AlzaBoxy Q1 Aplikace

EZVIZ Wireless Security Kit NVR (1 TB HDD) + 4× C3N

Zobraziť katalóg
EZVIZ Wireless Security Kit NVR (1 TB HDD) + 4× C3N
Záznamové zariadenie – vonkajšie, detekcia pohybu, vstavaný mikrofón, vstavaný reproduktor a cloud platforma, s rozlíšením 1920×1080 x, zorný uhol 125°, nočné videnie s max. dosvitom 30m, slot na microSD kartu max. 256GB, kompatibilné s Google Assistant a Amazon Alexa, pripojenie cez WiFi, aplikácia pre Android, Windows a iOS v češtine a v angličtine, napájanie zo siete
Kód:  Ezvz21a013 Produktové číslo:  CS-BW3824-B1E50 Stránky výrobcu
EZVIZ Wireless Security Kit NVR (1 TB HDD) + 4× C3N Predaj skončil

EZVIZ Wireless Security Kit NVR (1 TB HDD) + 4× C3N

Praktická súprava na zabezpečenie vášho pozemku

Jednoducho zabezpečte svoj majetok pomocou bezdrôtovej bezpečnostnej súpravy EZVIZ Wireless Security Kit NVR (1 TB HDD) so štyrmi kamerami C3N. Vysokokvalitný bezdrôtový NVR rekordér EZVIZ X5S ponúka kompresiu H.256, vďaka ktorej máte k dispozícii vysokokvalitný záznam, ale menšiu veľkosť dát a efektívnejší bezdrôtový prenos. Záznamník tiež umožňuje pripojiť až osem 5Mpx kamier Wi-Fi a ponúka dosah signálu až 100 m. Bezpečnostná súprava EZVIZ Wireless Security Kit NVR určite poteší aj 1 TB úložiskom HDD s možnosťou rozšírenia až na 8 TB, kompatibilitou so zariadeniami tretích strán a výstupmi VGA a HDMI napripojenie obrazovky.

EZVIZ Wireless Security Kit NVR (1TB HDD) + 4x C3N

Kľúčové vlastnosti záznamového zariadenia EZVIZ Wireless Security Kit NVR a 4 kamier EZVIZ C3N

  • EZVIZ Wireless Security Kit NVR ponúkne NVR rekordér EZVIZ X5S NVR s 1 TB HDD a 4× C3N kamery
  • Rekordér je vybavený účinnou kompresiou H.256, dosahom signálu až 100 m a možnosťou pripojiť až 8 5Mpx kamier Wi-Fi
  • EZVIZ Wireless Security Kit NVR podporuje pripojenie zariadení tretích strán
  • Wi-Fi kamery C3N poskytujú video v rozlíšení Full HD 1080p, kompresiu H.265 a pokročilé nočné videnie a detekciu pohybu s rozpoznávaním ľudí
  • Na odradenie neželaných návštevníkov sú kamery vybavené výstražnými svetlami
  • Kamery EZVIZ Wireless Security Kit NVR zvládnu aj najhoršie počasie vďaka stupňu krytia IP67
  • Celý bezpečnostný systém možno prepojiť s aplikáciou pre Android a iOS na monitorovanie záznamov pomocou mobilného zariadenia

Rekordér EZVIZ X5S

Bezdrôtový rekordér EZVIZ X5S využíva pokročilú kompresiu videa (H.265), ktorá umožňuje rýchlejšie streamovanie a ukladanie väčšieho množstva záznamu. K rekordéru môžete pripojiť 4 až 8 IP kamier a monitorovať tak svoj pozemok alebo dom.

EZVIZ Wireless Security Kit NVR (1TB HDD) + 4x C3N

IP kamera vonkajšia EZVIZ C3N

IP kamera vonkajšia EZVIZ C3N sa stane spoľahlivým ochrancom vášho pozemku. Neustále monitoruje oblasť a zachytáva video v detailnom rozlíšení Full HD. Záznamy možno nahrávať na kartu SD s kapacitou až 256 GB alebo ukladať do cloudu po pripojení k sieti. Odolná špecifikácia IP67 chráni fotoaparát pred nepriaznivými vplyvmi počasia (odolnosť voči vode a prachu). Veľkou výhodou IP kamery EZVIZ C3N je jej nočné videnie. Má dokopy 3 nastaviteľné režimy, ale môžete použiť aj farebné nočné videnie. Pri ňom má kamera zapnuté aj dva reflektory, ktoré spoľahlivo osvetľujú monitorovaný priestor.

EZVIZ Wireless Security Kit NVR (1TB HDD) + 4x C3N


IP kamera EZVIZ C3N zachytáva kvalitné zábery aj v noci

Aj v úplnej tme si môžete byť istí, že IP kamera EZVIZ zachytí úplne všetko. Je to vďaka dvom profesionálnym optickým objektívom s dvoma zabudovanými reflektormi a dvom infračerveným (IR) svetlám. Farebný obraz uvidíte aj v noci. Reflektory IP kamery EZVIZ C3N možno kreatívne použiť napríklad na osvetlenie skrytých oblastí na vašom pozemku.

EZVIZ Wireless Security Kit NVR (1TB HDD) + 4x C3N
EZVIZ Wireless Security Kit NVR (1TB HDD) + 4x C3N

Využite 3 režimy nočného videnia

Ak nepotrebujete osvetľovať priestor reflektormi, IP kameru EZVIZ C3N možno prepnúť do režimu čiernobieleho nočného videnia. V prípade potreby však môžete inteligentné nočné videnie aktivovať prostredníctvom aplikácie EZVIZ. Pri použití tohto režimu sa IP kamera EZVIZ C3N sama prepne z čiernobieleho snímania do farebného režimu s osvetlenými reflektormi, ak do priestoru vstúpi osoba.

IP kamera vonkajšia EZVIZ C3N

EZVIZ C3N deteguje ľudí pomocou umelej inteligencie

IP kamera vonkajšia EZVIZ C3N deteguje pohyb osôb v reálnom čase. Je to vďaka zabudovanému algoritmu. Akonáhle do monitorovaného priestoru vstúpi osoba, kamera EZVIZ C3N vás okamžite upozorní.

IP kamera EZVIZ C3N vždy zachytí detailný obraz

Pokročilá technológia PQ je založená na inteligentnom snímaní okolitého prostredia. Ak sa teda ľudia priblížia ku kamere EZVIZ C3N, automaticky upraví jas obrazu, aby nedošlo k preexponovaniu. Výsledkom bude oveľa čistejší obraz s väčším množstvom detailov.

Vonkajšia IP kamera EZVIZ C3N
Vonkajšia IP kamera EZVIZ C3N

EZVIZ C3N vyniká proaktívnou ochranou

Keď EZVIZ C3N zistí narušiteľa, začne automaticky blikať alebo môžete manuálne nastaviť blikanie dvoch reflektorov*. Táto metóda slúži na odradenie neželaných návštevníkov.

*Ak je aktivovaný režim farebného nočného videnia, reflektory zostanú zapnuté nepretržite.

Vonkajšia IP kamera EZVIZ C3N

Neunikne vám ani šuchnutie

Vďaka integrovanému mikrofónu s potlačením šumu zachytí IP kamera EZVIZ C3N zvuk až do vzdialenosti 5 metrov. Môžete nielen vidieť, ale aj počuť, čo sa deje na vašom pozemku vo vašej neprítomnosti.

Ešte lepšie pripojenie Wi-Fi

IP kamera využíva dve externé antény s vysokým ziskom na príjem bezdrôtových signálov Wi-Fi. Aj keď je váš router ďalej, EZVIZ C3N bude stále stabilne pripojená k sieti.

Vonkajšia IP kamera EZVIZ C3N

EZVIZ C3N používa pokročilú kompresiu videa

IP kamera EZVIZ C3N používa pokročilú kompresiu videa H.265. Výsledkom bude lepšia kvalita záznamu s polovičnou šírkou pásma. Tento záznam zaberá len polovicu pamäťového priestoru (v porovnaní s predchádzajúcim štandardom kompresie videa H.264).

IP kamera vonkajšia EZVIZ C3N
IP kamera vonkajšia EZVIZ C3N

EZVIZ C3N bola navrhnutá tak, aby odolala akémukoľvek počasiu

Celokovový kryt chráni kameru EZVIZ C3N pred poškodením a slúži aj na lepší odvod tepla. Stupeň krytia IP67 zaručuje odolnosť kamery aj počas slnečných, búrkových a zasnežených dní. Na zariadenie EZVIZ C3N sa môžete spoľahnúť pri celoročnom monitorovaní okolia.

IP kamera vonkajšia EZVIZ C3N

Bezproblémová inštalácia

IP kamera EZVIZ C3N má stabilnú základňu, v ktorej sa môže otáčať o 360°. Kamera sa dá jednoducho namontovať na strop alebo stenu. Stačí niekoľko jednoduchých krokov a IP kamera EZVIZ C3N môže začať pozorne sledovať vaše priestory.

IP kamera vonkajšia EZVIZ C3N

EZVIZ C3N ponúka flexibilné možnosti ukladania záznamu

Všetky zaznamenané údaje možno uložiť až na 256B pamäťovú kartu Micro SD. Záznamy je možné voliteľne ukladať do služby EZVIZ CloudPlay.

IP kamera vonkajšia EZVIZ C3N

S IP kamerami EZVIZ budete mať bezpečnosť na dosah ruky

Pomocou mobilnej aplikácie EZVIZ APP (Android, iOS) môžete na diaľku prezerať a organizovať záznamy z IP kamery EZVIZ C3N, prijímať bezpečnostné upozornenia alebo viesť obojsmernú komunikáciu v reálnom čase.


TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!
Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine, V češtine, V nemčine, V slovenčine, V maďarčine Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!
Počet kamier
4 Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!

Konektivita

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine, V češtine, V nemčine, V slovenčine, V maďarčine Hotovo!

Využitie

Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!

Vlastnosti kamier

Počet kamier
4 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1920 × 1080 px Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky sieťové rekordéry

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, bohužel ani v příslušenství ani v diskuzi již nejsou odkazy na použitelný disk - byli byste prosím schopni doporučit 2T a 4T disk použitelný v tomto zařízení ? - rádi bychom navýšili kapacitu.

Dobry den, ake minimalne parametre Wifi su potrebna (rychlost) pre bezproblemovu prevadzku? Nikde som to nenasla.

Dobrý den. Součástí balení jsou 4 napájecí adaptéry pro kamery, ale jak dlouhý je napájecí kabel mezi adaptéry a kamerou?

Dobrý den, lze napojit jednu z kamer přes wifi extender?

Dobrý den, v informacích u výrobku je uvedeno "Jakmile totiž nějaký člověk vstoupí do hlídané oblasti, kamera EZVIZ C3N vás okamžitě upozorní." Mám dotaz jakým způsobem mě kamera upozorní na detekovaný pohyb? Upozorněním v aplikaci na telefonu, emailem, sms? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, chápu správně, že je tedy možné záznam ukládat 3 způsoby? 1, na SD kartu, která je v každé kameře zvlášť 2, na zřejmě placený cloud 3, na 1T disk v rekordéru Děkuji za odpověď

Dobrý den chci se zeptat kolik hodin záznamu se vejde na disk než se začne přepisovat? Díky za odpověď

Zdravim, prosím nebol by tento kamerovy set z čiernymi kamerami ?? dakujem ..

Dobrý den, jaký HDD s vyšším uložištěm k tomuto setu je vhodný, děkuji.

Dobrý den, jak jsou napájeny kamery? V parametrech je uvedeno "ze sítě". Jsou součástí dodávky adaptéry? Nepředpokládám, že kamery mají vstup přímo 230V.

12
Diskusia a poradňa k EZVIZ Wireless Security Kit NVR (1 TB HDD) + 4× C3N
Príslušenstvo pre EZVIZ Wireless Security Kit NVR (1 TB HDD) + 4× C3N Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EZVIZ Wireless Security Kit NVR (1TB HDD) + 4x C3N. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NVRIZ Wireless Security Kit NVR (1 TB Festplatte) + 4x C3N. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NVRIZ Wireless Security Kit NVR (1 TB Festplatte) + 4x C3N. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EZVIZ Wireless Security Kit NVR (1TB HDD) + 4x C3N.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií