Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Alza pre firmy

EVOLVEO SupremeSound E9 čierne

Zobraziť katalóg
EVOLVEO SupremeSound E9 čierne
4,0 14 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, cez hlavu, okolo uší, uzatvorená konštrukcia, Bluetooth, NFC, frekvenčný rozsah 20Hz–20000Hz, menič 40mm
Kód:  EVOa08 Produktové číslo:  SD-E9-BL Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

EVOLVEO SupremeSound E9 čierne

SupremeSound E9

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Kľúčové benefity slúchadiel Evolveo SupremeSound E9 čierne

  • Cenovo výhodný model kombinuje bezdrôtové slúchadlá a reproduktory
  • FM tuner & slot na pamäťovú kartu umožňujú samostatné počúvanie bez pripojenia k telefónu alebo inému prehrávaču
  • K telefónu slúchadlá pripojíte cez Bluetooth (dosah 10 m) alebo cez dodávaný audio kábel
  • Podpora hands-free telefonovanie vďaka dotykovému ovládaču na mušli a vstavanému mikrofónu
  • Výkonná batéria zaistí až 14 hodín kontinuálneho prehrávania
  • Evolveo SupremeSound E9 sú kompatibilné s drvivou väčšinou zariadení a operačných systémov
  • Pohodlné náušníky slúchadiel dopĺňa dômyselne navrhnutá skladacia konštrukcia
SupremeSound E9

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Konečne slúchadlá, ktorá vám poslúžia zároveň ako reproduktory

Bluetooth slúchadlá Evolveo Supreme Sound E9 sú jedinečné pre svoju konštrukciu, vďaka ktorej ich môžete jediným pohybom premeniť na bezdrôtové stereo reproduktory. Ich kúpou tak ušetríte viac ako zaobstaraním samostatnej reprosústavy. Výhodou je tiež jednoduchší transport: most slúchadiel si jednoducho zavesíte za krk a neriešite, či máte dostatok miesta v batohu.


Aby ste mohli počúvať, telefón ani prehrávač nepotrebujete

Evolveo Supreme Sound E9 nájdu využitie nielen v kombinácii s inteligentným telefónom. Majú totiž integrovaný FM tuner, vďaka ktorému si môžete naladiť rádio a vypočuť si obľúbené ranné vysielanie alebo správy. Vlastný playlist si potom môžete nakopírovať na MicroSD kartu a vypočuť si ho nezávisle od akéhokoľvek zdrojového zariadenia.

SupremeSound E9

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!



SupremeSound E9

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Evolveo Supreme Sound E9 majú kvalitnú výbavu aj na telefonovanie

Hoci slúchadlá využijete primárne na počúvanie hudby, nie je problém s nimi vybaviť ani telefónny hovor. S ovládačom na jednej z mušlí môžete jednoducho prijať alebo odmietnuť telefonát, rovnako ako vytočiť posledné volané číslo. Vnútri slúchadiel Evolveo Supreme Sound E9 je navyše kvalitný mikrofón, ktorý sa postará o to, že vás druhá strana bez problémov počuje.

EVOLVEO SupremeSound E9

Krátke nabíjanie zaistí prekvapivo dlhé počúvanie

Evolveo Supreme Sound E9 by ťažko stáli za pozornosť, keby nemali poriadnu batériu. V režime slúchadiel vydržia nepretržité počúvanie počas doby až 14 hodín*, v režime reproduktorov až 8 hodín. Ich nabíjanie pritom trvá len zlomok času – len 1,5 hodiny.

*V závislosti od hlasitosti prehrávania.


Slúchadlá pripojíte bezdrôtovo alebo cez kábel

Čo sa týka konektivity, slúchadlá pracujú s rozhraním Bluetooth 4.2, podporeným funkciou NFC na vyššiu rýchlosť. Ak zdrojové zariadenie nepodporuje Blutooth, Evolveo Supreme Sound E9 pripojíte cez dodávaný audio kábel.

SupremeSound E9

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!



SupremeSound E9

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Evolveo Supreme Sound E9 kopírujú tvar hlavy a nikde netlačia

Komfort pri počúvaní vám zaistia nielen pohodlné náušníky, ale aj čalúnený hlavový most s nastaviteľnou veľkosťou. Na ľahší transport môžete slúchadlá poskladať do kompaktného tvaru a uložiť ich do batožiny alebo do obalu, ktorý dostanete ako súčasť príslušenstva.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Veľkost meniča
40 mm Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu
Integrovaný Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
260 g Hotovo!
Viac parametrov

Moderná spoločnosť Evolveo sa vždy snaží nájsť nové smery a prešliapať doteraz neprešliapané cestičky. Je unikátna predovšetkým veľkou orientáciou na cieľovú skupinu zákazníkov - nesnaží sa oslovovať celý trh. Práve vďaka tomuto zameraniu získavajú produkty Evolveo značnú pridanú hodnotu. Či už v oblasti outdoorovej elektroniky, odolných mobilných telefónov alebo športových kamier - vždy ponúka niečo navyše, čím sa odlišuje od početnej konkurencie. Rovnako ako jej zákazníci, tiež Evolveo je dynamické, mladé a nesmierne aktívne a činorodé.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, sluchátka jsem si koupil narychlo dle kladných hodnocení, zatím jsem s němi spokojen, ale má to jedme velký problém, když chci relaxovat a zátiším si hudbu, audioknihu nebo cokoli tak slyším hrozně nahlas šum, dá se to nějak opravit nebo si na to musím prostě zvyknout?

Majú oneskorenie zvuku oproti obrazu alebo idú v pohode?

Dobrý den.Prestalo mi fungovat zapínáni a vypínání sluchátek.Obcas to samo zapne a většinou nejdou vypnout.Co s tím?Raklamovat?

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda je možné zjistit stav nabití sluchátek - nějaký indikátor? Aby mě to nevhodně nepřekvapilo. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, prosím, budou tato sluchátka fungovat s TV SONY KD55XF7596 ?? Hledám dvoje sluchátka, která by s touto TV fungovala, případně s ovládáním hlasitosti! PROSIM SLUCHATKA KTERA NESUMI!!!!

Dobrý den, chci se zeptat, zda se jedná o vadu sluchátek, nebo je to normální jev, ale v případě že chci sluchátka použít v noci např v úplně tichém domě kde všichni spí a tudíž nepotřebují mít hudbu extrémně hlasite, při zapnutí tiché hudby slyším ve sluchatcich nadmerne šumeni a jen slabounce naladěnou hudbu. Toto šumění je velice nepříjemné a obtěžující. Je to v pořádku?

Dobrý den, můžete mi doporučit typ náhradních náušníků? Děkuji.

Budou mi tato sluchátka fungovat s mobilním telefonem ASUS ZENFONE MAX M1 který má podle specifikace bluetooth 4.0? A pokud ne, jaká podobná byste doporučili v ceně do cca 1000,- Kč? s pozdravem Vladimír

Dobrý den, dnes jsem si koupil tyto sluchátka a nejdou mi připojit k PS3 a ani k TV. Můžete mi prosím poradit. Dekuji

Dobrý den, lze sluchátka použít i po vybití za použití 3,5 jack kabelu?

123
Diskusia a poradňa k EVOLVEO SupremeSound E9 čierne
Príslušenstvo pre EVOLVEO SupremeSound E9 čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVOLVEO SupremeSound E9 černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EVOLVEO SupremeSound E9 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EVOLVEO SupremeSound E9 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVOLVEO SupremeSound E9 fekete.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií