Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

FAGOR RT-1000

Zobraziť katalóg
FAGOR RT-1000
Stolný mixér 1000W, farba nerez, plastová nádoba s odmerkou 3.5l, šľahač s misou, 7 rýchlostí + funkcia PULSE, 5 druhov nožov z nerez ocele, 2 krájače plátkov, miesiaci nadstavec, čepeľ z nerezovej ocele, 2 sekacie nástavce z nerez ocele, disk na krájanie hrnanolků z nerez ocele, šľahač so sklenenou misou 1.8l, stierka
Kód:  FAGC008a11 Produktové číslo:  964010027

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

FAGOR RT-1000

Túžite po unikátnym zlepšováku do vašej domácnosti, ktorý vám uľahčí každodenný život? V takom prípade siahnite po multifunkčnom kuchynskom robote značky Fagor a rozhodne nebudete ľutovať. Model RT-1000 s výkonným 1000W motorom disponuje radom vychytávok umožňujúcich skutočne variabilný prácu. Všetko, čo práve potrebujete, máte vďaka nemu k dispozícii na jednom jedinom mieste. Je vybavený 5 druhy nožov z nerezovej ocele, 2 krájaču plátkov, nástavcom na miesenie a 2 na sekanie z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele. Umožňuje tak prípravu obľúbeného smoothie, osviežujúci ledovej triešte alebo nasekanie byliniek či orechov. Ak patríte medzi milovníkov hranolčekov, potom si iste obľúbite nerezový disk určený pre ich krájanie. Okrem plastovej nádoby s objemom 3,5 ls odmerkou sa v balení nachádza aj šľahač so sklenenou 1,8l misou a praktická stierka.

kľúčové vlastnosti

  • Multifunkčný kuchynský robot
  • 5 druhov nožov z nerezovej ocele
  • 2 krájača plátkov
  • 2 sekacie nadstavce + miesiaci nadstavec
  • Nerezový disk na krájanie hranolčekov
  • Plastová nádoba na mixovanie s objemom 3,5 ls odmerkou
  • Súčasťou balenia je aj šľahač so sklenenou misou a stierka

Parametre a špecifikácia

Vhodné pre
Smoothie, Pyré Hotovo!

Vlastnosti

Vhodné pre
Smoothie, Pyré Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre FAGOR RT-1000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FAGOR RT-1000. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FAGOR RT-1000. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FAGOR RT-1000. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FAGOR RT-1000.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií