Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Vyhraj lístky na EURO 2024

EVOLVEO XTRACAST STICK

Zobraziť katalóg
EVOLVEO XTRACAST STICK
4,0 96 hodnotení
Adaptér na bezdrôtové streamovanie médií do TV alebo projektora, Miracast, DLNA, EZcast, Airplay, Wi-Fi 802.11 b/g/n, HDMI 1.4a, napájanie cez USB (1A)
Kód:  JT908v1 Produktové číslo:  X-CAST Stránky výrobcu

EVOLVEO XTRACAST STICK


Evolveo

Jednoduché použitie

Adaptér EVOLVEO XTRACAST STICK využije každý používateľ smartphonu, tabletu či počítača, ktorý má rád zobrazenie vo veľkom. Váš prístroj bude vďaka externej WiFi anténe ihneď bezdrôtovo pripojený k vašej televízii a vy si tak môžete pohodlne streamovať médiá na vašu obrazovku. Video, hudba z YouTube, surfovanie na internete, hry a ďalšie aplikácie budú pre vás prehľadnejšie a zaujímavejšie. O fotografie sa budete môcť podeliť s rodinou bez nutnosti nechať kolovať telefón.


Silný signál

WiFi anténa poskytuje kvalitný a silný signál, ktorý nie je blokovaný televízorom. Pomocou aplikácie EZcast, ktorá je zdarma k stiahnutiu v obchodoch Google Play a App Store, je realizované prepojenie zariadení. Napájanie je zabezpečené priamo z USB výstupu televízora, minimálne 1A výstupu, alebo pomocou 230V napájacieho zdroja.

Evolveo




Hlavné prednosti:

  • jednoduché nastavenie a prepojenie zariadení s vašou televíziou
  • externá výkonná WiFi anténa zabezpečuje kvalitný a silný signál, ktorý nie je blokovaný televízorom
  • podpora zariadení Android, Windows Phone, Windows, iOS alebo Mac
  • podpora prehrávania multimediálnych súborov (video, hudba, fotografie)
  • podpora Miracast, DLNA, EZcast, Airplay
  • HDMI 1.4a
  • podpora Wi-Fi 802.11 b/g/n s podporou šifrovania

Podporuje:

zariadenie s Androidom 4.0 a vyšším (1GHz CPU / 1GB + a lepšie je preferované)
zariadenia s iOS 6.0 a vyšší ako napr. iPhone4/4S/5, iPad2/New iPad/iPad3/iPad4 a iPod touch 4
zariadenia Mac OS 10.8 a vyššie
zariadenie s Windows Phone 8.1 a vyššie
zariadenie s Windows XP SP3, Windows 7, Windows 8 / 8.1?

Systémové požiadavky:

Televízor/projektor vybavený HDMI vstupom

Obsah balenia:

EVOLVEO XtraCast stick
HDMI káblová redukcia
MicroUSB kábel / WiFi externá anténa
Manuál

Rozmery:
70 × 25 × 9 mm

Hmotnosť:
3 g

Moderná spoločnosť Evolveo sa vždy snaží nájsť nové smery a prešliapať doteraz neprešliapané cestičky. Je unikátna predovšetkým veľkou orientáciou na cieľovú skupinu zákazníkov - nesnaží sa oslovovať celý trh. Práve vďaka tomuto zameraniu získavajú produkty Evolveo značnú pridanú hodnotu. Či už v oblasti outdoorovej elektroniky, odolných mobilných telefónov alebo športových kamier - vždy ponúka niečo navyše, čím sa odlišuje od početnej konkurencie. Rovnako ako jej zákazníci, tiež Evolveo je dynamické, mladé a nesmierne aktívne a činorodé.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre EVOLVEO XTRACAST STICK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVOLVEO XTRACAST STICK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EVOLVEO XTRACAST STICK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EVOLVEO XTRACAST STICK. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVOLVEO XTRACAST STICK.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií