Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

EVOLVEO XtraPhone 4.5 Q4 16GB

Zobraziť katalóg
EVOLVEO XtraPhone 4.5 Q4 16GB
4,0 19 hodnotení
Mobilný telefón - Dual SIM 4.5 ", Quad Core 1.5 GHz, GPU PowerVR SGX 544MP, QHD IPS 960x540px s 16.7mil. Farieb, 1GB RAM, 16GB ROM, 8 Mpx fotoaparát, 3G, GPS, WiFi + WiFi hotspot, Bluetooth 4.0, FM, microSDHC, micro USB, Android 4.2, biely zadný kryt White Pearl + štýlové čierne puzdro + ochranná fólia + čistiaca podložka
Kód:  JD164l1 Produktové číslo:  XP-4.5Q4-16 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

EVOLVEO XtraPhone 4.5 Q4 16GB

Evolveo predstavilo ideálne smartphone k bežnému použitiu. Telefón beží na obľúbenom operačnom systémeGoogle Android 4.2 Jelly Bean. Model prekvapí nielenvysokým výkonom, Ale ajelegantným dizajnom. Hravo zvládne najnovšie a najnáročnejšie Android aplikácie, emailovú komunikáciu, prehliadanie internetu a oveľa viac. Je určený ľuďom, ktorí očakávajú od telefónu plynulý chod a komfort dotykového displeja.

Splynutie ekonomickej ceny a fanúšikovské výbavy:
  • Dotykový 4,5 "IPSdisplej
  • Štíhle telo s ľahko pogumovaným krytom
  • 8mpx fotoaparát & predná webkamera
  • Dual SIM
  • Wi-Fi, 3G, GPS, Bluetooth
Pohodlná plocha
Výrobné IPS technológia ponúka oproti bežným panelom čitateľnosť dokonca aj pod slnečným svitom. Farebné podanie je pestrejšia a nemenné iz krajných uhlov. Pripočítame k tomu vysokú uhlopriečku 4,5 "a máme tu funkčné zariadenie pre všetky príležitosti.

Pre náročných
Srdcom Xtraphonu je4jádrový procesors frekvenciou 1,5 GHz. Výsledkom je rýchle prehliadanie internetu, možnosť sťahovania veľkých súborov a bezproblémový multitasking.
Zvolená architektúra šetrí batériu a využíva len toľko výkonu, koľko je potrebné. S integrovaným grafickým čipom je garantovaná plynulá zábava aj v podobe náročných hier.

Fotoaparát
Smartphone je vybavený citlivým 8.0 megapixelovým fotoaparátom s automatickým zaostrovaním,LED diódou a natáčanie v HDrozlíšenie.
Podpora režimuHigh Dynamic Rangevám umožní vidieť rozšírením rozsahu expozície viac detailov na vybraných snímkach. Nový foto editor ponúka filtre, ohraničenie a ďalšie nástroje pre jednoduchú úpravu fotografií.

Všestranný
Populárny operačný systém Google Android 4.2 Jelly Bean mení Xtraphone v univerzálnej zariadení. Teraz je možné prispôsobiť plochu užitočnými widgety ako je kalendár, počasie alebo výpis zo sociálnych sietí.
Portál Google Play dáva na výber zo státisícov aplikácií na prevzatie. Mnohé poteší, že nezanedbateľná časť je k dispozícii zadarmo. V ponuke nechýbajú zábavné hry, grafické editory alebo pomôcky pre uľahčenie života.

Nielen XtraPhone
Bohaté príslušenstvo oceníte každý deň. Biely zadný kryt, štýlové čierne púzdro, ochranná fólia, čistiace podložka a hands-free slúchadlá sú vysokým nadštandardom.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
1,5 GHz (1 500 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Mini SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm) Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.2 Jelly Bean Hotovo!
Viac parametrov

Moderná spoločnosť Evolveo sa vždy snaží nájsť nové smery a prešliapať doteraz neprešliapané cestičky. Je unikátna predovšetkým veľkou orientáciou na cieľovú skupinu zákazníkov - nesnaží sa oslovovať celý trh. Práve vďaka tomuto zameraniu získavajú produkty Evolveo značnú pridanú hodnotu. Či už v oblasti outdoorovej elektroniky, odolných mobilných telefónov alebo športových kamier - vždy ponúka niečo navyše, čím sa odlišuje od početnej konkurencie. Rovnako ako jej zákazníci, tiež Evolveo je dynamické, mladé a nesmierne aktívne a činorodé.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den. chci se zeptat, jestli je mozne zakoupit u vas baterii na mobilni telefon Evolveo Xtraphone 4.5 Q4, popripade kde je mozne tuto baterii zakoupit. Dekuji

Diskusia a poradňa k EVOLVEO XtraPhone 4.5 Q4 16GB
Príslušenstvo pre EVOLVEO XtraPhone 4.5 Q4 16GB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVOLVEO XtraPhone 4.5 Q4 16GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EVOLVEO XtraPhone 4.5 Q4 16GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EVOLVEO XtraPhone 4.5 Q4 16GB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVOLVEO XtraPhone 4.5 Q4 16GB.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií