AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

ExoMount Touch Air

Zobraziť katalóg
ExoMount Touch Air
4,5 27 hodnotení
Držiak - prichytenie do vetracej mriežky, univerzálny, kompatibilný so všetkými inteligentnými telefónmi do šírky 9,8 cm
Kód:  EAIE002k Produktové číslo:  EG-EM-TOUCH-AIR Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ExoMount Touch Air

Praktický držiak ExoMount Touch Air na váš mobilný telefón či navigáciu. Ľahko ho upevníte do ventilačnej mriežky vášho auta. Jeho nespornou výhodou je, že je univerzálny a veľmi ľahko sa s ním manipuluje. Bez obáv pripevnite a zložte vaše navigačné zariadenie z tohto špeciálneho držiaka!

Počas jazdy sa už nemusíte báť, že by vám vaše zariadenie spadlo medzi pedále. Ak si zariadenie chcete vziať so sebou z auta, bez problémov ho môžete vybrať o odniesť. Držiak ExoMount Touch Air prispieva k vášmu bezpečiu a pohodliu. Svoje navigačné zariadenie teraz budete mať na dosah aj na dohľad a nebude vám prekážať vo výhľade na vozovku.

Samozrejmosťou je klasická vlastnosť ExoMountov: telefón do neho upevníte jednoduchým priložením. Držiak sám chytí telefón tak pevne, aby nevykĺzol ani na najhorších výmoľoch.

Jeho ďalšou výhodou je možnosť upevnenia aj vybratia zariadenia len jednou rukou. Držiak ExoMount Touch Air je tiež kompatibilný s väčšinou prieduchov ventilácie a upevniť sa do neho dajú mobilné telefóny či navigácie do šírky až 9,8 cm.

Neváhajte a kúpte si náš univerzálny držiak ExoMount Touch Air, pretože lepší nezoženiete! Ponúkame v praktickej čiernej farbe.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ExoMount Touch Air Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ExoMount Touch Air. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Air Touch Exomount. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Air Touch Exomount. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ExoMount Touch Air.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií