Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Xiaomi Fan Festival

EVOLVEO StrongPhone D2 Mini

Zobraziť katalóg
EVOLVEO StrongPhone D2 Mini
4,8 23 hodnotení
Mobilný telefón - 3.5" Gorilla Glass IPS displej, vodotesný + odolný, pogumovaný povrch, Lí-Pól vysokokapacitná batéria 3 600 mAh, Dual Core 1.3 GHz, IPS 480 x 800 px s 16.7 mil. farieb, 512 MB RAM, 4 GB pamäť, 5.0 Mpx foto s bleskom, Dual SIM, WiFi + WiFi HotSpot, 3G, GPS, E-kompas, LED dióda, microSDHC slot, micro USB, Android 4.4 Kit Kat
Kód:  JD164s5 Produktové číslo:  SGP-D2-MINI Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

EVOLVEO StrongPhone D2 Mini

Dělník s přilbou
EVOLVEO StrongPhone D2 Mini

Extrémna kapacita batérie

Vodotesný smartphone

Veľký výkon

Perfektná výbava

EVOLVEO StrongPhone D2 Mini ze všech stran

Android 4.4 Kit Kat

EVOLVEO StrongPhone D2 Mini disponuje operačným systémom Android 4.4 Kit Kat, ktorý vyniká zníženými nárokmi na hardvér telefónu, plynulejšími animáciami menu, vylepšenou grafikou a mnohými ďalšími funkciami.

EVOLVEO StrongPhone D2 Mini v různých podmínkách (photoshop do jednoho fota)
Telefón do každej situácie
Rozložení telefonu

Extrémna Lí-Polymérová batéria

Kombinácia veľkej kapacity batérie 3 600 mAh a úsporného dvojjadrového procesora zaistí naozaj extrémnu výdrž na jedno nabitie a vy nebudete ničím obmedzovaní pri používaní svojho odolného telefónu.

EVOLVEO StrongPhone D2 Mini pokrytý hoblinami
EVOLVEO StrongPhone D2 Mini v kaluži a v trávě
StrongPhone pod vodou

Vodotesný smartfón

Vďaka špecifikácii IP67 je telefón odolný proti vniknutiu prachových častíc a vydrží ponorený 1 meter pod vodnou hladinou celých 30 minút. Okrem toho mu nevadia občasné pády na zem, hrubá špina ani vibrácie.

Spoločník do extrémnych situácií

Špeciálne navrhnutá konštrukcia s pogumovaným povrchom znesie aj to najhrubšie zaobchádzanie v tých najextrémnejších podmienkach. Aj cez svoju enormnú odolnosť je však vybavený 3,5" IPS displejom, ktorý je chránený vrstvou Gorilla Glass proti škrabancom. Technológia IPS zaistí kryštalicky čistý obraz, verné farby a široké pozorovacie uhly.

EVOLVEO StrongPhone D2 Mini v trávě

Zaostrené na výkon

Užijete si rýchle prehliadanie webu, hry a multitasking vďaka výkonnému a energeticky úspornému Dual Core procesoru, ktorý zaistí dostatok výkonu po dlhú dobu. Podporu procesora dodáva tiež 512 MB operačnej pamäte.

EVOLVEO StrongPhone D2 Mini s rozostřenými okraji
EVOLVEO StrongPhone D2 Mini ve vodě a v písku

Perfektná výbava

Telefón je vybavený citlivým 5.0-megapixelovým fotoaparátom s automatickým zaostrovaním a LED diódou pre blesk, ktorá môže slúžiť vďaka aplikácii Flashlight ako svietidlo. Na uskutočnenie videohovorov je pripravená VGA kamerka nad displejom.

Čerešničkou na záver je možnosť mať naraz aktívne dve SIM karty a vymeniteľná Lí-Polymér batéria. Tým sa z telefónu EVOLVEO StrongPhone D2 Mini stáva doslova unikát na svetovom trhu.

EVOLVEO StrongPhone D2 Mini v dešti v trávě
Gorila držící mobilní telefon



Odolný IPS displej


Odolný smartfón EVOLVEO StrongPhone D2 Mini je vybavený neuveriteľným 3.5" IPS Gorilla Glass displejom so zvýšenou odolnosťou proti poškriabaniu. Technológia IPS zaistí kryštalicky čistý obraz, verné farby a široké pozorovacie uhly.

Parametre a špecifikácia

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Používateľsky vymeniteľná batéria
Vstavaná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Značka procesora
MediaTek Hotovo!
Počet jadier procesora
2 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,3 GHz (1 300 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.4 KitKat Hotovo!
Viac parametrov

Moderná spoločnosť Evolveo sa vždy snaží nájsť nové smery a prešliapať doteraz neprešliapané cestičky. Je unikátna predovšetkým veľkou orientáciou na cieľovú skupinu zákazníkov - nesnaží sa oslovovať celý trh. Práve vďaka tomuto zameraniu získavajú produkty Evolveo značnú pridanú hodnotu. Či už v oblasti outdoorovej elektroniky, odolných mobilných telefónov alebo športových kamier - vždy ponúka niečo navyše, čím sa odlišuje od početnej konkurencie. Rovnako ako jej zákazníci, tiež Evolveo je dynamické, mladé a nesmierne aktívne a činorodé.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre EVOLVEO StrongPhone D2 Mini Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVOLVEO StrongPhone D2 Mini. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EVOLVEO StrongPhone D2 Mini. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EVOLVEO StrongPhone D2 Mini. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVOLVEO StrongPhone D2 Mini.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií