Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

ExoMount Tablet Ultra držiak na palubnú dosku automobilu na tablety

Zobraziť katalóg
ExoMount Tablet Ultra držiak na palubnú dosku automobilu na tablety
4,3 3 hodnotení
Držiak – na 4.2"–10.5", použiteľné aj s ochrannými obalmi, Technológia ExoSeal, podtlaková prísavka s nanotechnologickým povrchom bez lepidla, aj na textúrované plochy, možné použiť opakovane
Kód:  EAIE002m1 Produktové číslo:  EG-EMT-ULT
ExoMount Tablet Ultra držiak na palubnú dosku automobilu na tablety Predaj skončil

ExoMount Tablet Ultra držiak na palubnú dosku automobilu na tablety

S držiakom do auta ExoMount Tablet Ultra už nezablúdite. Piata generácia prelomového držiaka na palubnú dosku ExoMount vám umožní používať tablet či telefón na komfortnú navigáciu. Flexibilný kĺbový mechanizmus ponúka viac ako 1 000 rôznych polôh a kombinácií nastavenia tabletu alebo smartfónu. Prístroje je možné v Tablet Ultra samozrejme používať aj na mnohé ďalšie účely, napríklad ako kameru či na prehrávanie multimédií. Vždy je však potrebné brať ohľad na vodičovu pozornosť a bezpečnosť jazdy.

Kľúčové vlastnosti držiaka do auta ExoMount Tablet Ultra

  • Držiak na tablety/telefóny na palubnú dosku automobilu s uhlopriečkou displeja od 4,2 do 10,5 palcov
  • Spoľahlivý upevňovací mechanizmus
  • Technológia ExoSeal – najsilnejší prísavný systém na svete
  • Podtlaková prísavka s nanotechnologickým povrchom bez lepidla
  • Vhodný aj na textúrované plochy
  • Pevné priľnutie aj na zaoblených plochách
  • Jednoduchá a rýchla inštalácia bez náradia
  • Viac ako 1 000 polôh na optimálne nastavenie pozorovacieho uhla
  • Prístroj je možné do držiaka ExoMount Tablet Ultra umiestniť na šírku aj na výšku

Rýchla a jednoduchá inštalácia držiaka na palubnú dosku Tablet Ultra

Ľahšie už to zrejme byť nemôže. Telefón či tablet do držiaka ExoMount Tablet Ultra upevníte jednoducho, stačí len zatlačiť na hornú čeľusť. Pokiaľ chcete prístroj z držiaka vybrať či upraviť rozptyl čeľustí, stačí stlačiť tlačidlo na zadnej strane hlavnej čeľuste. Patentovaná prísavná technológia ExoSeal nevyžaduje hladkú alebo rovnú plochu. Vďaka jedinečnej nanotechnológiu a podtlakovému systému je možné držiak upevniť aj na texturovanú a zároveň oblú palubnú dosku, kožu, drevo, suchú stenu alebo betón. Prísavka je z mäkkého a prispôsobivého materiálu. ExoMount Tablet Ultra je navyše možné používať opakovane, držiak môžete kedykoľvek odlepiť a znova prilepiť.

Parametre a špecifikácia

Prichytenie držiaka
Na palubnú dosku Hotovo!
Min. šírka zariadenia
10,67 cm Hotovo!
Max. šírka zariadenia
26,67 cm Hotovo!

Vlastnosti

Prichytenie držiaka
Na palubnú dosku Hotovo!

Kompatibilita

Min. šírka zariadenia
10,67 cm Hotovo!
Max. šírka zariadenia
26,67 cm Hotovo!
Poznámka:
» Všetky držiaky na tablet

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je možné držák použít i na sklo? Mám pronajatý vůz a bojím se porušení palubní desky při sundávání držáku. Koupila jsem si držák CONNECT IT InCarz TAB 5'' - 11'' a teď mám problém ho sundat, abych ho mohla vyměnit za nějaký pevnější (ačkoli je prezentován jako držák pro tablety až 11'', tak tablet 10,1" neunese). Pokud ho lze dát i na sklo, unese tablet 10,1"? (Lenovo thinkpad 10 20C1). Děkuji

Unese to i tablet 8 palců, cca 400g těžký ?

Diskusia a poradňa k ExoMount Tablet Ultra držiak na palubnú dosku automobilu na tablety
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ExoMount Tablet Ultra držák na palubní desku automobilu na tablety. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ExoMount Tablet Universal-Halter für Tablets auf dem Armaturenbrett des Autos. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ExoMount Tablet Universal-Halter für Tablets auf dem Armaturenbrett des Autos. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ExoMount Tablet Ultra - autós tablettartó, műszerfalra erősíthető.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií