AP+ nový vizuál PET

Feiyu G360

Zobraziť katalóg
Feiyu G360
Stabilizátor – stabilizátor pre 360° kamery, akčné kamery a smartfóny, Bluetooth, 3 osi, 1/4" statívový závit, redukcia pre pripevnenie smartfónu, rotácia 360°, uzamykateľné rýchloupínanie kamery s ochranou proti pádu, panoramatický záber na jediné stlačenie tlačidla, možnosť napájania z powerbanky, vymeniteľná batéria – výdrž až 6 hodín
Kód:  SB810z6o Produktové číslo:  PFY-042

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Feiyu G360

Feiyu G360 dokonale stabilizuje zariadenia bez najmenšej námahy vďaka systému nastaviteľného protizávažia. Vďaka tomu sú podporované najrôznejšie nahrávacie zariadenia, a pritom nie je statív nijako veľký alebo ťažký (samotný váži 360 gramov). Zvládne hladko polohovať nielen akčné kamery, ale aj kompaktné fotoaparáty, a ak dokúpite adaptér, potom zvládne polohovať aj mobilné telefóny.

Kľúčové vlastnosti stabilizátora Feiyu G360

  • 3-osý stabilizátor s vertikálnym systémom protizávažia s presným vyvážením
  • Vhodné pre fotoaparáty so závitom 1/4" a hmotnosťou do 300 g
  • Ovládacie prvky pre úpravu uhla otočenia, prepínanie medzi módmi a tlačidlo panoráma
  • Panoramatický mód s možnosťou časovača pre časozberné videá
  • Mobilná aplikácia (iOS, Android) pre diaľkové ovládanie
  • Batéria až na 6 hodín (USB dobíjanie aj z powerbanky)

Dynamická panoráma jedným dotykom a s aplikáciou Feiya On ešte ďalej

Stačí jediné stlačenie zvláštneho tlačidla a G360 urobí hladký panoramatický záber bez všetkých otrasov, aby ste s minimom námahy nasnímali celkový výhľad navštíveného miesta. Aplikácia Feiyu On ďalej posilňuje možnosti G360 diaľkovým ovládaním vrátane nastavenia parametrov a upgradovania firmvéru. G360 možno tiež uchytiť na statív a urobiť panoramatický záber s časozberným videom.

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti
Statívový závit Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Statívový závit Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, redukce pro mobilní telefon v balení nebyla, přestože ji v popisu zboží uvádíte, Jak mám cybějící redukci reklamovat, resp.kde ji získám? Děkuji

Dobrý den, jak je to s použitím pro mobilní telefon? Vidím, že je tato možnost uvedena doslovně i u popisu stabilizátoru. Děkuji.

Dobrý den, bude stabilizátor fungovat s kamerou JVC GZ-R435B a dále s mobilním telefonem? Děkuji

Diskusia a poradňa k Feiyu G360
Príslušenstvo pre Feiyu G360 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FeiyuTech G360. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Feiyu G360. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Feiyu G360. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Feiyu G360.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií