Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

FA Men Vianočná sada premium Sport

Zobraziť katalóg
FA Men Vianočná sada premium Sport
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: sprchovací gél, dezodorant a vodu po holení
Kód:  VBAL8244 Produktové číslo:  9000101636970 Stránky výrobcu

FA Men Vianočná sada premium Sport

Potešte seba či svojich blízkych starostlivosťou z kozmetickej sady premium FA Sport s energickou vôňou. Kozmetická sada obsahuje sprchovací gél, dezodorant a vodu po holení. Produkty FA zaručujú pocit sviežosti a čistoty. Sprchovací gél hydratuje a vyživuje pokožku. Dezodorant poskytuje spoľahlivú ochranu proti poteniu a telesnému zápachu po dobu až 48 hodín. Voda po holení vás očarí vôňou zvýrazňujúcou mužnosť. Sada je vhodná ako darček.

Kľúčové vlastnosti kozmetickej sady premium FA Sport

  • Súprava obsahuje sprchovací gél, dezodorant a vodu po holení.
  • Produkty majú osviežujúcu energickú vôňu
  • Sprchovací gél hydratuje a nevysušuje pokožku
  • Dezodorant chráni proti poteniu a zápachu po dobu až 48 hodín
  • Voda po holení upokojuje podráždenú pokožku
  • Kozmetická sada je vhodná ako darček

Sprchovací gél FA Sport 250 ml

Chcete sa zahaliť do osviežujúcej dynamickej vône? Potom siahnite po produktoch z radu FA Sport. Sprchovací gél zanechá vašu pokožku sviežu a hydratovanú. Pokožka po ňom zostane vyživená a vláčna. Sprchovací gél vytvára hustú penu, ktorá zvládne zmyť nečistoty, ale zároveň vašu pokožku nevysuší. Sprchovací gél je 2 v 1 a je možné ho teda použiť na pokožku aj vlasy.

Dezodorant FA Sport 150 ml

Pánsky deodorant v spreji FA Sport poskytuje spoľahlivú ochranu proti poteniu a telesnému zápachu po dobu až 48 hodín. Zanecháva dlhotrvajúci pocit čistoty a sviežosti. Pokožke dodáva osviežujúcu energickú vôňu. Jeho šetrné zloženie sa jemne stará o pokožku podpazušia a nezanecháva biele stopy na oblečení.

Voda po holení FA Sport 100 ml

Nechajte sa očariť sviežou vôňou zvýrazňujúcou mužnosť. Voda po holení upokojuje pokožku podráždenú holením a ako bonus vás osvieži. Jej šetrné zloženie sa stará o citlivú pokožku po holení.

Zloženie

Sprchový gél:
Aqua (water, eau), Sodium laureth sulfate, Kokamidopropyl betaín, Sodium chloride, Parfum (fragrance), Glycol distearate, Cocamide MEA, Propylene glycol, Glyceryl laurate, Laureth-10, PEG-40 hydrogenated castor oil, PEG-55 propylene glycol Oleate, Sodium hydroxide, Citric acid, Linalool, Limonene, Coumarin, Sodium benzoate, Sodium salicylate, Formic acid, Benzyl alcohol, CI 42090 (blue 1), CI 17200 (red 33)

Dezodorant:
Butane, Alcohol denat., Propane, Isobutane, Parfum (fragrance), Propylene glycol, Trietylcitrát, Phenoxyethanol, Linalool,1,2-hexanodiol, Caprylyl glykol, Cocamidopropyl PG-dimonium chloride phosphate, Menthyl acetate, Hexyl cinnamal, Benzyl alcohol, Citronellol

Voda po holení:
Alcohol denat., Aqua (water, eau), Parfum (fragrance), Panthenol, Propylene glycol, Pantolaktón, PEG-40 hydrogenated castor oil, Benzophenone-1, Linalool, Benzyl alcohol, Citronellol, Geraniol, CI 17200 (red 33), CI 42090 (blue 1)

Parametre a špecifikácia

Určenie
Pánske Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánske Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre FA Men Vianočná sada premium Sport Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FA Men Vánoční Sada premium Sport. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FA Men Premium Sport Karácsonyi szett.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií