrôtového modulu EVOLVEO Salvarix bielej farby

  • RFID čip bielej farby v podobe malého a elegantného prívesku na kľúče
  • Predstavuje príslušenstvo k bezdrôtovému alarmu EVOLVEO Salvarix
  • Ponúka jednoduché a bezpečné odomknutie alebo zamknutie alarmu miesto zadávania PIN kódu
  • Visačka na kľúče bezkontaktne alarm aktivuje alebo deaktivuje
  • Vďaka ľahkému použitiu je ideálne najmä pre deti
  • Každý prívesok do systému alarmu možno prihlásiť samostatne

Pracovná frekvencia:
125 kHz

Prevádzková teplota:
-30 - 60 ° C

Prevádzková vlhkosť:
5 - 90%

Rozmery:
28 × 28 mm

hmotnosť:
4,1 g

Farba:
biela

Moderná spoločnosť Evolveo sa vždy snaží nájsť nové smery a prešliapať doteraz neprešliapané cestičky. Je unikátna predovšetkým veľkou orientáciou na cieľovú skupinu zákazníkov - nesnaží sa oslovovať celý trh. Práve vďaka tomuto zameraniu získavajú produkty Evolveo značnú pridanú hodnotu. Či už v oblasti outdoorovej elektroniky, odolných mobilných telefónov alebo športových kamier - vždy ponúka niečo navyše, čím sa odlišuje od početnej konkurencie. Rovnako ako jej zákazníci, tiež Evolveo je dynamické, mladé a nesmierne aktívne a činorodé.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jaký dosah má? Chtěla bych ho do auta, na sledování, kde se pohybuje, když ho nevidím já. Děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k EVOLVEO Salvarix - RFID čip, bílá barva
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVOLVEO Salvarix - RFID čip, bílá barva. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EVOLVEO Salvarix - RFID-Chip, weiße Farbe. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EVOLVEO Salvarix - RFID-Chip, weiße Farbe. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVOLVEO Salvarix - RFID chip, fehér színű.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií