Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Externí LAN disk MAXTOR Shared Storage II 1TB

Zobraziť katalóg
Externí LAN disk MAXTOR Shared Storage II 1TB
Dátové úložisko MAXTOR Shared Storage II 1TB, 16MB cache, 7200rpm, 1x Gb LAN, 2x USB in, PrintServer & MediaServer, STM310004SSD20G-RK
Kód:  FF945i Produktové číslo:  STM310004SSD20G-RK

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Externí LAN disk MAXTOR Shared Storage II 1TB Predaj skončil

Externí LAN disk MAXTOR Shared Storage II 1TB

Unikátní a vysokokapacitní externí síťový pevný disk, integrovaným tiskovým serverem a podporou gigabitové počítačové siete.Do zariadenia je možné uložiť dáta o celkovej kapacite až 1 TB, vyrovnávacia pamäť činí nadstandardních 16 MB.Externí disk je možné pripojiť do siete pomocou ethernetového rozhrania.Zariadenie sa chová ako bežný pevný disk lokálne umiestnený v počítači.Ďalej na disku nájdete dve USB 2.0 rozhranie, ktoré slúži napríklad na pripojenie ďalšieho pevného disku, flashdisky alebo USB tlačiarne.Vďaka tomu môžete zariadenie používať súčasne aj ako tlačový server.Spravovanie disku je umožnená pomocou ovládacieho programu.Exkluzívne funkcie Drag and Sort dokáže sama klasifikovať pridávané súbory do príslušných zdieľaných priečinkov, čím sa správa disku ďalej zjednodušuje.Nechýba ani funkcia automatického zálohovania dát z počítačov pripojených do siete na externý disk.

Výhodná je aj funkcia media servera - disk dokáže streamovat multimediálne súbory (obrázky, hudbu a video) po sieti, ktoré možno sledovať aj na bežnom televízore alebo domácom kine po dokúpeniu digitálneho média adaptéru (DMA) s podporou UPnP štandardu.

Parametre a špecifikácie:

Funkcia:
Zdieľaný sítový disk, printserver

Kapacita:
1 TB

Otáčky:
7200 RPM

Vyrovnávacia pamäť:
16 MB

Přístupová doba:
<9 ms

Rozhranie:
1 x RJ-45 Ethernet 10/100/1000 Mbit / s pre pripojenie do siete
2 x USB 2.0 pre pripojenie ďalších pevných diskov alebo tlačiarní

Rozmery:
136 x 98 x 217 mm

Hmotnosť:
2,72 kg

Napájanie:
AC 100 - 240 V, 47 - 63 Hz

Prevádzková teplota:
5 - 35 ° C

Obsah balenia:
Externý sieťový disk
Maxtor EasyManage CD
Maxtor Backup a Media Server Software
Ethernetový kábel
AC napájací adaptér
Užívateľská príručka na CD

Poznámka:disk nie je možné pripojiť k počítaču cez USB rozhranie, iba cez lokálnu sieť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Externí LAN disk MAXTOR Shared Storage II 1TB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Externí LAN disk MAXTOR Shared Storage II 1TB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Externí LAN disk MAXTOR Shared Storage II 1TB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Externí LAN disk MAXTOR Shared Storage II 1TB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Externí LAN disk MAXTOR Shared Storage II 1TB.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií