PET alzaplus segmenty sda v2

FAGOR DH-20D

Zobraziť katalóg
FAGOR DH-20D
Odvlhčovač vzduchu výkon až 20l / deň, príkon 600W, digitálne ovládanie, INDIKÁCIA OKOLITEJ ÚROVNE RELATÍVNA VLHKOSTI A TEPLOTY, automatické vypnutie pri plnej nádrži,, filter pevných častíc-priechod vzduchu až 180m3 / hodinu, veľmi tichá prevádzka 47dB, kolieska pre ľahký transport.
Kód:  FAGB028 Produktové číslo:  977010005

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

FAGOR DH-20D

Tento malý kompaktný škriatok oplývajúci jednoduchým dizajnom a skvelo sa hodia do interiéru takmer každého. Vlastníte bohatú knižnicu plnú krásnych výtlačkov z dôb minulých? Tieto drahocenné poklady potrebujú správne podmienky. Správnu vlhkosť vzduchu vám môže priniesť toto jednoduché zariadenie. Dokonalé podmienky pre elimináciu korózie kovového materiálu, drahý nábytok alebo prašné stanovištia sú zaručené tiež.

Kľúčové vlastnosti

  • Jednoduchý dizajn zariadenia
  • Intuitívne ovládanie vďaka displeju
  • Indikátor vlhkosti v okolí zariadenia
  • Inteligentné vypnutie pri plnej nádrži
  • Nízka hlučnosť produktu
  • Ideálny výkon zariadenia pre stredne veľké plochy
  • Kolieska uľahčí transport z miesta na miesto

Dokonale čistý vzduch

Prístroj s rozmermi 39,7 × 50,2 × 29,7 cm a váhe len 13,5 kilogramov môže byť umiestnený takmer kdekoľvek. Minimalistický a čistý dizajn nebude priťahovať pozornosť okolo stojacich ľudí. Avšak toto zariadenie dá o sebe vedieť svojimi výkonmi. Je schopné vyčistiť až 180 metrov kubických vzduch od pevných častíc za obyčajnú hodinu. To všetko mu umožňuje príkon motorku 600 W čo je 20 litrov za deň. Pri hlučnosti 47 dBa o tomto produkte nebude vôbec vedieť. Digitálny displej na vrchnej hrane zariadenia zaistí jednoduché a intuitívne ovládanie. Iste sa bude hodiť funkcia, ktorá indikuje vlhkosť v okolí prístroja. Inteligentné vypnutie pri naplnení nádrže je garantované. Integrovaná kolieska sa iste hodí na transport bez starostí. Vychutnajte si nezávadný a dokonale čistý vzduch vo vašom obydlí.

Parametre a špecifikácia

Odvlhčovacia kapacita
20 l/deň Hotovo!
Maximálna hlučnosť
47 dB Hotovo!
Funkcie
Displej, Automatické vypnutie Hotovo!

Vlastnosti

Odvlhčovacia kapacita
20 l/deň Hotovo!
Maximálna hlučnosť
47 dB Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Displej, Automatické vypnutie Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre FAGOR DH-20D Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FAGOR DH-20D.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií