Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

FAB ENTR 4.BT

Zobraziť katalóg
FAB ENTR 4.BT
4,5 12 hodnotení
Cylindrická vložka triedy RC4, odolná proti odvŕtaniu, bumpingu, rozlomeniu, planžetovaniu a bezpečnostná karta, bezpečnostná karta, rozmery 31+35 mm, 5 kľúčov v balení
Kód:  ASAB084nad Stránky výrobcu

FAB ENTR 4.BT

Cylindrická vložka je súčiastkou montovanou do dverí, ktoré by nemal otvoriť každý. FAB ENTR 4.BT je cylindrická vložka triedy nazývanej RC4. Štvrtú triedu je možné vnímať ako maximálny stupeň zabezpečenia, je preto logické, že ho uznávajú aj poisťovne ako dostatočnú prekážku proti zlodejom. Kľúč nie je možné skopírovať bez bezpečnostnej karty. K cylindrickej vložke sa dodáva 5 ks kľúčov.

Čo vydrží cylindrická vložka FAB ENTR 4.BT

  • Planžetovanie – odomknutie zámkov postupným posúvaním stavidiel
  • Odvŕtanie – technika využívajúca pružiny stavidiel a ich súčasné zmrštenie nárazom
  • Bumping – technika využívajúca pružiny stavidiel a ich súčasné zmrštenie nárazom
  • Trieda bezpečnosti: RC4

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, potřeboval bych variantu 35/40mm venku/uvnitř FA90201006.1100 lze obejdnat? https://www.alza.cz/fab-entr-vlozka-cylindricka-35-40-ns-4-bt-d5017338.htm

Diskusia a poradňa k FAB ENTR 4.BT
Príslušenstvo pre FAB ENTR 4.BT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FAB ENTR 4.BT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FAB ENTR 4.BT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FAB ENTR 4.BT. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FAB ENTR 4.BT.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií