Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

EZVIZ Mini O (C2C) 720p

Zobraziť katalóg
EZVIZ Mini O (C2C) 720p
4,9 12 hodnotení
IP kamera s pripojením cez WiFi, vnútorná, inteligentná, s nočným videním, digitálny zoom, detekcia pohybu, vstavaný mikrofón, vstavaný reproduktor a cloud platforma, rozlíšenie 1280 × 720 px, zorný uhol 111°, s max. dosvitom 75 m, slot na MicroSD kartu max. 128 GB, kompatibilná s Google Assistant a Amazon Alexa, aplikácia pre Android a iOS v češtine a angličtine
Kód:  Ezvz01i Produktové číslo:  CS-CV206-C0-1A1WFR Stránky výrobcu

EZVIZ Mini O (C2C) 720p

Kompaktná WiFi kamera s diaľkovým prístupom

Bezpečnostná WiFi kamera EZVIZ Mini O Plus aj napriek svojim kompaktným rozmerom umožní kvalitné monitorovanie domácnosti v detailnom HD rozlíšení s podporou nočného videnia a obojsmernej komunikácie. Kameru je možné prepojiť s mobilnou aplikáciou, ktorá umožní sledovať dianie v domácnosti v reálnom čase takmer odkiaľkoľvek. Zariadenie je dodávané s magnetickou základňou a montážnou súpravou umožňujúcou ľahkú inštaláciu kamery na stenu, či strop. Vďaka flexibilnému 360° pripevneniu ľahko natočíte objektív do požadovaného uhla.


Kľúčové vlastnosti WiFi kamery EZVIZ Mini O Plus (C2C)

  • Kompaktná veľkosť
  • Záznam v HD rozlíšení 720p
  • Bezdrôtové WiFi rozhranie 2,4 GHz a 5 GHz
  • Široký uhol záberu 111°
  • Nočné videnie s dosahom až 7,5 m
  • Obojsmerná audio komunikácia
  • Možnosť záznamu na micro SD kartu (až 128 GB) alebo na jedno zo zariadení Ezviz Vault Plus či Vault Live
  • Jednoduchá inštalácia

Široký uhol záberu

IP kamera EZVIZ Mini O Plus zaznamenáva video v detailnom HD (720p) rozlíšení. Vďaka ultra širokouhlému objektívu s uhlom záberu 111° je pokrytý širší rozsah monitorovaného priestoru, takže vám neunikne ani najmenší detail.

Automatický nočný režim

Ak nastane tma, IP kamera sa automaticky prepne do režimu nočného videnia, ktoré využíva infračervené LED diódy s dosahom až 7,5 metrov. Aj v úplnej tme je zaznamenávaný detailný a jasný obraz, vďaka čomu budete mať dokonalý prehľad o dianí v domácnosti 24 hodín 7 dní v týždni.

Obojsmerná komunikácia

Vďaka vstavanému mikrofónu a reproduktoru môžete pomocou mobilnej aplikácie EZVIZ na diaľku komunikovať s členmi vašej domácnosti alebo domácimi miláčikmi. Pomocou aplikácie môžete aj prijímať bezpečnostné notifikácie v prípade zaznamenania podozrivého pohybu pred kamerou.


2 možnosti ukladania záznamov

Všetky uložené dáta sú ukladané na pamäťovú micro SD kartu s kapacitou až 128 GB. Voliteľne je možné záznamy ukladať do zariadení EZVZ NVR (Ezviz Vault Plus či Vault Live) a vytvoriť tak záložné kópie súborov pre prípad, že dôjde k poškodeniu kamery alebo havárii siete.


Bezpečnosť na dosah ruky

Pomocou mobilnej aplikácie EZVIZ APP (Android, iOS) môžete na diaľku prezerať a organizovať záznamy z kamery, získavať bezpečnostné upozornenia, či viesť obojsmernú komunikáciu v reálnom čase. Nechýba ani funkcia 8× digitálneho zoomu na detailnejšie zobrazenie záznamu.


TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Šírka
58 mm Hotovo!
Výška
128 mm Hotovo!
Hĺbka
38 mm Hotovo!
Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!
Podporované OS
Android, iOS Hotovo!

Rozmery

Šírka
58 mm Hotovo!
Výška
128 mm Hotovo!
Hĺbka
38 mm Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!

Konektivita

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Hlasoví asistenti
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine, V češtine, V nemčine Hotovo!

Vlastnosti

Použitie
Vnútorná Hotovo!
Detekcia
Pohybu Hotovo!
Zvuk
Vstavaný mikrofón, Vstavaný reproduktor Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie
1280 × 720 px Hotovo!
Max. dosvit nočného videnia
75 m Hotovo!
Zorný uhol
111 ° Hotovo!
Zoom
Digitálny Hotovo!
Kompresia videa
H.264 Hotovo!

Vstupy a výstupy

Typ úložiska
Cloud Hotovo!
Rozhraní
MicroSD/SDHC slot, WiFi Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
MicroSD Hotovo!
Max. veľkosť SD karty
128 GB Hotovo!

Rozmery

Šírka
58 mm Hotovo!
Výška
128 mm Hotovo!
Hĺbka
38 mm Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím chcem sa opýtať da sa vypnúť na kameru nočný režim?

dobry den ,odkial berie energiu kamera,baterka alebo je knemu dlhy kabel na siet ?(zasubki zapojit) a videa nahrava na ssd kartu napr. neustale alebo po case aj zmaze...a tym padom setri miesto na karte ,100gb kolko hodin zaznamu? da sa aj online sledovat kameru a viac kamier napojit napr.cez wifi siet

Dobrý den, ve specifikacích je uvedeno - bezdrátové Wi-Fi rozhraní 2,4GHz a 5GHz. Při připojování na 5GHz, ale aplikace hlásí ať změníme na 2,5GHz, což nechceme. Kamera se tedy na Wi-Fi nepřipojí. Umíte poradit / pokud to opravdu není možné, doporučit produkt, který by 5GHz OPRAVDU zvládl?

Dobrý večer, když teda kamera nebude na žádné wifi ani žádném internetu, tak bude stále fungovat normálně a ukládat vše jak má SD kartu ?

Dobrý den, lze kameru nainstalovat do dvou zařízení a prohlížet současně ? A jak je to s tím zvukem při detekci pohybu - jde vypnout ? Děkuji

Dobry vecer, da sa kamera pripojit a pouzivat aj s mobilnym routrom? (Technické špecifikácie: WiFi: áno, 802.11 b/g/n Prevádzkové frekvencie: 800/900/1800/2100/2600 Prepojenie s PC: áno, WiFi, USB Max rýchlosť Downlink: max. 150 Mbit/s Max rýchlosť Uplink: max. 50 Mbit/s Kompatibilne s OS: Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1; Mac OS X) Vopred vdaka za odpoved.

.

Dobrý den, lze sledovat obraz z kamery v reálném čase i když budu mimo domov? Zjednodušeně... kamera bude doma na WiFi, budu moci pomocí aplikace sledovat obraz i přes mobilní data, nikoliv na stejné WiFi, když budu mimo domov? Děkuji.

Ako môžem pripojiť kameru ezviz c2c ak môžem poprosím podrobnosti

zdravim , muzu sledovat i kdyz budu praci co se deje doma?

123
Diskusia a poradňa k EZVIZ Mini O (C2C) 720p
Príslušenstvo pre EZVIZ Mini O (C2C) 720p Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EZVIZ Mini O (C2C) 720p. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EZVIZ Mini O (C2C) 720p. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EZVIZ Mini O (C2C) 720p. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EZVIZ Mini O (C2C) 720p.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií