Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

EVOLVEO StrongPhone Q6 LTE

Zobraziť katalóg
EVOLVEO StrongPhone Q6 LTE
4,0 11 hodnotení
Mobilný telefón 5.0" IPS 1280 x 720 Gorilla Glass 3, procesor Qualcomm QuadCore 1.2 GHz, RAM 1 GB, interná pamäť 8 GB, MicroSD až 64-GB, Fotoaparát zadný 8 Mpix LED blesk + predný 2 Mpix, GPS/GLONASS, Wi-Fi 802.11 b/g/n, bluetooth 4.0, NFC, 4G/LTE, FM rádio, IP68, Micro USB, 2x Micro SIM, batéria 3000 mAh, Android 5.1
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  JD164v Produktové číslo:  SGP-Q6-LTE-B Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

EVOLVEO StrongPhone Q6 LTE

vlastnosti telefónu

147 mm

vypnuté
EVOLVEO StrongPhone Q6

76 mm

vypnuté
EVOLVEO StrongPhone Q6

12 mm

Hmotnosť telefónu: 215 g

Úhlopříčka displeje

5"

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 5.1

typ operačného systému

Výdrž baterie

3 000 mAh

Li-Polymer batéria

MicroSim

micro SIM

typ SIM karty

Rozměry

147 × 76 × 12 mm

rozmery telefónu

Vnitřní paměť

8 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

8 MPx

fotoaparát

Připojení

LTE

najrýchlejší internet

SD karta

micro SDHC

slot na pamäťové karty

Váha

215 g

hmotnosť telefónu

Telefón do najhorších podmienok

Extrémne odolný telefón pripravený splniť akúkoľvek úlohu v akýchkoľvek miestach. Spoľahnite sa na svoj telefón bez ohľadu na okolité podmienky. Špeciálna konštrukcia znesie aj to najhrubšie zaobchádzanie a pogumované telo sa postará o perfektný grip v akejkoľvek situácii.

vypnuté
Vydrží i hrubší zacházení

Vodotesný Android

Mobilný telefón EVOLVEO StrongPhone Q6 je vyrábaný tak dokonale, že splní tvrdé podmienky certifikácie IP67. Čo to znamená? Predovšetkým zvýšenú odolnosť pred prachom a samozrejme si poradí aj s vodným živlom. Konkrétne zvládne ponorenie do jedného metra po dobu 30 minút.


vypnuté
Qualcomm Quad Core procesor

Maximálny výkon

Telefón je vybavený štvorjadrovým procesorom a 1 GB operačnej pamäte. Vnútorná 8 GB pamäť poskytne dostatok miesta pre všetky obľúbené aplikácie, mapové podklady, hudbu alebo filmy, navyše s možnosťou jednoduchého rozšírenia pomocou microSDHC karty (k dispozícii  je používateľovi cca 4,18 GB).


Gorilla Glass 3 displej

High Definition IPS displej je chránený krycou vrstvou Gorilla Glass 3 with Native Damage Resistance™ so zvýšenou odolnosťou pred poškriabaním. Krycia vrstva Gorilla Glass 3 bola vyvinutá na zaistenie väčšej odolnosti pred hlbokými škrabancami a prasklinami v skle. V dôsledku toho, poskytuje Gorilla Glass 3 with NDR zvýšenú odolnosť pred poškriabaním a lepšiu stabilitu, len čo dôjde k zvýšeniu tlaku na displej.


vypnuté
HD displej s úhlopříčkou 5.0"

HD displej s uhlopriečkou 5.0"

HD IPS displej s rozlíšením 1280 × 720 pixelov prináša nádherný obraz s väčšou ostrosťou, vyšším jasom a žiarivejšími farbami. Tiež si na ňom vychutnáte všetky multimediálne súbory alebo prezeranie obrázkov.


Rýchle dáta 4G/LTE

Smartfón podporuje vysokorýchlostné siete 4G/LTE, ktoré vám umožní využiť naplno jeho schopnosti na rýchle prehliadanie webu, hranie najnáročnejších hier, multitasking, sledovanie videa alebo možnosť sťahovať veľké súbory rýchlosťou až 150 Mb/s a 50 Mb/s pri odosielaní. Na cestách oceníte funkciu WiFi HotSpot, s ktorou vytvoríte bezdrôtovú WiFi sieť v okolí svojho telefónu. Môžete ľahko šíriť svoje rýchle dátové pripojenie v telefóne na prístup na internet napríklad v notebooku alebo tablete.


Výkonný fotoaparát

Telefón je vybavený 8 Mpix fotoaparátom s LED bleskom a podporu režimu High Dynamic Range (HDR), ktorá pri každom osvetlení zaisťuje vysokú zreteľnosť a jas snímok.

vypnuté
Čočka na zadní straně

Android 5.1 Lollipop

Telefón je dodávaný s rýchlym operačným systémom Android 5.1, ktorý má výrazne vylepšené grafické rozhranie v štýle "Material dizajn". Operačný systém nie je  upravovaný a vy si tak môžete Android užiť naplno.


Kľúčové vlastnosti

  • Vodotesný podľa špecifikácie IP67 (1 meter vodného stĺpca po dobu 30 minút)
  • Pogumovaný odolný povrch na zvýšenie odolnosti
  • Odolný nárazom a vibráciám
  • Qualcomm štvorjadrový procesor 1.2 GHz
  • Podpora pre najrýchlejší mobilný internet 4G/LTE
  • 5.0 "HD dotykový Gorilla Glass 3 displej
  • 8.0 Mpix fotoaparát s automatickým zaostrovaním a LED bleskom
  • Operačný systém Android 5.1

Parametre a špecifikácia

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
8 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
2 Mpx Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
1920 × 1080 (Full HD) Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Používateľsky vymeniteľná batéria
Vstavaná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Operačná pamäť (RAM)
1 GB Hotovo!
Vnútorná pamäť
8 GB Hotovo!
Maximálna veľkosť pamäťovej karty
64 GB Hotovo!
Značka procesora
Qualcomm Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,2 GHz (1 200 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 5.1 Lollipop Hotovo!
Viac parametrov

Moderná spoločnosť Evolveo sa vždy snaží nájsť nové smery a prešliapať doteraz neprešliapané cestičky. Je unikátna predovšetkým veľkou orientáciou na cieľovú skupinu zákazníkov - nesnaží sa oslovovať celý trh. Práve vďaka tomuto zameraniu získavajú produkty Evolveo značnú pridanú hodnotu. Či už v oblasti outdoorovej elektroniky, odolných mobilných telefónov alebo športových kamier - vždy ponúka niečo navyše, čím sa odlišuje od početnej konkurencie. Rovnako ako jej zákazníci, tiež Evolveo je dynamické, mladé a nesmierne aktívne a činorodé.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Dočetl jsem se že telefon má interní paměť pouze 8GB a že pro uživatel zbývá necelých 5GB paměti, ale dá se rozšířit microSD kartou do velikosti 64GB. Bude po přidání microSD karty možnost instalovat aplikace jako je třeba facebook, messenger atd. na SD kartu a ne do telefonu ? Na mém starém telefonu to tak nešlo tak se ptám než si ho koupím abych měl jistotu. díky za odpovědi. :)

Kúpil som si Evolveo Q6 dual sim a pri jeho používaní sa mi nedá zapnúť identifikácia jednej Sim karty a uvádza ju ako súkromné číslo. V návode som nenašiel návod ako toto odstrániť a preto by som potreboval radu ako na to.

Diskusia a poradňa k EVOLVEO StrongPhone Q6 LTE
Príslušenstvo pre EVOLVEO StrongPhone Q6 LTE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVOLVEO StrongPhone Q6 LTE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVOLVEO StrongPhone Q6 LTE.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií