AD homeoffice AlzaBoxy Q1

FALA Burgos

Zobraziť katalóg
FALA Burgos
Vodovodná batéria – sprchová, pákové ovládanie, klasický štýl, antikorová farba
Kód:  SNT002 Produktové číslo:  TO-75747

FALA Burgos

Prostý dizajn sprchovej batérie série Burgos sa skvele hodí prakticky do akejkoľvek kúpeľne. Zapôsobí na vás moderným štýlom, ktorý kombinuje mosadzné telo s lesklým chrómovým povrchom a vysokokvalitnými komponentmi. Prepínaním na vrchnej strane batérie si ľahko vyberiete vodu z kohútika alebo zo sprchovej hadice. Hlavica je vybavená keramickou vložkou s tuhosťou zafíru a mikroskopickými dutinami na povrchu. S nimi sa mazivo nevyplachuje a batéria nebude prekvapkávať dokonca ani po 1 milióne cyklov.

Poteší vás tiež jednoduchá údržba, batérie má totiž vylepšenú ochranu proti usadzovaniu vápenca. Montáž zvládnete rýchlo a bez problémov s multifunkčným kľúčom, ktorý sa tiež hodí na jednoduché inštalačné práce. Navyše, batéria Burgos je oproti iným batériám menej hlučná vďaka tlmičom na spojoch. Nikoho tak neprebudíte, ak sa budete sprchovať až neskoro večer.

Kvalita pre kúpeľňu

  • Sprchová batérie značky Fala
  • Mosadzné telo a chrómový povrch
  • Mazivo v hlavici sa nevyplachuje
  • Tlmiče v spojoch pre nižší hluk
  • Multifunkčný kľúč na montáž a inštaláciu
  • Prepínanie prúdu do kohútika/hadice
  • Účinná ochrana proti usadzovaniu vápenca
  • Hlavica s keramickou vložkou
  • Objem: 7,525 litrov
  • Hmotnosť: 2,313 kg
  • Rozstup: 150 mm

Navyše získate

Okrem samotnej batérie nájdete v balení tiež 2 chrómové krytky a 2 excentrické redukcie na vodovodné potrubie. Ďalej nástroj na jednoduchú inštaláciu a údržbu a nakoniec ešte tkaninu určenú na starostlivosť o chrómovaný povrch batérie. S ňou zostane batéria Burgos dokonale čistá a lesklá, presne taká, akú ste si kúpili. Balenie však neobsahuje ručnú sprchu a hadicu.

Parametre a špecifikácia

Typ
Sprchová Hotovo!
Umiestnenie
Na stenu Hotovo!
Ovládanie batérie
Pákové Hotovo!
Materiál
Chróm Hotovo!
Farba
Antikorová Hotovo!

Typ

Typ
Sprchová Hotovo!
Umiestnenie
Na stenu Hotovo!
Ovládanie batérie
Pákové Hotovo!

Vlastnosti

Materiál
Chróm Hotovo!
Farba
Antikorová Hotovo!

Štýl

Štýl
Klasický Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den. Ako je prosim riesene prepinanie ? Mechanicky (aretaciou) alebo len na zaklade sily prudu (tlaku) vody ? Tzn. ak prepnem na sprchu a vypnem vodu, ostane v polohe sprcha, alebo sa po znizeni tlaku resp. vypnuti prudu vody prepne automaticky na klasicke tecenie ? Potrebujem prvu moznost, aby aj po znizeni tlaku vody alebo vypnuti vody ostal prepinac v polohe sprcha. Dakujem.

Diskusia a poradňa k FALA Burgos
Príslušenstvo pre FALA Burgos Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FALA Burgos. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FALA Burgos.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií