Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

EZVIZ C6N

Zobraziť katalóg
EZVIZ C6N
4,6 50 hodnotení
IP kamera s pripojením cez WiFi 2,4 GHz, vnútorná, inteligentná, s nočným videním, detekcia pohybu a sledovanie pohybu (Auto tracking), rozlíšenie 1920 × 1080 px, zorný uhol 360°, s max. dosvitom 10 m, slot na MicroSD kartu max. 256 GB, kompatibilná s Google Assistant a Amazon Alexa, aplikácia pre Android, Windows a iOS v slovenčine a v angličtine, napájanie: zo siete
Kód:  Ezvz03M Produktové číslo:  CS-C6N-R101-1G2WF Stránky výrobcu

EZVIZ C6N

Vnútorná IP kamera EZVIZ C6N

IP kamera C6N od spoločnosti EZVIZ sa dodáva s funkciou inteligentného infračerveného snímania, ktorá dokáže zachytiť viac detailov v slabom osvetlení vďaka pokročilému infračervenému snímaniu. IP kamerový systém EZVIZ C6N má 360-stupňové zorné pole a funkciu inteligentného sledovania. Nemusíte sa preto obávať, že by ste mohli o niečo prísť. Kamera nájde svoje uplatnenie v akomkoľvek interiéri. Výhodou IP kamery EZVIZ C6N jemožnosť pripojenia k WiFI (2.4 GHz) alebo možno využiť LAN (RJ45) konektor.

1 920 × 1 080 px

Rozlíšenie kamery

360°

Zorný uhol

Zo siete

Spôsob napájania

IP kamera EZVIZ C6N

IP kamera EZVIZ ponúkne výborné nočné videnie

Vďaka možnosti naklápania doľava a doprava, hore a dole, môže kamera IP EZVIZ C6N zaistiť takmer úplné pokrytie bez slepých miest.

IP kamera EZVIZ C6N

Inteligentná mobilná aplikácia

K IP kamere EZVIZ C6N získate aj prehľadnú mobilnú aplikáciu EZVIZ s možnosťou prijímať okamžité notifikácie o pohybe v snímanom priestore, sledovať živý stream alebo prezerať históriu. Kompatibilná s Google Assistant a Amazon Alexa.

IP kamera EZVIZ C6N

IP kamerový systém EZVIZ C6N má inteligentné infračervené snímanie

EZVIZ C6N disponuje LED infračerveným svetlom, vďaka čomu dokáže IP kamera prispôsobiť intenzitu infračerveného LED tak, aby neboli objekty v zábere presvietené a vy ste tak mohli rozoznať aj detaily.

IP kamera EZVIZ C6N

Obojstranná komunikácia

Porozprávajte sa so svojimi blízkymi a odstrašte nevítaných návštevníkov prostredníctvom funkcie obojsmernej hlasovej komunikácie, ktorá je ďalším prvkom IP kamery EZVIZ C6N.


TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Šírka
88 mm Hotovo!
Výška
119 mm Hotovo!
Hĺbka
88 mm Hotovo!
Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!
Podporované OS
Android, Windows, iOS Hotovo!

Rozmery

Šírka
88 mm Hotovo!
Výška
119 mm Hotovo!
Hĺbka
88 mm Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!

Konektivita

Podporované OS
Android, Windows, iOS Hotovo!
Hlasoví asistenti
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!
Napájanie
Do siete Hotovo!

Vlastnosti

Použitie
Vnútorná Hotovo!
Vyhotovenie
PTZ Hotovo!
Ďalšie funkcie
Sledovanie pohybu (Auto tracking) Hotovo!
Detekcia
Pohybu Hotovo!
Zvuk
Vstavaný mikrofón, Vstavaný reproduktor Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie
1920 × 1080 px Hotovo!
Max. dosvit nočného videnia
10 m Hotovo!
Zorný uhol
360 ° Hotovo!
Zoom
Digitálny Hotovo!
Kompresia videa
H.264 Hotovo!

Vstupy a výstupy

Typ úložiska
Cloud Hotovo!
Rozhraní
RJ-45 LAN, WiFi Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
MicroSD Hotovo!
Max. veľkosť SD karty
256 GB Hotovo!

Rozmery

Šírka
88 mm Hotovo!
Výška
119 mm Hotovo!
Hĺbka
88 mm Hotovo!

Využitie

Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky smart kamery pre Google Assistant
» Všetky smart kamery pre Amazon Alexa
» Všetky kamery s pohybovým senzorom
» Všetko inteligentné zabezpečenie pre Google Assistant
» Všetko inteligentné zabezpečenie pre Amazon Alexa
» Všetky bezpečnostné kamery s WiFi
» Všetky vnútorné IP kamery

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, bude tato kamera fungovat i bez paměťové karty? Nemám záměr nahrávat záznam, pořídila jsem ji pouze abych mohla v době nepřítomnosti zkontrolovat domácí mazlíčky, když jsme oba v práci. Ještě jsme ji nezkoušeli vybalit a instalovat, raději se ptám, aby se kdyžtak dala vrátit.

Dobrý den, jak velká mi stačí SD karta, když potřebuji max. 7 dní záznamu zpětně? 8GB,16Gb? Děkuji

Dobrý den, prosím dokáže tento model kamery EZVIZ C6N komunikovat online přes operační systém Windows 10 z pc nebo notebooku ? Přes aplikaci EZVIZ ? V popisku u tohoto modelu taková informace uvedená není. Děkuji moc za informaci, Šindelář

Dobrý den, je nějaký způsob, jak v aplikaci Ezviz PC studio kromě otáčení kamery ovládat i zoom?

Je tu někdo, na kdo si tuhle kameru v posledních 14 dnech objednal a funguje mu? Já objednal už druhou a opět se stejnou závadou, tak jestli mám vůbec zkoušet třetí pokus nebo je skladem vadná celá série?

Dobrý den, koupil jsem si tuto kameru a chová se velice nestandardně. Při pokusu o připojení k jedné wifi síti mi stále kamera hlásí, že je špatné heslo wifi sítě (a samozřejmě není). A když jsem to zkoušel k jiné wifi síti, po několika pokusech se připojila, ale hlásí, že je síť nestabilní a to i v případě, že jí připojím přes kabel. Nevíte, co s tím?

Dobrý den, je možné sledovat obraz z kamery přes webový prohlížeč připojený ke stejné síti? Děkuji

Dobrý deň, email a telefónne číslo na ktorom bola táto kamera pripojená k účtu už neexistuje. Ako to zmením ju nedokážem pripojiť na nový mail. Ďakujem

Dobrý den, nainstalovala jsem si applikaci pro Android a v návodu se píše, že si mám zapnout Wifi, bohužel mám přístup jen k mobilním datům. Je Wifi opravdu zapotřebí? Ptám se i proto,protože když jsem chtěla vytvořit účet, tak jsem došla ke kroku kdy si mám vymyslet heslo a když jsem ho zadala, tak tlačítko pokračovat je neaktivní a nereaguje.Nemůžuzatím spárovat kameru s telefonem.Za radu děkuji.

Tuto kameru mám rok a byla jsem s ní spokojená, ale nedávno nám PODA dávala optický kabel a měnila modem. A nyní nelze opět kameru nainstalovat. Můžete mi poradit jak na to? Modré světlo mi nebliká :-)

123...
Diskusia a poradňa k EZVIZ C6N
Príslušenstvo pre EZVIZ C6N Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EZVIZ C6N. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EZVIZ C6N. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EZVIZ C6N. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EZVIZ C6N.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií