AP+ nový vizuál Aplikace

Externé objektívy pre telefón (3 v 1) silver

Zobraziť katalóg
Externé objektívy pre telefón (3 v 1) silver
3,7 12 hodnotení
Objektív na mobil – širokouhlý, makro a rybie oko
Kód:  xxjuma002
Externé objektívy pre telefón (3 v 1) silver Predaj skončil

Externé objektívy pre telefón (3 v 1) silver

Sada 3 v 1 obsahuje tieto externé objektívy v striebornom vyhotovení – širokouhlý, rybie oko a makro objektív. Ide o perfektný doplnok pre mobilných fotografov, ktorí si chcú trochu rozšíriť svoje možnosti. Do vašich fotografií vďaka tejto sade dostanete zaujímavé detaily a netradičné efekty. Širokouhlý objektív je vhodný na fotografovanie krajiniek či skupín ľudí. Rybie oko má rozsah záberu 180° a makro objektív výborne poslúži na fotografovanie detailov. Objektívy sa na mobilný telefón pripevňujú pomocou praktického klipsu, na ktorý sa objektív priskrutkuje.

Kľúčové vlastnosti externých objektívov 3 v 1

  • Vhodné pre mobilné telefóny
  • Tri objektívy v balení
  • Pripevnenie pomocou klipsu
  • Strieborné vyhotovenie
Poznámka:

Ako sa vyznať v skratkách objektívov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Externí objektivy pro telefon (3 v 1) silver. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Externe Telefonlinsen (3 in 1) Silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Externe Telefonlinsen (3 in 1) Silber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Külső lencsék (3 in 1) ezüst.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií