Rapture Rapture

EZVIZ PS300

Zobraziť katalóg
EZVIZ PS300
Nabíjacia stanica - batéria Li-Ion s kapacitou 313,17 Wh, doba nabíjania zo siete 10 h, nabíjací výkon zo solárneho panelu 48 W, vstup USB-C a DC Jack, výstup 230V zásuvka, USB-A, USB-C a 12V DC, 2 zásuvky 230 V, 1 zásuvka 12 V, 4 USB porty, výstupné napätie 230 V, výstupný prúd 10 A, maximálny výkon 300 W, nabíjanie solárnym panelom, LCD displej, svietidlo, prepäťová ochrana, nabíjaný trafom z autozapaľovača vozidla a čistý sínus, nabíjací kábel AC, kábel k solárnemu panelu (DC 2-pin - MC4), nabíjací kábel DC, používateľská príručka súčasťou balenia, rozmery 21,2 × 21,5 × 14,5 cm (V׊×H), hmotnosť 3610 g
Kód:  Ezvz22a001 Produktové číslo:  BATEZV1000 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

EZVIZ PS300

Nabíjacia stanica EZVIZ PS300

Kompaktný a výkonný záložný zdroj energie

Ľahkú a ľahko prenosnú nabíjaciu stanicu EZVIZ PS300 ľahko môžete vziať so sebou a použiť kdekoľvek to bude potrebné. Skvele poslúži ako záložný zdroj energie u vás doma pri výpadku prúdu, alebo ako hlavný zdroj energie pre vaše zariadenie pri pobyte v prírode, na chate alebo v autokempoch. K dispozícii budete mať celkom štyri typy portov vrátane rýchleho nabíjania cez USB-C. O úplný prehľad o nabíjaní a ďalších parametroch sa stará LCD displej. V nabíjacej stanici EZVIZ PS300 je zabudované výkonné LED svetlo.

Nabíjacia stanica EZVIZ PS300

Kľúčové vlastnosti nabíjacej stanice EZVIZ PS300

  • Celková kapacita 313 Wh (28 600 mAh)
  • EZVIZ PS300 má 4 typy portov na nabíjanie viacerých zariadení¹
  • Rýchle nabíjanie cez USB-C a ľahké nabíjanie (až 60 W)
  • Stanicu je možné nabíjať solárnymi panelmi²
  • Lítiová batéria zaistí až 1 000 kompletných nabíjacích cyklov³
  • BMS systém pre správu fungovania a nabíjania
  • Displej zobrazujúci všetky kľúčové stavové informácie
  • Vstavané LED svetlo
  • Kompaktný, priestorovo úsporný dizajn
  • Technológia nízkej hlučnosti⁴
  • Na nabíjanie je vhodné použiťsolárne panely EZVIZ

Záložný zdroj energie doma aj na cestách

Nabíjacia stanica EZVIZ PS300 nájde svoje uplatnenie ako záložný zdroj energie u vás doma, kde ju môžete dať napríklad do garáže alebo technickej miestnosti, kde bude čakať na svoju chvíľu. Alebo môže byť hlavným zdrojom energie pri outdoorových dobrodružstvách. EZVIZ PS300 poslúži na nabíjanie veľkého množstva zariadení.

Nabíjacia stanica EZVIZ PS300

Záloha pre prípad núdze v domácnosti

Nabíjacia stanica EZVIZ PS300

Skvelé na víkendové pobyty

Nabíjacia stanica EZVIZ PS300

Skvelý zdroj energie mimo dosahu zásuvky

Nabíjacia stanica EZVIZ PS300
Nabíjacia stanica EZVIZ PS300

Nevyhnutný spoločník na výlety

Nabíjacia stanica EZVIZ PS300 je nevyhnutným spoločníkom pre všetkých dobrodruhov alebo napríklad rodiny, ktoré plánujú dlhšie výlety do prírody či autokempingov. Kompaktná nabíjacia stanica totiž poslúži na nabíjanie všetkej vašej potrebnej elektroniky a malých spotrebičov⁵ prostredníctvom rýchlonabíjacieho portu USB-C a ďalších portov.

Nabíjacia stanica EZVIZ PS300

Kvalitná lítiová batéria s dlhou výdržou

Nabíjacia stanica EZVIZ PS300 disponuje lítiovým akumulátorom s kapacitou 28 600 mAh (313,17 Wh). Tento typ batérií zaisťuje až 1 000 kompletných nabíjacích cyklov. Po tisícke celých cyklov si dokážu batérie udržať 80 % svojej pôvodnej kapacity. EZVIZ PS300 využíva BMS systém, ktorý predlžuje životnosť nabíjacej stanice a neustále monitoruje, ako stanica funguje, vrátane prúdu, teploty aj napätia.

Nabíjacia stanica EZVIZ PS300

Nabíjacia stanica ponúkne dostatok portov na rôzne účely

Chcete nabíjať viac zariadení naraz? Pre EZVIZ PS300 žiadny problém. Nabíjacia stanica ponúkne štyri rôzne typy portov, poskytujúce výstupy energie¹pre najčastejšie používané zariadenia. Nabíjaciu stanicu môžete ľahko nabíjať z rôznych zdrojov. Využiť môžete napríklad solárne panely², USB-C, jednosmerný vstup alebo automobilový port.

Nabíjacia stanica EZVIZ PS300

EZVIZ PS300 má tichý chod a ľahko sa prenáša

Kompaktné rozmery, nízka hmotnosť a veľká, pohodlná rukoväť. Vďaka tomu všetkému je nabíjacia stanica EZVIZ PS300 jednoducho prenosná. Ak ju budete používať na výlete v prírode, určite oceníte, že účinne nabíja vaše zariadenie pri nižšej hladine hluku⁴.

Nabíjacia stanica EZVIZ PS300

Nabíjacia stanica s prehľadným displejom a LED svetlom

Aj letmým pohľadom na displej nabíjacej stanice EZVIZ PS300 ihneď zistíte všetky potrebné informácie. Dozviete sa tak stavy nabíjania, teploty aj prípadných varovaní. Nabíjacia stanica EZVIZ disponuje zabudovaným LED svetlom, ktoré využijete ako núdzový zdroj osvetlenia.

1 Maximálny celkový výkon PS300 je 330 W. Ak výkon pri skutočnom používaní spotrebiča túto hodnotu prekročí, zobrazí sa na inteligentnej obrazovke indikátor chyby.
2 Kompatibilný solárny panel je nutné zakúpiť zvlášť a bude čoskoro k dispozícii v spoločnosti EZVIZ.
3 Na základe výsledkov testov z laboratória EZVIZ. Po 1 000 cykloch celkového nabitia klesne kapacita batérie na približne 80 % pôvodnej kapacity.
4 Pri nabíjaní zariadenia alebo spotrebičov s vysokým príkonom cez zásuvku striedavého prúdu (podľa pokynov uvedených v návode na použitie) môže elektrocentrála pracovať so zvýšenou hladinou hluku. Bude to spôsobené prevádzkou vstavaných chladiacich ventilátorov.
5 PS300 môže správne nabíjať iba malé až stredne veľké zariadenia/spotrebiče, ktorých maximálny výkon je nižší ako 300 W. Čísla účinnosti nabíjania jednotlivých zariadení sú založené na výsledkoch testovania za štandardných podmienok a môžu sa počas skutočného používania líšiť vplyvom okolitých faktorov.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
3 610 g Hotovo!
Výška
21,2 cm Hotovo!
Šírka
21,5 cm Hotovo!
Hĺbka
14,5 cm Hotovo!
Vstupy
USB-C, DC Jack Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
3 610 g Hotovo!

Rozmery

Výška
21,2 cm Hotovo!
Šírka
21,5 cm Hotovo!
Hĺbka
14,5 cm Hotovo!

Vstupy a výstupy

Vstupy
USB-C, DC Jack Hotovo!
Výstupy
230V zásuvka, USB-A, USB-C, 12V DC Hotovo!
Počet zásuviek 230 V
2 × Hotovo!
Počet zásuviek 12 V (CL)
1 × Hotovo!
Počet USB portov
4 × Hotovo!

Batéria

Kapacita
313,17 Wh Hotovo!
Typ
Li-Ion Hotovo!

Nabíjanie

Max. výkon
300 W Hotovo!
Nabíjací výkon zo solárneho panelu
48 W Hotovo!
Doba nabíjania zo siete
10 h Hotovo!
Výstupné napätie
230 V Hotovo!
Výstupný prúd
10 A Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Nabíjanie solárnym panelom, LCD displej, Svietidlo, Prepäťová ochrana, Nabíjaný trafom z autozapaľovača vozidla, Čistý sínus Hotovo!
Obsah balenia
Nabíjací kábel AC, Nabíjací kábel DC (do auta), Používateľská príručka, Kábel k solárnemu panelu (DC 2-pin - MC4) Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
Reálna kapacita power banky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre EZVIZ PS300 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EZVIZ PS300. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EZVIZ PS300. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EZVIZ PS300. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EZVIZ PS300.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií